E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανοιξη σε παύση: Χειμωνιάτικο σκηνικό αύριο με καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού αύριο Πέμπτη (08.04.2021) με καταιγίδες, χιόνια, πολλά μποφόρ και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Δημοσίευση 7/4/2021 | 19:55

Ανοιξη σε παύση: Χειμωνιάτικο σκηνικό αύριο με καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βαθμιαία από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στα βόρεια το βράδυ. Στα υπόλοιπα, δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους με την ίδια ένταση.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια, της τάξεως των 5 με 7 βαθμών Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Πέμπτη (08.04.2021) για όλη την Ελλάδα από την ΕΜΥ


Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη:


ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και βελτίωση μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6, πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές, στα θαλάσσια-παραθαλάσσια το πρωί πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, και σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στα νησιά του Ιονίου λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Στα ηπειρωτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τα βόρεια μετά το μεσημέρι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα βόρεια και πιθανώς στα θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Τα φαινόμενα που από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο, το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το μεσημέρι και από τα βόρεια σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 και στα νότια έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που από αργά το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 και από το μεσημέρι στις Κυκλάδες βόρειοι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και πιθανώς πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 15 βαθμούς και στα νότια έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος Χτες
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός Χτες
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα Χτες
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος Χτες
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος Χτες
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος Χτες
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα Χτες
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος Χτες
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα Χτες
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα Χτες
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας