E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα οι συνεργάτες της

Ραγιζουν καρδιές τα λόγια των φίλων και συνεργατών της

Δημοσίευση 1/4/2021 | 16:30

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα οι συνεργάτες της

Συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο της εικονολήπτριας Μαίρης Μάτσα, είναι φίλοι και χρόνια συνεργάτες της, καθώς και η οικογένεια του ΑΝΤ1.

Η άτυχη γυναίκα, έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, κινούμενη στη λεωφόρο Μεσογείων, και καθώς έβγαινε απο τη γέφυρα του Σταυρού, στο ρεύμα προς Μαραθώνα, χτύπησε στα προστατευτικά και σύρθηκε για περίπου 30 μέτρα. Άμεσα στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου στη συνέχεια κατέληξε.

Συντετριμμένοι είναι οι άνθρωποι που δούλευαν για χρόνια μαζί της, καθώς η Μαίρη ήταν για πολλά χρόνια η χειρίστρια της κάμερας 3 της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», αυτή που «έβγαζε τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα», όπως είπε και ο ίδιος σήμερα μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Όλοι όσοι είχαν τη χαρά να δουλέψουν μαζί της, έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους φίλη και συνάδελφο γράφοντας συγκινητικά μηνύματα και ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πορεία τους μαζί της στη σελίδα της στο Facebook.

Τα συγκινητικά μηνύματα των συνεργατών της

- «Σήμερα το πρωί έφυγε απο κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος,ενας ωραίος άνθρωπος,μια κάλη ψυχή!Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολυ πρωινή καλημέρα οσο κουρασμένη κι αν ήταν.Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά,γιατι δούλεψε πολύ πίσω απο τις κάμερες,την τίμησε την δουλειά της απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά,αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα,η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πεί!Χτές ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας.....και τον τελευταίο!Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολυ.Καλό παράδεισο αγαπημένη.....».

- «Μαιρούλα μας... Το χειρότερό μου ρεπορταζ... Να καταλάβαίνεις κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ σου ότι το άτομο που έφυγε από τη ζωή λόγω τροχαίου είναι άνθρωπος δικός σου. Συλληπητήρια στην οικογένειά σου. Πάντα με χαμόγελο θα σε θυμάμαι, τώρα από εκεί ψηλά θα χαμογελάς πάλι. Είμαι σίγουρος. Μαιρούλα μας , θα σε θυμόμαστε πάντα».


- «Ρε Μαράκι...γιατί;΄Καλό ταξίδι...Συλληπητήρια στην οικογένεια».

- «Σήμερα το πρωί έφυγε απο κοντά μας μια εξαιρετική συνάδελφος,ενας ωραίος άνθρωπος,μια κάλη ψυχή!Πάντα με το χαμόγελο μου έλεγε την πολυ πρωινή καλημέρα οσο κουρασμένη κι αν ήταν.Γιατί η Μαιρούλα μας κουραζόταν πραγματικά,γιατι δούλεψε πολύ πίσω απο τις κάμερες,την τίμησε την δουλειά της απο το πρωί μέχρι το βράδυ.Και σήμερα για να έρθει στην ώρα της στη δουλειά,αυτές τις πολύ πρωινές ώρες που λέμε εμείς καλημέρα,η ψυχή της διάλεξε να μην μας την πεί!Χτές ήπιαμε μαζί τον πρώτο καφέ της ημέρας.....και τον τελευταίο!Μαιρούλα μου θα μας λείψεις πολυ.Καλό παράδεισο αγαπημένη.....».

- «Όχι ρε Μαίρη. Γιατί ρε Μαιρούλα Καλό παράδεισο».

- «Μαιρούλα μου καλό ταξίδι αγαπημένη μου!!».

- «Καλό ταξίδι αγαπημένη Μαίρη!Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα...καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου Μαιρούλα».

- «Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει το πόσο λυπάμαι για την απώλεια της Μαίρης».

- «Χάσαμε έναν σημαντικό άνθρωπο, παρηγοριά όλες οι υπέροχες αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα μαζί μας. Γεια σου Μαίρη, Καλό Παράδεισο!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Έλληνας σύζυγός της Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η βασίλισσα Ράνια ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο με μία ανάρτηση στο Instagram

Στριπτίζ σε κηδεία: Χορεύτρια pole dance πάνω από τα φέρετρα ζευγαριού στο Αμστερνταμ

Παράξενα 10.07.2026
Ένα ξεχωριστός αποχαιρετισμός σε ένα ζευγάρι ιδιοκτητών κέντρου στα φημισμένα Κόκκινα Φανάρια

Ανησυχούν οι θαυμαστές της Σαρλίζ Θερόν μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της «Οδύσσειας»: Είναι υπερβολικά αδύνατη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Την ίδια στιγμή υπήρξαν και πρόσωπα που την υπερασπίστηκαν, σημειώνοντας ότι ανέκαθεν είχε λεπτή σιλουέτα

Το « καuτο κορίτσι του Μουντιάλ» κάνει κουπί για τους Νορβηγούς, δείτε το βίντεο της Ιβάνα Κνολ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
«Κάνω προπόνηση για τον νορβηγικό πανηγυρισμό μου για το Σάββατο και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξηγεί η Ιβάνα Κνολ

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Social 10.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι συνταξιούχος ανάπηρη, απάντησε σε ερώτηση για το πώς βιοπορίζεται

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε και πως σας μπερδεύω γιατί δεν το αφήνω να φανεί με το συνεχές χαμόγελό μου, πρόσθεσε

Αβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο που προκάλεσε ανησυχία

E-Daily 3.Left 10.07.2026
H Αβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους και θαυμαστές της.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram