E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλλη Κοκκίνου: Πέρασα 3 μέρες στην εντατική και 2 βδομάδες στο νοσοκομείο

Μια ειλικρινής εξομολόγηση από την Έλλη Κοκκίνου στο After Dark

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/4/2021 | 09:49

Έλλη Κοκκίνου: Πέρασα 3 μέρες στην εντατική και 2 βδομάδες στο νοσοκομείο

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, το βράδ υτης Παρασκευής (23/4), προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη μεγάλη προσοχή με την οποία τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού αποκαλύπτοντας την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε πριν από 20 περίπου χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επισήμως, για τα χαρτιά και την υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν μπήκα. Αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορωνοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορωνοϊό».

«Έχω άσθμα από τριών χρονών και έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 είχα μπει στο νοσοκομείο, ήμουν περίπου δύο εβδομάδες εκεί και ήμουν στην εντατική για τρεις μέρες. Είχα πάθει λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα. Τρία σε ένα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση που έχω και ένα απλό κρύωμα να κολλήσω, θα πρέπει να πάρω αντιβίωση μπορεί και κορτιζόνη για να μην νοσηλευτώ» πρόσθεσε η όμορφη ερμηνεύτρια.

«Άρα όταν ένα απλό κρύωμα με κάνει να πάρω φαρμακευτική αγωγή βαριά, καταλαβαίνεις ότι ένας τέτοιος ιός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει στον οργανισμό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»