E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δάκρυσε η Eλενα Παπαρίζου μιλώντας για την κατάθλιψη

«Ενιωθα τεράστια μοναξιά»

Δημοσίευση 28/5/2021 | 19:34

Δάκρυσε η Eλενα Παπαρίζου μιλώντας για την κατάθλιψη

Για όλα μίλησε η Ελενα Παπαρίζου το βράδυ της Πέμπτης, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά, η Ελενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision στο Ρότερνταμ, για την οποία δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων για το βάρος της από χρήστες του διαδικτύου.

«Δεν πειράζει. Να σου πω πώς νιώθω; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που χτες πήγα κι έφαγα ένα μπέργκερ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας. Χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα, αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Αλλά αν πάμε πίσω, στο φιλοσοφικό, σκέφτομαι ''τι παίζει ρόλο στη ζωή μας; Να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι;'' Είναι σημαντικό να μη νιώθουμε κακία και να νιώθουμε καλοσύνη».


Αφήνοντας κατά μέρος το συγκεκριμένο θέμα, έπιασε τα της Eurovision και αποκάλυψε ότι το τραγούδι που της άρεσε πολύ φέτος ήταν της Λιθουανίας, ενώ επικρότησε τη νίκη των Maneskin για τον φρέσκο αέρα που έφεραν.

Θα πήγαινε ξανά στη Eurovision;

«Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι, θα πήγαινα, και αν ήταν η κατάλληλη στιγμή» είπε, και στη συνέχεια θυμήθηκε πώς κατέληξε με το «Number 1» στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής, ενώ αρχικά είχε δεύτερες σκέψεις.

«Σκεφτόμουν μήπως ψήφισε ο κόσμος λάθος; Μήπως εγώ είμαι λάθος; Δεν ήξερα αν ήταν το σωστό τραγούδι, αλλά είπα θα το στηρίξω, γιατί ήταν η επιλογή του κόσμου».

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ταξίδεψε πίσω, και συγκεκριμένα στα προκριματικά της πρώτης εμφάνισής της, εκπροσωπώντας τη Σουηδία. Δακρυσμένη η Ελενα Παπαρίζου, μίλησε για την ιστορία πίσω από το κομμάτι που ερμήνευσε και τη δύσκολη περίοδο που βίωνε εκείνο το διάστημα.

«Αυτό το τραγούδι σημαίνει πολλά για εμένα. Ήταν μετά την κατάθλιψή μου. Όταν το άκουσα αυτό το τραγούδι, είπα είναι δικό μου. Αυτό ήταν που με έκανε να πάω στα προκριματικά».

Ένιωθα τεράστια μοναξιά παλιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει κάποιος ότι όταν κατέβαινα από τη σκηνή και ότι μέχρι να πέσω για ύπνο ουσιαστικά περνούσα μία κατάθλιψη. Κατάφερα τα τελευταία χρόνια να κάνω τη μοναξιά μου μοναχικότητα».

«Όταν έχασα τον πατέρα μου αναθεώρησα τη ζωή μου. Πήρα αρκετή κατηφόρα στην ψυχολογία μου τότε κι εκεί κατάλαβα πόσο εύθραυστη είμαι και πόσο ψεύτικα είναι όλα, γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Ελενα Παπαρίζου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου