E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Τα Φιλαράκια»: Ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα!

Αυτό και αν είναι αποκάλυψη

Δημοσίευση 27/5/2021 | 18:06

«Τα Φιλαράκια»: Ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» ήταν ερωτευμένοι και στην πραγματικότητα!

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της σειράς αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion» - Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον ήταν «τσιμπημένοι» και το πρώτο τους φιλί για τις ανάγκες της σειράς ήταν αληθινό!


Έπειτα από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, «Τα Φιλαράκια» εξακολουθούν να έχουν τα μυστικά τους και ένα από τα μεγαλύτερα αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που προβάλλεται στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max. Οι χαρακτήρες της σειράς, Ρος Γκέλερ και Ρέιτσελ Γκριν, δεν τα έφτιαχαν και χώριζαν διαρκώς μόνο μπροστά από τις κάμερες.


Οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ» λέει η Άνιστον στο επετειακό επεισόδιο. «Διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ» προσέθεσε.

Το παθιασμένο φιλί στο καφέ Central Perk, στο επεισόδιο με τίτλο «The One Where Ross Finds Out» του δεύτερου κύκλου θεωρείται ευρέως μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004, με τους δύο χαρακτήρες τελικά να ξανασμίγουν. Ο Σουίμερ και η Άνιστον είπαν ότι η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής, γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ "τσιμπημένοι" συμπλήρωσε και ο Σουίμερ, λέγοντας ωστόσο ότι, επειδή πάντα κάποιος από τους δυο τους βρισκόταν σε σχέση, «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Όπως περιέγραψε, «περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ».

«Πώς δεν είχατε καταλάβει όλοι ότι ήμασταν "τσιμπημένοι";» ρώτησε τους συμπρωταγωνιστές του, Ματ Λεμπλάνκ, Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου. «Είχαμε καταλάβει, ξεκάθαρα» απάντησε η Κοξ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε ποια ταινία κόντεψε να πεθάνει την ώρα των γυρισμάτων

Σινεμά Προχτές
Το 2ο επεισόδιο του νέου podcast του E-Daily.gr, «Καρέ-Καρέ», είναι αφιερωμένο στα ματυχήματα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

6 παιδικά που βλέπαμε στα 90`s και μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους

TV Σειρές 19.02.2026
Το καθένα με τον δικό του μοναδικό τρόπο

«Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Aντιδράσεις για τη σαδομαζοχιστική σκηνή με κολάρο σκύλου που δεν υπάρχει στο βιβλίο

Σινεμά 17.02.2026
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι

Eurovision 2026: Πρώτο το τραγούδι του Akyla στις στοιχηματικές εταιρείες

Eurovision 16.02.2026
Το «Ferto» είναι στα φαβορί για πρωτιά

5 φορές που ηθοποιοί απάντησαν πανέξυπνα σε ηλίθιες ερωτήσεις

Σινεμά 16.02.2026
Όταν η υπομονή εξαντλείται, η «μαγεία» συμβαίνει όχι μπροστά από τις κάμερες των ταινιών, αλλά μπροστά στα μικρόφωνα του red carpet

Eurovision 2026 ‑ Εθνικός Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των 14 καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Xmas 16.02.2026
14 καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή της Πειραιώς 260 για το εισιτήριο στη Eurovision της Βιέννης – οι εμφανίσεις, τα φαβορί και οι στιγμές που ξεχώρισαν

Eurovision 2026: Τι ώρα είναι ο ελληνικός τελικός – Τα φαβορί και πώς ψηφίζουμε

Μουσική 15.02.2026
Απόψε, Κυριακή (15/2) διεξάγεται ο Μεγάλος Τελικός του Sing for Greece 2026

Μαρίνα Σάττι x Leon of Athens ‑ «Εδώ»

Μουσική 13.02.2026
Όταν ο χρόνος σταματά εκεί που υπάρχει αγάπη