E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Από τα επιδόματα της Πρόνοιας, στην μεγάλη επιτυχία του Facebook

H Kristina Kuzmic και η ιστορία της που θα σε εμπνεύσει

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 26/5/2021 | 00:08

Από τα επιδόματα της Πρόνοιας, στην μεγάλη επιτυχία του Facebook

Η Kristina Kuzmic είναι μια πολύ πετυχημένη influencer. Δεν ήταν κάτι που περίμενε ποτέ να κάνει, αλλά μετά τη μετανάστευση στην Αμερική από την Κροατία κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πατρίδα της και αφού πέρασε από σαράντα κύματα, (διαζύγιο, μονογονεϊκότητα, φτώχεια, κατάθλιψη…), η Kristina ήθελε να γίνει για τους άλλους αυτό που ευχήθηκε να ήταν κάποιος για αυτήν κατά τις πιο δύσκολες στιγμές της .

Όταν η οικογένειά της επέστρεψε στην Κροατία για να ξαναφτιάξει τη ζωή της, εκείνη παρέμεινε στην Αμερική. Και παρέμεινε για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια και να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική. Στα 27 της, 18 μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της χώρισε. Δεν είχε χρήματα, ζούσε με κουπόνια, και πάλευε με την κατάθλιψη. 

Το μόνο που μπορούσε να κάνει σε αυτές τις συνθήκες είναι να φτιάχνει σύντομα μαγειρικά βιντεάκια με ό,τι τρόφιμα μπορούσε να βρει κάθε μέρα, ανεβάζοντάς τα στο Facebook. Και τότε όλα άλλαξαν μαγικά!

Τώρα, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές στα βίντεο της, η Kristina προσφέρει στο κοινό της ενθάρρυνση, ελπίδα και χιούμορ σε έναν ρόλο που ποτέ δεν περίμενε να έχει. 

Το 2011, όταν η Oprah έστεψε την Kristina ως νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού του Mark Burnett “Oprah’s Search for the Next TV Star”, ήξερε πως είχε βρει το άτομο που θα λάτρευε η Αμερική!

Από τότε που συνεργάστηκε με την Oprah, η Kristina ξεχώρισε μόνη της, δημιουργώντας βίντεο με θεματική κάθε πτυχή για όλες τις προκλήσεις της ζωής. Έγινε viral με περισσότερους από 2,8 εκατομμύρια οπαδούς στο Facebook Η Kristina έχει μια φωνή και προσωπικότητα που έχει αποδειχθεί ότι είναι επιτυχημένη ενώ έχει ένα τεράστιο κοινό (από millenials έως Gen-Xers και ακόμη και Baby Boomers!).

Η Huffington Post αναφέρθηκε στα βίντεο της Kristina ως "Family Kωμωδία στα καλύτερα της" και έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα για αυτήν, από το Yahoo, το Cosmopolitan, ως το Us Weekly, το Parents, το Good Housekeeping κ.ο.κ.

Το πρώτο της βιβλίο, Hold On, But Don't Hold Still, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020 και μπήκε αμέσως στη top λίστα των Weekly Publishers.

Η Kristina και ο (δεύτερος) σύζυγός της ζουν στη Νότια Καλιφόρνια και δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει στιγμές από την όμορφη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα brands άλλαξαν στρατηγική ‑ Αυτό που συμβαίνει πλέον στα comments αλλάζει τα social media

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Οι μάρκες μόδας κατεβαίνουν στα comments για να μείνουν relevant

Η διεθνής μελέτη που συνδέει ημερομηνίες με αυξημένο κίνδυνο αυτoκτoνiας

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ανάλυση 1,7 εκατομμυρίων περιστατικών σε 26 χώρες αποκαλύπτει ανησυχητικά χρονικά μοτίβα και φέρνει στο προσκήνιο τον ρόλο της ρουτίνας, της πίεσης και των κοινωνικών παραγόντων στην ψυχική υγεία

Το βιβλίο που άλλαξε τη ζωή του ‑ και τον έκανε να χτίσει 500 βιβλιοθήκες μέσα σε φυλακές

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο έφηβος εγκληματίας που έγινε ποιητής και άλλαξε τις φυλακές της Αμερικής

Ο Έλληνας μαφιόζος που συνελήφθη στο Mεξικό

E-Daily 3.Left 17.05.2026
O πόλεμος των συμμοριών

Η χώρα που πληρώνει… σαν όνειρο: Ζητάει επειγόντως εργαζόμενους με μισθό έως 8.000€ και σου δίνει σπίτι!

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Η χώρα-θαύμα που αναζητά Ευρωπαίους εργαζόμενους με παροχές που μοιάζουν εξωπραγματικές

Η τελευταία του φράση: Tι είπε ο Tupac λίγο πριν τον δολοφονήσουν

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Τα τελευταία λόγια του θρύλου λίγο πριν τη δολοφονία του

Η εταιρεία που αγνόησε το μέλλον: Γέμισε ράφια, αλλά άδειασε από ιδέες

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Η υποτίμηση του Netflix και το κόστος της αδράνειας που έφερε το τέλος της

Η μοναξιά σκοτώνει την οικονομία: Το φαινόμενο που κοστίζει δισεκατομμύρια

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Οι οικονομικές επιπτώσεις στις χώρες που δεν ξέραμε

10 παράλογοι νόμοι που υπάρχουν ακόμα

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Κι όμως είναι ακόμα στα βιβλία

Η ευρωπαϊκή χώρα των 17 εκατ. με τις δεκάδες πολυεθνικές

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Μια αρκετά πλούσια χώρα με επιχειρηματικό δαιμόνιο