E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλιοτ Πέιτζ: «Πιάνω το στήθος μου και νιώθω άνετα με το σώμα μου για πρώτη φορά»

"Με βλέπω στον καθρέφτη και λέω αυτός είμαι".

Δημοσίευση 29/4/2021 | 22:02

Έλιοτ Πέιτζ: «Πιάνω το στήθος μου και νιώθω άνετα με το σώμα μου για πρώτη φορά»

Ο 34χρονος ηθοποιός περιέγραψε τις πιο χαρούμενες στιγμές του από τότε που έκανε το coming out ως τρανς άνδρας, αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η συναισθηματική φόρτιση από την επερχόμενη συνέντευξη του Έλιοτ Πέιτζ στην Όπρα Γουίνφρεϊ είναι έκδηλη. Τουλάχιστον αυτό προδίδει η πρώτη "γεύση" από το απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενόψει της 30ης Απριλίου όταν και θα προβληθεί ολόκληρη η συνέντευξη στο Apple TV.

Σε αυτό, ο 34χρονος ηθοποιός δέχεται ερώτηση σχετικά με τις πιο χαρούμενες στιγμές που βίωσε από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν δηλαδή έκανε το coming out ως τρανς άνδρας, με τον ίδιο να τις περιγράφει εμφανώς συγκινημένος για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή και την καριέρα του, μα κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει ο ίδιος πλέον τον εαυτό του.

"Βγαίνεις από το μπάνιο, η πετσέτα τυλιγμένη γύρω σου, κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες αυτός είμαι. Δεν είχα πλέον καμία στιγμή πανικού. Δεν έχω τις στιγμές που είχα στο παρελθόν. Πιάνω το στήθος μου και νιώθω άνετα με το σώμα μου για πρώτη φορά", είπε ο Έλιοτ Πέιτζ, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός χαρακτήρισε την απόφασή του να κάνει το coming out ως τρανς "κρίσιμη και σημαντική", τόσο για τη δική του ψυχική υγεία, όσο και γενικότερα για τους τρανς ανά τον κόσμο.

Ο Έλιοτ Πέιτζ, παραχώρησε συνέντευξη και στο Vanity Fair, όπου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε αυτή την χρονική περίοδο να μιλήσει στην Όπρα: "Η ρητορική των αντι-τρανς και αντι-ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών είναι καταστροφική. Οι (αντι-τραντς) νόμοι θα είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο παιδιών. Ήταν, λοιπόν, μίας ευκαιρία για εμένα να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσω για να μιλήσω μέσα από την καρδιά μου για τη δική μου εμπειρία, που μου επέτρεψε να ζήσω τη ζωή μου. Δεν θέλω να ακουστεί σαν να ζητάω την προσοχή. Αλλά, από την άλλη, οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να καταστρέψουν τις ζωές τρανς παιδιών. Πώς να μην χρησιμοποιήσεις αυτό το μέσο;"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου