E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οικογενειακή τραγωδία: Η 19χρονη κόρη κρεμάστηκε, η μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση

Οι τραγικές λεπτομέρειες μιας διπλής οικογενειακής τραγωδίας

Δημοσίευση 22/4/2021 | 16:38

Οικογενειακή τραγωδία: Η 19χρονη κόρη κρεμάστηκε, η μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση

Οι τραγικές λεπτομέρειες μιας διπλής οικογενειακής τραγωδίας στη Βρετανία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μια μητέρα και η 19χρονη κόρη της εντοπίστηκαν νεκρές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η κόρη Rhianne Halton γέννησε τον δεύτερο γιο της στη διάρκεια του lockdown. Η 19χρονη κρεμάστηκε στο σπίτι της στις 10 Μαΐου πέρυσι, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί μετά από έναν καβγά με τον σύντροφό της.

Λιγότερες από τρεις εβδομάδες αργότερα, η μητέρα της Jeanette Whittle πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως η 44χρονη πήρε τα ναρκωτικά «για να σβήσει από τη μνήμη της την αυτοκτονία της κόρης της».

Οι Bereft Barbara και Graham Whittle κήδεψαν μαζί την κόρη και την εγγονή τους.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Rhianne φέρεται να είχε ιστορικό ψυχικών παθήσεων που προκάλεσαν «η δύσκολη παιδική ηλικία». Ήταν οι παππούδες της που τη μεγάλωσαν, ενώ βίωσε bullying από τους συμμαθητές της που γνώριζαν για την εξάρτηση της μητέρας της στα ναρκωτικά.

«Ο θάνατός της ήταν ένα απόλυτο σοκ. Ήξερα ότι είχε μεταγεννητική κατάθλιψη αλλά δεν με άφηνε να την πάω στους γιατρούς επειδή ανησυχούσε ότι θα της έπαιρναν τα παιδιά», είπε η γιαγιά της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η 44χρονη μητέρα πέθανε από υπερβολική δόση στις 29 Μαΐου 2020. Μιλώντας για την κόρη της, η κ. Whittle σημείωσε: «Προσπάθησε να κόψει τα ναρκωτικά αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Πραγματικά αγαπούσε την Rhianne, αλλά δεν μπορούσε να τη φροντίσει. Και οι δύο έρχονταν εδώ κάθε Κυριακή για φαγητό πριν το lockdown. Και οι δύο λάτρευαν τα αγόρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Ελλάδα 03.10.2025
Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

Βασίλης Παϊτέρης: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής ‑ «Είναι πολύ λιγότερα τα χρέη του»

Ελλάδα 03.10.2025
Οι δηλώσεις του δικηγόρου του γνωστού τραγουδιστή μετά την απρόσμενη εξέλιξη

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Κόσμος 03.10.2025
Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

«Ο φονιάς είναι έξω, μου σκότωσε τα παιδιά και πρέπει να πληρώσει»

Ελλάδα 03.10.2025
Συγκλονίζει η μητέρα του Ακη και της Χαριτίνης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Έκλεισε το αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω drones που θεάθηκαν στην περιοχή

Κόσμος 03.10.2025
Eπαναλειτουργεί από σήμερα το πρωί

Ξυλοδαρμός γυναίκας δικηγόρου μέσα στο δικαστήριο: «Μου άστραψε χαστούκι και με γρονθοκόπησε»

Ελλάδα 03.10.2025
Δέχθηκε χτυπήματα από τον αντίδικο της εντολέως της - Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ομόνοια ‑ Ένας τραυματίας

Ελλάδα 03.10.2025
Ο άνδρας που πυροβολήθηκε, τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Καιρός 03.10.2025
112 για έντονα φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Λήμνο

Αδιανόητο: η Ρόμα αστόχησε τρεις φορές στο ίδιο πέναλτι!

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Οζέρ έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αποκρούοντας και τις τρεις εκτελέσεις