E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Eurovision 2021: Εκανε χρήση ναρκωτικών ο frontman του συγκροτήματος;

Το επίμαχο πλάνο, η απάντησή του και η ανακοίνωση της EBU

Δημοσίευση 23/5/2021 | 17:41

Eurovision 2021: Εκανε χρήση ναρκωτικών ο frontman του συγκροτήματος;

Μεγάλη νικήτρια στην Eurovision 2021 αναδείχθηκε η Ιταλία με το ροκ συγκρότημα Måneskin και το τραγούδι «Zitti E Buoni». Ωστόσο, ένα πλάνο μόλις λίγων δευτερολέπτων, έχει προκαλέσει πανικό στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Damiano David φαίνεται να κάνει μια περίεργη κίνηση στο τραπέζι της ιταλικής συμμετοχής, με πολλούς να αναρωτιούνται αν έκανε χρήση ναρκωτικών, καθώς μοιάζει να σκύβει στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του.

Τι απάντησε ο τραγουδιστής

Συγκεκριμένα, μετά την νίκη τους, στην συνέντευξη Τύπου ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον 22χρονο τραγουδιστή του συγκροτήματος πως όταν καθόταν στον καναπέ φαινόταν σαν να έκανε χρήση κοκαΐνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΠοιος είναι ο νικητής της φετινής Eurovision που έκαψε καρδιές 23/5/2021

«Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να "σνιφάρετε" κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος

«Ο Τόμας (ο κιθαρίστας του συγκροτήματος) έσπασε ένα ποτήρι. Δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά. Σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό, μην το λέτε» απάντησε ο David Damiano .

Ανακοίνωση σχετικά με τα σενάρια περί χρήσης ναρκωτικών από τον τραγουδιστή της ιταλικής αποστολής που νίκησε στη Eurovision 2021 εξέδωσε η EBU.

Σάλος προκλήθηκε στα social media σχετικά με ένα πλάνο που έπιανε μια «ύποπτη» κατά πολλούς κίνηση του Νταμιάνο Ντάβιντ, του τραγουδιστή των Maneskin που εντυπωσίασαν χθες στη σκηνή του Ρότερνταμ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η EBU επί του θέματος αναφέρεται πως ο τραγουδιστής θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.



 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τούρκος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο του και το κατεδάφισε για να εκδικηθεί τους δασκάλους του

Παράξενα 03.05.2024
Ο Caglar Ertugrul φωτογραφήθηκε μπροστά από τα ερείπια του δημοτικού σχολείου του και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα Τουρκικά social media

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

TV Buzz 03.05.2024
Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Αλκη Κούρκουλο: «Είχαμε σχέση, ήταν η μεγάλη μου αγάπη!»

Tabloid 03.05.2024
Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Αλκη Κούρκουλο

«Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Tabloid 03.05.2024
Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Eurovision 2024: Υποχωρεί η Ελλάδα στα στοιχήματα ‑ Ξανά στην κορυφή η Κροατία

Eurovision 03.05.2024
Οι εντυπώσεις μετά τη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Λύγισε η Χριστίνα Βίδου στη συγκλονιστική εξομολόγηση της καλεσμένης της: «Να μην υπάρξουν άλλες μανάδες στη θέση μου»

Tabloid 03.05.2024
Καμία άλλη επισήμανε, με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του αδικοχαμένου Αδαμάντιου με την Χριστίνα Βίδου να την σφίγγει στην αγκαλιά της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Καβγάς εκτός ορίων με τον σύντροφό της ‑ Τραυματίστηκε και ούρλιαζε στους διαδρόμους ξενοδοχείου

Tabloid 03.05.2024
Η μητέρα μου είναι μπλεγμένη σε αυτό, γράφει η τραγουδίστρια στο Instagram

Επικός πιτσιρικάς «ξενέρωσε» με τις διακοπές μόλις θυμήθηκε το σχολείο ‑ «Μου έφυγε η όρεξη τώρα»

Παράξενα 03.05.2024
Πριν καν φτάσει στο νησί για τον εορτασμό του Πάσχα... απογοητεύτηκε ένας πιτσιρικάς στο λιμάνι του Πειραιά μόλις συνειδητοποίησε πως σε μία εβδομάδα ξαναρχίζει το σχολείο.

Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από τα ΜΜΕ της Ευρώπης

Media 03.05.2024
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν τεράστια νίκη με το τελικό 4-2 επί της Αστον Βίλα και να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Conference League