E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζιλ Μπάιντεν: Tο μαύρο διχτυωτό καλσόν έκανε άνω‑κάτω τις ΗΠΑ

Η εμφάνιση που συζητήθηκε

Δημοσίευση 6/4/2021 | 16:15

Τζιλ Μπάιντεν: Tο μαύρο διχτυωτό καλσόν έκανε άνω‑κάτω τις ΗΠΑ

Για ορισμένους, το μαύρο δικτυωτό καλσόν με το οποίο εθεάθη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν αποτελεί σκάνδαλο καθώς δεν αρμόζει σε σύζυγο προέδρου. Αντιθέτως για άλλους, δείχνει ότι η γυναίκα του Τζο Μπάιντεν αποτελεί πρότυπο ανεξαρτησίας.

H 69χρονη εκπαιδευτικός Τζιλ Μπάιντεν, που εξακολουθεί να εργάζεται μετά την εκλογή του συζύγου της στην προεδρία και είναι κάτοχος διδακτορικού, δεν έχει συνηθίσει τους Αμερικανούς σε τόσο μοντέρνο ντύσιμο: διχτυωτό καλσόν, μποτάκια, μαύρο σακάκι και μία μαύρη φούστα πάνω από το γόνατο, με δερμάτινο τελείωμα.

Κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο στην αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ, ο φακός, όπως ήταν αναμενόμενο, εστίασε στο μαύρο διχτυωτό καλσόν που φορούσε η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η εμφάνισή της πάντως σχολιάστηκε πικρόχολα κυρίως από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι είναι «φτηνιάρικη» και δεν αρμόζει στη σύζυγο που συνοδεύει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Αρκετοί έσπευσαν να επισημάνουν ότι η κυρία Μπάιντεν φόρεσε μάλλον στολή για το Χάλογουιν ενώ άλλοι έγραψαν ότι τους θυμίζει την Αμερικανίδα ποπ σταρ Μαντόνα που είναι γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις.

«Τηλεφώνησε η Μαντόνα και θέλει πίσω το φτηνιάρικο look, καθηγήτρια Μπάιντεν», έγραψε ο υπερσυντηρητικός σχολιαστής Γουάιν Ντάπρι

Υπήρξαν όμως και κάποιοι που έγραψαν ότι η καθηγήτρια Μπάιντεν θυμίζει περισσότερο «τη γιαγιά της Μαντόνα» και είναι αρκετά ηλικιωμένη για να επιλέγει ανάλογα outfit.

«Μπορεί τα ρούχα της να είναι ακριβά αλλά η όλη εμφάνιση μοιάζει κάπως… φτηνιάρικη. Τι ντροπή για την πρώτη κυρία» σχολίασε κάποιος.

Αντιθέτως, πολλοί χρήστες θεώρησαν ότι το ντύσιμό της δείχνει ότι αποτελει πρότυπο ανεξαρτησίας, ότι αποτελεί έμπνευση για όλες τις ηλικίες. Και αυτό γιατί ξεφεύγει από τα αυστηρά στιλιστικά πρότυπα και τις επιταγές της μόδας για μία γυναίκα της θέσης και της ηλικίας της.
«Δεν ξέρω πού βρήκε η Τζιλ Μπάιντεν αυτό το καλσόν με τα σχέδια αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «New York Post» ανέβασε άρθρο στο διαδίκτυο υπό τον τίτλο: «Πού μπορείτε να αγοράσετε το εντυπωσιακό καλσόν της Τζιλ Μπάιντεν».

Είθισται οι «Πρώτες Κυρίες» να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και οι στιλιστικές τους επιλογές να προκαλούν σχόλια και αντιδράσεις. Ωστόσο, αυτή τη φορά η Τζιλ Μπάιντεν έκανε την έκπληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Σπανός: «Με κράτησαν όμηρο για μία ώρα, έβγαλαν πιστόλια, τους έδωσα 20.000 και με άφησαν»

Tabloid 30.06.2025
«Δεν μπορούσα να συνεννοηθώ, μου έλεγαν ""Dollars, dollars!"", είχαν βγάλει πιστόλια»

Ρένα Μόρφη: Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Social 30.06.2025
«Ό,τι έκανα, το έκανα και δίπλα στον Πορτοκάλογλου, αφήστε μας να είμαστε από όλα»

Σχοινούσα: Ο 92χρονος Γιώργος Κωβαίος χόρεψε ξανά με την εγγονή του σε τοπική γιορτή του νησιού των Κυκλάδων

Social 30.06.2025
Ο 92χρονος χόρεψε με όλη τη δύναμη της ψυχής του, παρασυρμένος από τη μουσική και τη θαλασσινή αύρα του καλοκαιριού

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκλείστηκε στην Τήνο ‑ «Δεν το λες και φυλακή», γράφει

Tabloid Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με δύο νέες αναρτήσεις του παρουσιαστή

Σπύρος Μπιμπίλας: «Σε μερικές εκπομπές δεν περνάω καλά, τώρα το «καλό παιδί» δεν τους έκανε το κέφι»

Tabloid Χτες
Πληγώθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα το «ανέκδοτο», το «τίποτα έγινε βουλευτής»

Στο Αγιο Όρος ο Μελ Γκίμπσον

Tabloid Χτες
Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου, Αρχιμανδρίτης Μεθόνιος, μίλησε για τον Μελ Γκίμπσον

Ντουέιν Τζόνσον: Οι κόρες του τον βάφουν σε βίντεο ‑ «Έκαναν πάρτι πάνω στο κεφάλι μου»

Tabloid Χτες
«Οι δύο μικροί μου τυφώνες με παρακαλάνε να τους αφήσω να κάνουν ``πάρτι μακιγιάζ`` πάνω στο κεφάλι μου», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός

Νίκος Μάνεσης: Αιφνίδια αποχώρηση από την εκπομπή

Tabloid Χτες
Δείτε τι είπε ο Νίκος Μάνεσης πριν φύγει από το στούντιο

Μαρία Κωνσταντάκη: «Όταν έκανα ψυχοθεραπεία, κατάλαβα ότι δε θέλω να κάνω παιδί»

Tabloid Χτες
«Όταν ήμουν στα 28, έλεγα ότι θα κάνω οικογένεια, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά», είπε η Μαρία Κωνσταντάκη

Μαρία Σολωμού: «Δε μου προτείνουν πια παρουσίαση εκπομπής, υπάρχει σιχαμάρα προς το πρόσωπό μου»

Tabloid Χτες
«Δεν πήγα να πάρω τη δουλειά κανενός, δε με ενδιαφέρει να κάνω καριέρα δεύτερη στην παρουσίαση», είπε η Μαρία Σολωμού