E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονική επίθεση σε καθηγητή ΤΕΦΑΑ έξω από το ΕΚΠΑ

Η συγκλονιστική περιγραφή του καθηγητή

Δημοσίευση 23/3/2021 | 12:31

Δολοφονική επίθεση σε καθηγητή ΤΕΦΑΑ έξω από το ΕΚΠΑ

Απρόκλητη και δολοφονική επίθεση δέχθηκε καθηγητής των ΤΕΦΑΑ στη Δάφνη με την περιγραφή του να συγκλονίζει.

Ο καθηγητής, Νίκος Πατσαντάρας συγκεκριμένα, δέχθηκε επίθεση από εξωπανεπιστημιακό στο Πανεπιστήμιο Αθηνών το περασμένο Σάββατο.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, όλα έγιναν στο πάρκινγκ της σχολής. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του είδε έναν νεαρό να λογομαχεί με τον φύλακα. Τότε ο ίδιος πλησίασε και ζήτησε από τον νεαρό με τον σκύλο να σεβαστεί τις υποδείξεις του φύλακα.

Ο νεαρός αντέδρασε, του επιτέθηκε λεκτικά και στην συνέχεια τον γρονθοκόπησε με με τόσο βίαιο τρόπο που έπεσε αναίσθητος στο έδαφος από τα χτυπήματα. Η περιγραφή του είναι συγκλονιστική και αναφέρει τον φύλακα ο οποίος προσπαθούσε να του παρέχει βοήθεια και όσα θυμάται από την στιγμή της επίθεσης.

Από την επίθεση ο καθηγητής υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είχε μώλωπες σε όλο του το σώμα και αναγκάστηκε να κάνει ράμματα σε όλο του το πρόσωπο. «Το βράδυ στο σπίτι μου δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη!!!! Το πρόσωπο μου ήταν εντελώς παραμορφωμένο. Μέχρι τη στιγμή που σας στέλνω αυτό το κείμενο δεν μπορώ να σταθώ όρθιος στα πόδια μου», αναφέρει ο καθηγητής σε μήνυμα που απέστειλε σε συναδέλφους του καθηγητές.

Διαβάστε το μήνυμά του:

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,

Χθες το μεσημέρι γύρω στις 13.30 έφτασα στη Σχολή για να εργαστώ στο γραφείο μου. Όταν εισήλθα στη Σχολή και παρκάρισα το αυτοκίνητο μου, κατέβηκα και είδα τον φύλακα να λογομαχεί με ένα νεαρό που είχε υπό την κατοχή του ένα σκύλο ράτσας ‘πίτμπουλ’, όπως μου φάνηκε. Ο φύλακας έλεγε στο νεαρό ότι απαγορεύεται η είσοδος με σκυλιά στη σχολή. Κλείδωσα το αυτοκίνητο και ενώ ο νεαρός με είχε προσπεράσει και ο φύλακας συνέχιζε να τον προειδοποιεί, του μίλησα και του είπα: «Λεβέντη μου γιατί δεν σέβεσαι τις υποδείξεις του φύλακα!!!!»

Καθώς προχωρούσε και είχε φτάσει στο ύψος εισόδου της αίθουσας της ενόργανης γυμναστικής, γύρισε και μου φώναξε: «Τι σ ’ενδιαφέρει εσένα, τι σε νοιάζει, ποιος είσαι εσύ;» Του απάντησα ότι είμαι καθηγητής στη Σχολή, ενώ ταυτόχρονα κατάλαβα ότι δεν ήταν φοιτητής μας και δεν είχε σχέση με το χώρο μας. Αμέσως γύρισε και ήρθε προς το μέρος μου. Φυσικά αν και τρόμαξα στη θέα του σκύλου όταν με πλησίασε, περίμενα ότι έρχεται να μου μιλήσει. Όταν έφτασε κοντά μου, και χωρίς να καταλάβω τίποτα, με γρονθοκόπησε με τόσο βίαιο τρόπο στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσω αναίσθητος στο έδαφος.

Αυτός—σύμφωνα με την αναφορά του φύλακα γιατί εγώ είχα χάσει τις αισθήσεις μου—συνέχισε να με κτυπάει με κλοτσιές στο πρόσωπο και στα πλευρά μου. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, είδα το φύλακα από επάνω μου τρομαγμένο, και βουρκωμένο, να με ρωτάει κατ’ επανάληψη: «Είστε καλά κύριε καθηγητά, είστε καλά κύριε καθηγητά;;».

Στο επόμενο στάδιο θυμούμαι τον εαυτό μου καθισμένο σε μια καρέκλα μπροστά από το σπιτάκι του φύλακα, με πλημμυρισμένο το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου στα αίματα.

Πήραμε την αστυνομία αμέσως τηλέφωνο, και αρνήθηκε να έρθει.

Ξαναπήραμε πάλι και πάλι λάβαμε αρνητική απάντηση!!!

Όταν άρχισα να συνειδητοποιώ τί γίνεται γύρω μου, θυμούμαι τη μεταφορά μου με ένα αμαξίδιο στον αξονικό τομογράφο!!!!!!!

Αποτελέσματα:
-Σοβαρές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις,
-Ράμματα σε όλο το πρόσωπο μου,
-Μώλωπες σε όλο μου το σώμα,
-Φοβεροί πόνοι στα πλευρά μου
-Προβλήματα στην οδοντοστοιχία μου
– Ζαλάδες, ναυτία, πονοκέφαλοι, και αστάθειες.

Το βράδυ στο σπίτι μου δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη!!!! Το πρόσωπο μου ήταν εντελώς παραμορφωμένο. Μέχρι τη στιγμή που σας στέλνω αυτό το κείμενο δεν μπορώ να σταθώ όρθιος στα πόδια μου.

Αυτά προς ενημέρωση σας… Είμαι ευγνώμων που ζω!!!
Με συναδελφική εκτίμηση

Νίκος Πατσαντάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με τεχνητή νοημοσύνη «ξεγύμνωσε» συμμαθήτριά του και κυκλοφόρησε την εικόνα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Δικογραφία έχει σχηματιστεί σε βάρος δύο ανήλικων 15 ετών για την υπόθεση

Ζάκυνθος: Για μια selfie παραλίγο να χάσει τη ζωή του ο 22χρονος που σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Ο νεαρός Αμερικανός ταξίδεψε αυθημερόν από την Αθήνα για να φωτογραφηθεί στο Ναυάγιο - και κατέληξε κρεμασμένος σε θάμνο πάνω από γκρεμό 300 μέτρων

Συζυγοκτονία Αμπελοκήπων: «Θόλωσα όταν μου είπε ότι φεύγει με τα παιδιά», δήλωσε ο κατηγορούμενος

Ελλάδα 26.05.2026
Η απολογία του καθ` ομολογίαν κατηγορουμένου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Ανάκληση κατεψυγμένου ψαριού από τον ΕΦΕΤ ‑ Βρέθηκε υδράργυρος πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Serial killer αναζητείται στο Πουέρτο Βαγιάρτα – Τα θύματα εντοπίζονται διάσπαρτα στην πόλη

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τρεις νεκρές γυναίκες με κοινό χαρακτηριστικό τα τατουάζ - τα μόνα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για να ιχνηλατήσουν τον δράστη

Τραγωδία στο Βέλγιο: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί ‑ Οι δύο παιδιά

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα έκτακτα μέσα βρέθηκαν στο Μπούγκενχαουτ μετά την τρομακτική σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο το πρωί της Τρίτης

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

Πολιτική 26.05.2026
Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Τουρκία: «Το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές μπορεί να έχει ήδη καθοριστεί»

Κόσμος 26.05.2026
Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να μειώνει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των επόμενων εκλογών, ωστόσο η ικανότητα που δείχνει να εκμηδενίζει τις αντιστάσεις, ίσως έχει ήδη κρίνει το αποτέλεσμα

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

Ελλάδα 26.05.2026
Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση