E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ήταν άρρωστος μαζί μου, με ήθελε» ‑ Η κόλαση της 17χρονης από τον πατριό της

Ο 47χρονος πατριός από τη Θεσσαλονίκη κρίθηκε προφυλακιστέος - "Δεν γνώριζα τίποτα" λέει η μητέρα της 17χρονης.

Δημοσίευση 6/5/2021 | 19:23

«Ήταν άρρωστος μαζί μου, με ήθελε» ‑ Η κόλαση της 17χρονης από τον πατριό της

Φρίκη προκαλούν τα όσα δήλωσε πως βίωσε μία ανήλικη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη από τον πατριό της ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίαζε επί δύο χρόνια και πλέον βρίσκεται προφυλακισμένος.

Η 17χρονη περιγράφει τις ανατριχιαστικές σκηνές με τον άνδρα της μητέρας της να μπαίνει τα βράδια στο δωμάτιο της, προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της. "Προσπαθούσε συνεχώς να με προσεγγίσει ερωτικά. Να με ακουμπάει και τέτοια. Μου έλεγε αισχρές λέξεις. Μου έλεγε αισχρές λέξεις μου έλεγε, πάρα πολύ αισχρές" δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega και την εκπομπή "Live News".

– Είχε προσπαθήσει να σας βιάσει;

– Ναι, ναι… και εγώ τραβιόμουν, ζοριζόμουν, του έλεγα όχι δεν θέλω. Αυτός μου έλεγε "μην κάνεις θόρυβο θα μας ακούσουν."

– Η μητέρα σου πού ήταν, όλο αυτό το διάστημα;

– Η μαμά μου ήταν στο σπίτι, αλλά η μητέρα μου όταν πήγε να δώσει κατάθεση είχε πει ότι δεν γνώριζε τίποτα για όλο αυτό.

– Κοιμόταν;

– Ναι όταν κοιμόντουσαν όλοι, βραδινές ώρες.

Το μαρτύριο της ανήλικης ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 15 ετών και αποκαλύφθηκε πριν από τέσσερις ημέρες. "Τελευταία φορά που του αρνήθηκα ήταν δύο του μηνός, όταν του έλεγα ότι δεν θέλω και να με αφήσει και έλεγε ότι σε εμένα μόνο τα κάνεις αυτά και τραβιέσαι, στους υπόλοιπους δεν τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι με ήθελε για αυτόν, για ιδιοκτησία του. Ήταν άρρωστος μαζί μου, άρρωστος" πρόσθεσε η 17χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η κοπέλα, ο πατριός της της ασκούσε αφόρητη πίεση, σε σημείο εμμονής, ενώ δεν την άφηνε να βγαίνει έξω και της έλεγε διαρκώς ότι την αγαπούσε.

– Θυμάστε τι σας έλεγε;

– Ναι. Ότι σε θέλω παράφορα, σε αγαπάω, εγώ του έλεγα μην με λες έτσι, αυτός έλεγε "όπως θέλω εγώ θα σε λέω, δεν θα μου πει κανένας πώς θα σε λέω εγώ". Και υπήρχαν και οι κλήσεις οι συνεχόμενες που με έπαιρνε και μου έλεγε γιατί δεν το σηκώνεις; Μου έλεγε άνοιξε κάμερα να δω με ποιους είσαι.

Ο 47χρονος απειλούσε την κοπέλα να μην μιλήσει λέγοντας πως κανείς δεν θα την πιστέψει για τον εφιάλτη που ζούσε. "Δεν μπορούσα να το πω διότι δεν θα με πίστευε κανείς. Φανταστείτε ο πατριός μου, να το πω έτσι, μου έλεγε "και να πεις κάτι κάπου θα σε βγάλω τρελή και δεν θα σε πιστέψει κανένας”. Προσπαθούσε να με βγάλει τρελή" συμπλήρωσε η άτυχη 17χρονη η οποία δήλωσε ότι νιώθει ανακουφισμένη μετά την τραγική αποκάλυψη, σημειώνοντας ότι είχε την εντύπωση πως ακόμα και αν προχωρούσε στην καταγγελία όσων ζούσε, δεν θα την πίστευε κανείς.

Για το γεγονός ότι δεν μίλησε νωρίτερα στη μητέρα της, η κοπέλα υπογράμμισε ότι νόμιζε ότι δεν την πίστευε, καθώς είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

"Πιο πριν μου φερόταν πολύ καλά, αλλά σταμάτησε να με αφήνει να βγαίνω από τα 14 μου. Ουσιαστικά με απομάκρυνε από όλους" πρόσθεσε για τη συμπεριφορά του πατριού της, ενώ τόνισε ότι στα άλλα δύο αδέλφια της ο δράστης φερόταν καλά.

"Δεν γνώριζα τίποτα" λέει η μητέρα
Από την πλευρά της η μητέρα της ανήλικης δηλώνει ότι δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό, καθώς και ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο.

"Απ’ ό,τι μου είπε δύο χρόνια, και φοβόταν να μου το πει, γιατί έλεγε ότι άμα φύγω εγώ από το σπίτι θα πάρω διαζύγιο, τώρα είμαι στα σκαριά, άμα φεύγαμε από το σπίτι δεν θα είχαμε οικονομική βοήθεια δηλαδή" ανέφερε η μητέρα της κοπέλας μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

"Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Με εισαγγελική εντολή είναι στη μητέρα μου αυτή τη στιγμή η μικρή. Εγώ δεν την αφήνω βασικά να έρθει κιόλας σπίτι. Δεν το κατάλαβα καν, όλα φυσιολογικά ήταν στο σπίτι δηλαδή, καταλαβαίνετε ότι δεν είχα δει καμία ύποπτη κίνηση" πρόσθεσε η μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

Ο 47χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος αρνείται τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αντερλεχτ – ΑΕΚ 1‑1 στο Λόττο Παρκ: ισοφάριση Ελίασον, ραντεβού πρόκρισης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με Ντόλμπεργκ, ο Στρακόσα κράτησε όρθια την Ένωση και ο Ελίασον «υπέγραψε» το 1-1 πριν από τη μεγάλη ρεβάνς στην OPAP Arena.

Λευκάδα: Καταγγελίες τουριστών και κατοίκων για εισιτήριο 10 ευρώ σε δημόσια παραλία

Ελλάδα Χτες
Ιδιοκτήτης οικοπέδου στην περιοχή Αγιοφύλι φέρεται να ζητά αμοιβή για να περάσουν από τον χώρο του στην παραλία

Βόλος: 18χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από συμπλοκή και καρφώθηκε το πόδι του σε μπετόβεργα

Ελλάδα Χτες
Η Πυροσβεστική έκοψε με τροχό τη σιδερόβεργα από τον μηρό του νεαρού

Απορρίφθηκε πρόστιμο εκατομμυρίων για τον Τραμπ επειδή θεωρήθηκε «υπερβολικό»

Κόσμος Χτες
Δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση για πρόστιμο εκατομμυρίων για τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή, μεταξύ άλλων, θεωρήθηκε «υπερβολικό». Τι αφορά η υπόθεση.

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική έκθεση των θυμάτων που απανθρακώθηκαν στο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα Χτες
Οι νεκροί που έφεραν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν ζωντανοί μέχρι τη στιγμή που το φορτηγό έπεσε πάνω τους και ξέσπασε μεγάλη φωτιά

Guardian: Απόρρητα στοιχεία του ισραηλινού στρατού δείχνουν ότι το 83% των νεκρών στη Γάζα είναι άμαχοι

Κόσμος Χτες
«Πέντε στους έξι Παλαιστίνιους που σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα ήταν άμαχοι»

1 στους 5 Έλληνες στερείται πρόσβασης σε κατάλληλη ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με Eurostat

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με τον μέσο όρο να περιορίζεται μόλις στο 3,6%.

Ryanair: Χαοτικός ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας της Ελλάδας ‑ Καλεί την Κομισιόν να παρέμβει

Ελλάδα Χτες
Η αεροπορική εταιρεία καταγγέλλει καθυστερήσεις σε πάνω από 5.000 πτήσεις λόγω ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα

Οπαδός της Σάμσουνσπορ ανέμιζε σημαία με τον Κεμάλ στο Παναθηναϊκό Στάδιο ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
Οπαδοί της τουρκικής ομάδας βρέθηκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ανέμισαν τη σημαία της ομάδας τους που απεικονίζει τον Κεμάλ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό

Γάζα ‑ Ο ισραηλινός στρατός ζητά εκκένωση νοσοκομείων πριν την εισβολή στο βορρά

Κόσμος Χτες
Ο στρατός ζητά από ιατρικούς φορείς και διεθνείς οργανώσεις στο βόρειο τμήμα να προετοιμάσουν την οργανωμένη απομάκρυνση του πληθυσμού προς τα νότια