E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Τα πέντε λεπτά τρόμου που έζησε η 20χρονη

Δημοσίευση 6/5/2021 | 08:44

Απόπειρα βιασμού σε ταξί στα Πατήσια: Τι λέει η μητέρα της φοιτήτριας

Τον τρόμο έζησε μια 20χρονη φοιτήτρια χθες τα ξημερώματα στα Κάτω Πατήσια όταν ο αλλοδαπός οδηγός του ταξί στο οποίο επέβαινε, επιχείρησε να τη βιάσει.

Σύμφωνα με τους γονείς της αλλά και την καταγγελία της ίδιας στην Αστυνομία, η 20χρονη κοπέλα, πήρε το ταξί από πιάτσα στα Εξάρχεια όπου βρισκόταν βόλτα, με σκοπό να επιστρέψει σπίτι της.

Στη διαδρομή και με την ώρα περασμένη, η κοπέλα μόνη της μέσα στο ταξί κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, αφού ο δρόμος που διάλεξε ο οδηγός του οχήματος, για να την πάει σπίτι της, δεν ήταν σωστός.

«Όπως μου είπε το κορίτσι μου, ο δράστης είναι αλλοδαπός και την πήρε από πιάτσα των Εξαρχείων για να τη φέρει στο σπίτι και στην Ευγένιου Καραβία την κλείδωσε στο ταξί. Η κόρη μου αντέδρασε και την ώρα που περνούσε μια παρέα φώναξε δυνατά "βοήθεια", την άκουσε η παρέα και έτρεξε προς το μέρος της. Τότε ο οδηγός τρόμαξε και της άνοιξε την κλειδαριά και έτσι κατάφερε να βγει από το επαγγελματικό όχημα» είπε ταραγμένη η μητέρα της μιλώντας στο protothema.gr.

Σύμφωνα με τους γονείς του θύματος, η 20χρονη φοιτήτρια βρήκε το θάρρος να πάει να καταγγείλει την επόμενη μέρα το πρωί το περιστατικό στην Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης και να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα.

«Την επόμενη μέρα πήγε παρέα με τις φίλες της να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία. Θέλουμε να πιαστεί ο δράστης. Θα το λύσουμε μόνοι μας. Ψάχνουμε και εμείς για να τον βρούμε» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 20χρονης.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως το άτυχο κορίτσι, ντράπηκε πολύ από το περιστατικό και δεν είχε την αντοχή να το πει ούτε στους γονείς της, αφού σύμφωνα με τον πατέρα της, η ίδια ταραγμένη, απλά ανέφερε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα αλλά δεν θέλει να το συζητήσει ακόμα.

«Εχθές έγινε το περιστατικό, εμένα δεν μου είπε τίποτα, στη μητέρα της πήγε και της είπε πως έχει κάποιο πρόβλημα. "Δεν το έχω πει σε κανέναν και δεν θέλω να το πω ούτε σε σας", έτσι είπε το κορίτσι» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 20χρονης φοιτήτριας.

Τα πέντε λεπτά του τρόμου

Ο εφιάλτης για το 20χρονο κορίτσι άρχισε να ξεδιπλώνεται ξημέρωμα της 4ης Μαΐου. Η νεαρή απο το Γαλάτσι, βάδιζε στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια και σταμάτησε ένα ταξί. Κάθισε στο πίσω κάθισμα, όταν ο οδηγός -σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία, ήταν μετρίου αναστήματος, με ανοικτόχρωμα μαλλιά, φορούσε πορτοκαλί μπλούζα και είναι πιθανοτατα Αλβανός που μιλούσε σπαστά ελληνικά- της έπιασε μια περίεργη κουβέντα, λέγοντάς της πόσο όμορφη και πόσο ωραία ντυμένη ήταν, για να φτάσει να της προτείνει αντί για τον προορισμό της να την παει μια βόλτα.

Η κοπέλα αρνήθηκε ευγενικά και τον παρακάλεσε να την οδηγήσει στην οδό Καραβία. Ο δράστης όμως είχε άλλα σχέδια. Αντί να την αφήσει έξω απο την πολυκατοικία που του είχε πει, προσπέρασε το σπίτι, πάτησε τις ασφάλειες και μαζϊ το γκάζι του οχήματος και έστριψε σε ένα σκοτεινό στενό.

Στη συνέχεια, όρμησε στην κοπέλα, της τράβηξε τα πόδια προς το μέρος του, πήγε να της βγάλει το παντελόνι και παράλληλα την θώπευε στο στήθος βρίζοντάς τη χυδαία. Η 20χρονη, έντρομη, τον εκλιπαρούσε να την αφήσει, όμως αυτός συνέχισε να την τραβά προς το μέρος του και την άρπαξε απο το κεφάλι για να την φιλήσει.

Το θύμα με την άκρη του ματιού της είδε κόσμο να πλησιάζει και άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να την αφήσει και τελικά να καταφέρει να βγει στο δρόμο. Στη συνέχεια, εκείνος έβαλε μπροστά, πάτησε γκάζι και χάθηκε στα στενά των Πατησίων.

Η φρίκη διήρκησε πέντε λεπτά... Το θύμα δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του οχήματος, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι άνδρες της Ασφάλειας, με βάση την περιγραφή της κοπέλας, να ξεσκονίζουν τα αρχεία τους και να χτενίζουν την περιοχή για να τον εντοπίσουν πριν «ξαναχτυπήσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο