E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστυνομικός έγδυσε και εγκατέλειψε 23χρονο, επειδή φλέρταρε την αρραβωνιαστικιά του

«Ξύπνησα με χειροπέδες»

Δημοσίευση 26/5/2021 | 09:07

Αστυνομικός έγδυσε και εγκατέλειψε 23χρονο, επειδή φλέρταρε την αρραβωνιαστικιά του

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει προσφύγει ένας άντρας, που σε σε ηλικία 23 ετών έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν αστυνομικό στη Μαγνησία καθώς τον θεωρούσε ερωτικό του αντίζηλο. Για το περιστατικό και την περιπέτεια του με την Δικαιοσύνη μίλησε στο Tlive.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του T live, όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2013, όταν το θύμα εργαζόταν με την 23χρονη τότε αρραβωνιαστικιά του αστυνομικού και σύντομα άρχισε να της στέλνει ερωτικά μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο. Όταν ο αστυνομικός αντιλήφθηκε τα μηνύματα, επεδίωξε να συναντήσει τον 23χρονο τότε άνδρα. Πράγματι, ο 23χρονος πήγε στο ραντεβού που κλείστηκε ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάει και ο αστυνομικός με το δικό του αυτοκίνητο. Και οι δύο επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, με στόχο να μεταβούν στην κοπέλα και να μιλήσουν όλοι μαζί.

Στο δρόμο ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν… «Καθώς προχωρούσαμε με το αμάξι, μου έριξε μπουνιά κάτω από τη μύτη. Έχασα τις αισθήσεις μου και μόλις επανήλθα είδα τις χειροπέδες στα χέρια» λέει στο T live.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός οδήγησε το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί πρόσταξε τον 23χρονο να βγει έξω, να γδυθεί, τον δάγκωσε στη μύτη και το αυτί και τον εγκατέλειψε έχοντας καταστρέψει το κινητό του τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επέβαλε στον αστυνομικό φυλάκιση πέντε ετών καθώς δεν αποδείχθηκε το βαρύτερο κακούργημα για το οποίο είχε παραπεμφθεί. Σε δεύτερο βαθμό, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 27 μηνών, ενώ προσέφυγε και στον Άρειο Πάγο, ο οποίος αναίρεσε την ποινή ως προς ορισμένα από τα αδικήματα λόγω των επιεικέστερων διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα. Από την πλευρά του, το θύμα έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση