E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάρης Ρώμας: Ο ΑΝΤ1 δε γνώριζε ότι θα έφευγα για άλλο κανάλι

"Δεν τους είπα ποτέ στον ΑΝΤ1 ότι δεν θέλω να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Τους είπα, όμως, ότι το καινούριο σίριαλ που θα κάνουμε με την Άννα Χατζησοφιά..."

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/5/2021 | 13:10

Χάρης Ρώμας: Ο ΑΝΤ1 δε γνώριζε ότι θα έφευγα για άλλο κανάλι

Για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα που δε θα είναι στον ΑΝΤ1 και τους λόγους του "διαζυγίου" με το κανάλι του Αμαρουσίου, μίλησε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στο Ok και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Όλα τα σίριαλ που έχεις κάνει μέχρι τώρα, με εξαίρεση τον Κακό Βεζύρη το 1997 στο Mega, προβλήθηκαν από τη συχνότητα του ANT1. Πώς αποφάσισες να αλλάξεις τηλεοπτική στέγη;

Ο ΑΝΤ1 θα είναι πάντα το τηλεοπτικό μου σπίτι, ακριβώς γιατί εκεί έχω κάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες μου, σίριαλ που προβάλλονται πολύ συχνά σε επανάληψη και σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Με αυτή την έννοια, είμαι και θα είμαι πάντα στον ΑΝΤ1. Από εκεί και πέρα, ως επαγγελματίες, η Άννα Χατζησοφιά κι εγώ πάντα συζητούσαμε και με άλλους σταθμούς, αλλά πάντα με τον ΑΝΤ1 τα βρίσκαμε τελικά. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι η αλλαγή θα γίνει και αυτή η ανανέωση τελικά μας κάνει πολύ χαρούμενους. Προσωπικά μου αρέσει η ιδέα ότι θα βρεθούμε σε ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον. Αισθάνομαι ότι θα είναι αναζωογονητικό. Αν τελικά βρεθούμε εκεί που συζητάμε για να κλείσουμε, σημειώνω ότι Ο κακός Βεζύρης ήταν μια εμβληματική σειρά και απέκτησε φαν ακόμα και μετά την προβολή της, από κόσμο που την ανακάλυψε μέσα από το YouTube. Άρα το να επιστρέφω στο Mega μου μοιάζει αρκετά οικείο. Φυσικά δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και υπάρχει κι άλλο κανάλι που ενδιαφέρεται.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχεις δεχτεί πρόταση και από τον Alpha.

Ας πούμε ότι είναι σωστές οι πληροφορίες σου.

Μάλιστα, συζητείται να αναλάβει η Barking Wells Media την παραγωγή της νέας σειράς.

Ο Νίκος Κοκλώνης με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε γιατί είδα έναν άνθρωπο με πλατύ χαμόγελο και μάτια που λάμπουν. Έχουμε συζητήσει διάφορα πράγματα με τον Νίκο που θα δείτε στο μέλλον, γιατί είναι βέβαιο ότι θα συνεργαστούμε. Το συγκεκριμένο σίριαλ θα το αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Pedio, που έκανε πρόσφατα και το Καφέ της Χαράς.

Πώς αντέδρασαν στον ΑΝΤ1 όταν τους είπες ότι δεν θέλεις να ανανεώσετε τη συνεργασία σας; Φαντάζομαι ότι ήταν δική σου απόφαση.

Δεν τους είπα ποτέ στον ΑΝΤ1 ότι δεν θέλω να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Τους είπα, όμως, ότι το καινούριο σίριαλ που θα κάνουμε με την Άννα Χατζησοφιά είναι μια σειρά εποχής. Αυτό σημαίνει ότι στοιχίζει πολύ. Από τις συζητήσεις που κάναμε με τον ΑΝΤ1 κατάλαβα ότι δεν έψαχνε ένα ακριβό σίριαλ τη δεδομένη στιγμή και ενδεχομένως θα έπρεπε να περιμένω τουλάχιστον μία σεζόν και ίσως και παραπάνω. Οπότε, αφού είχα προτάσεις από άλλα κανάλια, στράφηκα αλλού.

Μήπως αυτό έχει να κάνει και με το ότι οι Άγριες Μέλισσες, που είναι μια σειρά εποχής, πήραν παράταση για την επόμενη σεζόν;

Η δική μας σειρά είναι κομεντί, που αναφέρεται στη δεκαετία του ’60 και σεναριακά δεν έχει καμία σχέση με τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά δεν παύει να είναι μια σειρά εποχής. Θα μου πεις “Και γιατί δεν περίμενες;” Διότι κόντρα στη ρήση που λέει “Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει”, εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω αν δεν έχω έναν στενό προγραμματισμό, για την επόμενη πενταετία μη σου πω. Για τα επόμενα πέντε χρόνια λοιπόν υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλω να κάνω και δεν χωρούν αναβολή. Όσο κι αν αγαπώ τον Θοδωρή Κυριακού, με τον οποίο έχουμε στενή και ειλικρινή σχέση, όταν συναντηθήκαμε και μου εξέφρασε τη στενοχώρια του για το προσωρινό μας διαζύγιο, του εξήγησα ότι δεν μπορούσα να περιμένω για να κάνω το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα.

Τι θα πραγματεύεται η νέα σειρά;

Είναι μια κομεντί αλλά και με στοιχεία νουάρ. Είναι κάτι ολότελα καινούριο που θέλουμε να κάνουμε με την Άννα Χατζησοφιά, γιατί μας αρέσει να συστήνουμε στον κόσμο νέα πράγματα και πρόσωπα. Μαζί ε καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς μου θα υπάρχουν λοιπόν και πολλά νέα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας