E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα Αγχίαλος: Την ερωτεύτηκε, δεν τον ήθελε και της πέταγε κόπρανα, ντομάτες και εσώρουχα

Οι κάμερες του σπιτιού στη Νέα Αγχίαλο τον έκαναν τσακωτό - Συγγνώμη ζήτησε ο 60χρονος

Δημοσίευση 1/6/2021 | 13:12

Νέα Αγχίαλος: Την ερωτεύτηκε, δεν τον ήθελε και της πέταγε κόπρανα, ντομάτες και εσώρουχα

Στο δικαστήριο κατέληξε ένας 60χρονος στη Νέα Αγχίαλο γιατί ερωτεύτηκε μία 55χρονη, δεν είχε ανταπόκριση και άρχισε να κάνει τρελά πράγματα.

Ο κατηγορούμενος, που κρατούνταν από την περασμένη Παρασκευή, κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, παραδέχτηκε την πράξη του, τόνισε ότι πήγε λιγότερες φορές απ΄ όσες κατηγορούνταν στο σπίτι της γυναίκας, ζήτησε συγνώμη και είπε ότι το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της, επειδή ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Η 55χρονη κατέθεσε στο δικαστήριο ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο τα Χριστούγεννα του 2020, είχαν φιλικές σχέσεις και ενώ ο ίδιος ήθελε να προχωρήσει παραπέρα η ίδια δεν ήθελε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η περιπέτειά της.

Από τις αρχές Απριλίου ο 60χρονος, βλέποντας ότι η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν στα μηνύματά του και στις κλήσεις του, άρχισε να πηγαίνει στο σπίτι της στη Ν. Αγχίαλο και να της πετάει στην αυλή, ντομάτες και αυγά, που η ίδια έβρισκε το πρωί και τα σκούπιζε. Μέσα στον Απρίλιο, αυτό έγινε τέσσερις φορές, σύμφωνα με τη γυναίκα.

Νέα Αγχίαλος: Τη χαρακτήριζε ιερόδουλη και τη δυσφήμιζε

Στις 28 Απριλίου η 55χρονη κατέθεσε ότι είδε βαμμένο με κόκκινο σπρέι το κουτί της ΔΕΗ έξω από την αυλή του σπιτιού της, ενώ από τις αρχές Μαΐου της έγραψε υβριστικά συνθήματα. Όχι μόνο στο δικό της σπίτι, αλλά και σε γειτονικό, ενώ μαζί με τα ζαρζαβατικά στην αυλή του σπιτιού της άρχισε να της πετάει και εσώρουχα.

Η γυναίκα, που είναι χήρα κατέθεσε ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές, δεν κοιμόταν τις νύχτες, τη χαρακτήριζε ιερόδουλη και τη δυσφήμιζε στη Νέα Αγχίαλο και όχι μόνο και στις 16 Μαΐου πήρε την κόρη της και πήγαν στην Αθήνα, για να γλιτώσει τον διασυρμό.

Παράλληλα, τοποθέτησε κάμερες στην αυλή του σπιτιού της, όπου φάνηκε ο κατηγορούμενος τα ξημερώματα να μπαίνει στην αυλή με μάσκα, γάντια, κουκούλα και μπουφάν και αφού αναποδογύρισε ότι βρήκε μπροστά του πέταξε κόπρανα, κέρματα, ζαρζαβατικά και εσώρουχα πριν φύγει από το σπίτι αναφέρει το magnesianews.gr.

Στις 27 Μαΐου η γυναίκα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και μετά από παρακολούθηση ο 60χρονος συνελήφθη την Παρασκευή, κρατήθηκε και δικάστηκε χθες.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, την έκανε ρεζίλι στη Ν. Αγχίαλο, το έμαθε όλος ο κόσμος και ήδη επικοινώνησαν μαζί της ένας εφημέριος και η υπεύθυνη κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

«Ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε ότι είχα νοσήσει από κορoνοϊό, νοσηλεύτηκα, έχασα τον πατέρα μου και είχα 1,5 μήνα να βγω από το σπίτι», είπε, εκφράζοντας την αγωνία και το πένθος της, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο 60χρονος της έστελνε μηνύματα το Πάσχα και τη γιορτή της μητέρας λέγοντας της πόσο την εκτιμά ως γυναίκα και ως μητέρα.

«Ήταν εμμονικός και όταν του είπα ότι δεν θέλω σχέση μαζί του, άφησε να εννοηθεί ότι θα αυτοκτονούσε. Ούτε τα παιδιά του δεν σεβάστηκε 60 χρονών άνθρωπος», κατέθεσε η γυναίκα.

Ζήτησε συγνώμη

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του είπε ότι δεν είχε καμία δικαιολογία για τις πράξεις του και ζήτησε συγνώμη, ενώ πρόσθεσε ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση την γυναίκα και παραδέχτηκε ότι ήταν ηλίθιος ο τρόπος που προσπάθησε να την προσεγγίσει, αλλά ήθελε να τραβήξει την προσοχή της γιατί ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Επίσης χαρακτήρισε «χαζό» τρόπο τα συνθήματα που έγραφε σε βάρος της, επειδή δεν ανταποκρινόταν και κατέληξε ότι τα έκανε όλα αυτά γιατί ήθελε να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Απευθυνόμενη προς τον κατηγορούμενο η εισαγγελέας έδρας του είπε ότι εφόσον η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις και στα μηνύματά του θα μπορούσε να γράψει ένα γράμμα και όχι να διασύρει τη γυναίκα σε όλο το χωριό, ενώ πρόσθεσε ότι αξιοπρέπεια είναι όταν κάποιος δεν θέλει μια σχέση, ο άλλος να φεύγει και να συνεχίζει τη ζωή του.

Η εισαγγελέας πρότεινε τη μετατροπή της συκοφαντικής δυσφήμισης σε εξύβριση κατ’ εξακολούθηση, πρόταση που έγινε δεκτή και η ποινή που καταδικάστηκε ο 60χρονος ήταν φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 44χρονος που, μέσω Facebook, προέτρεπε σε διάπραξη εγκληματικών πράξεων σε βάρος ηγούμενου

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 44χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής

Τουρκία: Η σοκαριστική στιγμή που ασανσέρ πολυκατοικίας κατρακυλά επτά ορόφους ‑ Νεκρή νεαρή μητέρα

Κόσμος 04.10.2025
Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να την σώσει και το τραγικό τέλος

Πάνος Ρούτσι: «Θα κάτσω εδώ και ας πεθάνω, θα πάω μέχρι τελικής πτώσεως»

Ελλάδα 04.10.2025
Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους, τονίζοντας πως θέλει να μάθει από τι πέθανε ο γιος του

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.10.2025
Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Κόσμος 04.10.2025
O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Κόσμος 04.10.2025
Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Κόσμος 04.10.2025
Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Ελλάδα 04.10.2025
Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός 04.10.2025
Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Ελλάδα 04.10.2025
Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Κόσμος 04.10.2025
Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος