E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη, ζήτησε συγγνώμη από την Ιωάννα

Είναι η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη μιλά για την υπόθεση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/4/2021 | 11:44

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη, ζήτησε συγγνώμη από την Ιωάννα

Συμπληρωματική απολογία με την οποία ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, πριν από ένα χρόνο έδωσε η μοναδική κατηγορούμενη στη υπόθεση η Έφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία της στον ανακριτή η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι ήδη προφυλακισμένη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου και ζήτησε συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια φέρεται να υποστήριξε πως προέβη στην επίθεση σε βάρος της 35χρονης επειδή τη θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα.

Αμέσως μετά τη συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη επέστρεψε στις φυλακές, όπου κρατείται προσωρινά από τις 16 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κατηγορουμένη ενώπιον του ανακριτή τον περασμένο Ιούνιο είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής.

Τον περασμένο μήνα το θύμα της επίθεσης είχε περιγράψει για πρώτη φορά, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟK», τις δραματικές στιγμές που βίωσε αμέσως μετά την επίθεση αλλά και τον καθημερινό Γολγοθά του για την αποκατάσταση της υγείας της.

«Ήταν πρωί και μόλις είχα φτάσει στο γραφείο. Τη στιγμή που μπήκα στην είσοδο συνέβη ό,τι συνέβη. Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχω είναι αυτή η έντονη, βαριά, χημική μυρωδιά όταν έπεσε πάνω μου, στο πρόσωπό μου αυτό το παχύρρευστο υγρό» ξεκινά την περιγραφή της η Ιωάννα.

«Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν κάποιο οξύ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον αφόρητο πόνο που ένιωσα και τον μεγάλο πανικό που με κατέβαλε. Είχα την αίσθηση πως εκείνη τη στιγμή κάτι χάνω, πως φεύγει η ζωή μου και ένιωθα αβοήθητη και ανήμπορη» συνεχίζει.

«Έφυγα ουρλιάζοντας, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια και πήγα ενστικτωδώς μέχρι το απέναντι φαρμακείο. Ήταν το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό. Πιστεύω ότι λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης, της επιβίωσης» προσθέτει η 34χρονη.

Όπως λέει, επίσης, «έχουν χαραχτεί στο μυαλό μου οι τρομαγμένες εκφράσεις των ανθρώπων στο φαρμακείο. Δεν τολμούσε να με ακουμπήσει κανείς. Πάγωσαν, δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Φώναζα "βοηθήστε με, καίγομαι, πεθαίνω". Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να αντέξω, να παλέψω, να μην χάσω τις αισθήσεις μου.

Η Ιωάννα λέει ακόμα ότι τις πρώτες ημέρες «δεν είχα καταλάβει καθόλου τι μου είχε συμβεί, πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση». «Είχα μόνο ερωτηματικά. Ποιος; Γιατί; {…} Κάποια στιγμή άρχισα να σκέφτομαι πως κάτι δεν καταλαβαίνω καλά, ένιωθα πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Πάγωνε το αίμα μου στις απαντήσεις που έπαιρνα, αλλά δεν ήμουν καθόλου έτοιμη να το διαχειριστώ. Ένιωθα μπερδεμένη. Αναρωτιόμουν μήπως κάτι άλλο εννοεί η γιατρός μου με αυτά που μου λέει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Κόσμος 26.05.2026
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές

ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Χιλή – Τρομακτικές εικόνες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Το 1960, η λατινοαμερικάνικη χώρα χτυπήθηκε από τον σεισμό που θεωρείται ως και σήμερα ο ισχυρότερος που καταγράφτηκε ποτέ

Χολαργός: Αντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Την αστυνομία φέρεται να την κάλεσε η ίδια η γυναίκα

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

Κόσμος Χτες
Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο