E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το τερμάτισε 37χρονος στη Λάρισα: «Έσπασε» το κοντέρ του αλκοολόμετρου

Άναυδοι οι αστυνομικοί

Δημοσίευση 18/5/2021 | 15:13

Το τερμάτισε 37χρονος στη Λάρισα: «Έσπασε» το κοντέρ του αλκοολόμετρου

«Δεν πίστευαν στα μάτια τους» αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας όταν μετά από αλκοτέστ, διαπίστωσαν πως ένας 37χρονος Αθηναίος οδηγούσε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ σε τέτοια ποσότητα που «τερμάτισε» στην κυριολεξία τη συσκευή μέτρησης, δείχνοντας ποσοστό οινοπνεύματος στον οργανισμό του που αντιστοιχούσε σε… τετραπλάσιο από αυτό που συνεπάγεται αυτόφωρη σύλληψη ή δεκαπλάσιο από αυτό της απλής βεβαίωσης προστίμου, σύμφωνα και με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

O 37χρόνος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, αποδείχθηκε «γερό ποτήρι
» καθώς φαινομενικά έδειχνε σε «καλή κατάσταση», αλλά «κατάφερε» να τερματίσει την ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης -σπάνια περίπτωση, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τροχονόμων -που κατέγραψε ποσοστό 2,75 mg/lt όσο και η μέγιστη τεχνικά (έως 3 mg/lt) δυνατότητα της νέας ψηφιακής συσκευής να μετρήσει τη μέθη ενός οδηγού.

Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλιστα του έχει αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης διάσταση που προκάλεσε τη «μήνιν» του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας που του επέβαλε χθες Δευτέρα, συνολική ποινή φυλάκισης 29 μήνες (με τριετή αναστολή), χρηματικό πρόστιμο, εκ νέου αφαίρεση του διπλώματος αλλά και των πινακίδων του Ι.Χ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι μεγιστάνες της τεχνολογίας ετοιμάζουν καταφύγια για την «Ημέρα της Κρίσης»: Πρέπει να ανησυχούμε;

Κόσμος 10.10.2025
Γιατί ο Ζούκερμπεργκ και άλλοι κρίσοι ετοιμάζονται για «τέλος του κόσμου».

Επίθεση με πιρούνι στην έγκυο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη μεθυσμένο

Ελλάδα 10.10.2025
Ο σεσημασμένος 43χρονος δράστης, είχε στον όνομά του βαρύ ποινικό μητρώο, με δώδεκα συλλήψεις και ιστορικό κακοποιητικής συμπεριφοράς που ξεκινάει από το 2012.

Καρυστιανού: «Για να δίνουν το πράσινο φως για εκταφή, έχουν σκεφτεί τρόπο να ελέγξουν το αποτέλεσμα»

Ελλάδα 10.10.2025
«Υποχρεωτικά πρέπει να απευθυνθούμε σε εργαστήρια του εξωτερικού και για θέμα αξιοπιστίας και για θέμα εμπιστοσύνης στο ελληνικό κράτος».

Πέθανε ο Τζον Λοτζ, τραγουδιστής και μπασίστας των Moody Blues

Κόσμος 10.10.2025
Οι Moody Blues αναγνωρίζονται ευρέως ως πρωτοπόροι του προγκρέσιβ ροκ

«Αφιερώνω το Νόμπελ Ειρήνης στον Τραμπ», είπε η νικήτρια Μαρία Κορίνα Ματσάδο

Κόσμος 10.10.2025
Οργή από τον Αμερικανό πρόεδρο που έχασε

Ισόβια σε πέντε άνδρες για τη δολοφονία Έλληνα στο Λονδίνο

Κόσμος 10.10.2025
Τον σκότωσαν με ματσέτες για να τον κλέψουν

Ακρίβεια: Εκτίναξη των τιμών στο κρέας

Οικονομία 10.10.2025
Θα υπάρξει κυβερνητική παρέμβαση για μείωση;

Η στιγμή που γερανός κατεβάζει άνδρα 272 κιλών που δεν μπορεί να μετακινηθεί από το σπίτι του στη Φλόριντα

Κόσμος 10.10.2025
Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν μέρος του τοίχου του διαμερίσματος, καθώς και μέρος των κιγκλιδωμάτων του μπαλκονιού για να τον μεταφέρουν