E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ειδική ομάδα στο «κυνήγι» των φονιάδων της Καρολάιν

Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ για τους δράστες

Δημοσίευση 11/5/2021 | 16:18

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ειδική ομάδα στο «κυνήγι» των φονιάδων της Καρολάιν

Η ειδική ομάδα του Ανθρωποκτονιών που έχει συσταθεί για να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία σκιαγραφούν το προφίλ των τριών εισβολέων και από την άλλη, συνθέτουν το σκηνικό του θανάτου στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη.

Όλα δείχνουν ότι από κάπου η συμμορία των δολοφόνων ληστών έμαθαν για τα χρήματα που έκρυβε σε χρηματοκιβώτιο, η οικογένεια του πιλότου. Τους παρακολουθούσαν ημέρες και κατέγραψαν όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας τους πριν περάσουν στην τελευταία και πιο ειδεχθή φάση του σχεδίου τους. Μέχρι και το γεγονός ότι η 20χρονη Καρολάιν ήταν άριστη γνώστης των πολεμικών τεχνών (έχει διακριθεί στο kick –boxing) φαίνεται πως είχαν υπόψη τους και για αυτό και την έδεσαν για να μη μπορεί να αντιδράσει και όταν έβαλε τις φωνές αποφάσισαν να της κλείσουν για πάντα το στόμα δένοντας τη πισθάγκωνα και προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. Το συγκλονιστικό είναι ότι σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, κάποια στιγμή άκουσε τον έναν από τους τρεις δράστες να λέει στην 20χρονη σύζυγο του «πες μας που είναι τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το μωρό».

Έτσι ξεκίνησε ο εφιάλτης

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, λίγο μετά τις 5, οι τρεις ληστές με τις κουκούλες και τα πιστόλια, σπάνε το παράθυρο του υπογείου και γλιστράνε μέσα στο σπίτι. Στο καθιστικό, βλέπουν το σκυλί να γαβγίζει και με το κολάρο που φορούσε, το πνίγουν και το κρεμάνε στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Με σταθερά βήματα, ανεβαίνουν στη σοφίτα αρπάζουν τον 32χρονο πιλότο, τον πετάνε στο πάτωμα, τον φιμώνουν με μονωτική ταινία και τον δένουν χειροπόδαρα με το ίδιο σχοινί. Στη συνέχεια ορμάνε στην 20χρονη Καρολάιν η οποία προσπαθεί να αντισταθεί, άλλωστε γνωρίζει πολεμικές τέχνες και για να την ακινητοποιήσουν της δένουν με μια μπλούζα πισθάγκωνα τα χέρια. Αρχίζουν να τη βασανίζουν για να τους αποκαλύψει που κρύβονται τα χρήματα και τα κοσμήματα μέχρι που της «πήραν» τη ζωή προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο με τα χέρια ή με μαξιλάρι ενώ μάλιστα υπάρχει η μαρτυρία του 32χρονου που λέει ότι άκουσε, γιατί δεν είχε οπτική επαφή, τους δράστες να λένε «που είναι τα χρήματα, δώσε μας τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το παιδί». Το σκηνικό της φρίκης κράτησε περίπου μία ώρα μέχρις ότου οι ληστές να πάρουν τα χρήματα (περίπου 15.000 ευρώ) και να εξαφανιστούν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το προφίλ των δραστών, οι εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για μια από τις σκληρές συμμορίες ληστών που εδρεύει στα δυτικά προάστια. Τα μέλη της, πιθανότατα είναι σεσημασμένοι με παρελθόν σε τέτοιου είδους χτυπήματα, που πίστεψαν ότι μπαίνοντας στη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών θα κάνουν τη μεγάλη μπάζα. Οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα στο σημείο και εκτιμάται οτι άφησαν πίσω τους αποτυπώματα ή dna. Παράλληλα, οι αστυνομικοί, λαμβάνουν καταθέσεις απο γείτονες για να διαπιστώσουν αν άκουσαν ή είδαν κάτι τόσο το συγκεκριμένο βράδυ όσο και προηγούμενα ενώ σαρώνουν και κάμερες της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το μέσο διαφυγής και το δρομολόγιο των δολοφόνων-ληστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο