E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα κατέληγε»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σπάει τη σιωπή της και αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα με τον παρουσιαστή.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/5/2021 | 13:36

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα κατέληγε»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Μένιο Φουρθιώτη, μιλάει για τον πρώην μάνατζερ της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι τον γνωρίζει αρκετά καλά και περίμενε ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά.

Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

Η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας με τον Φουρθιώτη

Ο δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Χρήστος Νικολακόπουλος, μιλάει ακόμα για την ληστεία που φέρεται να σκηνοθέτησε ο παρουσιαστής εις βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ όπως υποστηρίζει ήταν αυτός που έκλεψε τα χρήματα.

Η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη έχει κρατήσει αρκετό καιρό, ενώ οι ακυρώσεις και οι αναβολές λόγω κοροναϊού έχουν καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. Έχει αναβληθεί περίπου 10 φορές και η τελευταία δικάσιμος, η οποία είχε οριστεί ήταν τον Νοέμβριο του 2020, όπου ζητήθηκε αναβολή από πλευράς της Τζούλιας γιατί είχε κάνει ένα τεστ covid και ανέμενε το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια είχε οριστεί τον Φεβρουάριο, πλην όμως αποσύρθηκε λόγω των μέτρων για την πανδημία, και δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Αυτές τις ημέρες θα το ψάξω στην Εισαγγελία να δω πότε έχει πάει και ενδεχομένως να ζητήσω και την επίσπευση ορισμού δικασίμου.

Η «ληστεία» των 200.000 ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλεξανδράτου κατηγορεί τον 35χρονο (ΣΣ τον χρησιμοποιούσε ως «μάνατζερ» και συνοδό) γιατί ήταν ο μόνος εκτός από αυτήν που γνώριζε την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου κι είχε πρόσβαση σε αυτό και καθώς κι ότι ήξερε για την τοποθέτηση εκεί των 200.000 ευρώ.

Μάλιστα από την πλευρά της γυναίκας παρουσιάσθηκε σειρά άλλων στοιχείων για τις κινήσεις, τις κρίσιμες ώρες που σημειώθηκε η κλοπή, του Μ. Φουρθιώτη.

Με τον 35χρονο να αρνείται την παράνομη αυτή ενέργεια και να μιλά για εκδικητική ενέργεια από την Αλεξανδράτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τον μεγάλο έρωτα των ’80s μέχρι τη φροντίδα στην ασθένειά του – μια αγάπη που ξεπέρασε τα πάντα

Celebrity Stories 03.10.2025
Όταν δύο ψυχές ενώνονται, δεν τις χωρίζει ούτε ο χρόνος ούτε η απόσταση…

Κέρδισε 15,3 εκατ. ευρώ αλλά δεν το πήρε χαμπάρι για 6 μήνες

Παράξενα 03.10.2025
Η εταιρεία κόλλησε αφίσες για να το βρει

Σαρλίζ Θερόν: Χωρίς μπλούζα στην Εβδομάδα Μόδας

Tabloid Χτες
Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Βασίλης Παϊτέρης μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, χθες ήμουν στο νοσοκομείο»

Tabloid Χτες
Τις πρώτες του δηλώσεις, έκανε ο Βασίλης Παϊτέρης στο Πρωινό

Συγκλονίζει η Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Πήγαινα για σηψαιμία! Ήταν θέμα χρόνου τελικά να σας μιλάω από ψηλά»

Celebrity Stories Χτες
Η σοκαριστική αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της

Ρόμπι Γουίλιαμς: Διαγνώστηκε με το σύνδρομο Τουρέτ – Τι είναι

Celebrity Stories Χτες
Η δεύτερη διάγνωση που έλαβε και το τεστ για αυτισμό

Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κοζάκου: «Δεν ντρεπόμαστε να λέμε αυτά τα πράγματα;»

TV Buzz Χτες
Σκληρή επίθεση έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μαρία Κοζάκου

Κακός χαμός σε γάμο: Προσπάθησαν να πιάσουν την ανθοδέσμη της νύφης και συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους

Παράξενα Χτες
Μια γυναίκα επιχείρησε να αρπάξει τα λουλούδια για τον εαυτό της