E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Αλεξάνδρου: Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ήμουν πεσμένη και με χτυπούσαν αλύπητα

Η περιγραφή του μοντέλου για τον ξυλοδαρμό που καταγγέλλει ότι υπέστη

Δημοσίευση 18/3/2021 | 17:33

Μαρία Αλεξάνδρου: Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά, ήμουν πεσμένη και με χτυπούσαν αλύπητα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει πως έπεσε η Μαρία Αλεξάνδρου. Το μοντέλο και ηθοποιών αισθησιακών ταινιών, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε η ίδια, αρχικά έπεσε θύμα απαγωγής και στην συνέχεια υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Espresso προκαλούν ανατριχίλα. Το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2020 και έπειτα από μήνυση της Μαρίας Αλεξάνδρου, έχει τραβήξει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, το μεσημέρι της Πέμπτης σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «T-live» εξομολογήθηκε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των απαγωγέων της σε ερημική τοποθεσία της Θεσσαλονίκης.

«Δεν είναι πολύ εύκολο να συζητάς γι’ αυτό και όταν περνάς κάτι τέτοιο. Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησα και τις φωτογραφίες ώστε να μην κυκλοφορούν έξω τέτοιοι άνθρωποι. Ήταν κάτι πολύ άσχημο και κάτι παραπάνω από συνταρακτικό» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αλεξάνδρου.

Στην συνέχεια χαρακτήρισε ψυχοπαθείς τους ανθρώπους που την απήγαγαν.

Στην συνέχεια, περιέγραψε τα όσα έζησε. «Με απήγαγαν από την Τσιμισκή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η μήνυση έγινε στο τμήμα των Νέων Επιβατών έξω από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό έγινε γιατί με απήγαγαν κάτω από το σπίτι ενός φίλου με ένα μαύρο τζιπ. Με παρακολουθούσαν, μου την είχαν στημένη. Με πήραν από εκεί και με πήγαν σε ένα χαντάκι απόμερα. Ήταν ξημερώματα. Τρομοκρατημένη μπήκα στο αμάξι. Είχαν και άντρες μαζί τους δεν ήταν μόνο γυναίκες» ανέφερε η Μαρία Αλεξάνδρου και πρόσθεσε: «Οι γυναίκες είχαν το μένος και το μίσος μαζί μου. Με ζήλευαν πάρα πολύ. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Όχι μόνο γιατί ήμουν με εκείνον τον σύντροφο τότε, αλλά λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν. Δεν το πήρα και στα σοβαρά. Δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος θα φτάσει ως εκεί και θα καθοδηγήσει άλλους 5-6 ανθρώπους να φτάσουν ως εκεί. Στην ερημική τοποθεσία που με πήγαν, μου είπαν να κατέβω από το αμάξι. Πετιέται η μια γυναίκα και με ρώτησε αν είναι κοντόχοντρη».

Η Μαρία Αλεξάνδρου, τόνισε πως ακόμα και τώρα, ένα χρόνο μετά το περιστατικό αυτό της είναι δύσκολο να μιλάει γι’ αυτό.

«Μου επιτέθηκαν με μαχαίρι, έχω μία ουλή που δε μπορώ να σας τη δείξω τώρα δημόσια. Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά και μετά προχώρησαν σε άλλες διαδικασίες, όπως το κούρεμα, κακοποίηση και λεκτική βία. Το πιο συνταρακτικό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πεσμένη κάτω και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι. Με έσυραν στον δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα. Προσπάθησαν να αλλοιώσουν την ομορφιά μου και το είναι μου» ανέφερε κατά την περιγραφή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές

ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 6,9 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Χιλή – Τρομακτικές εικόνες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Το 1960, η λατινοαμερικάνικη χώρα χτυπήθηκε από τον σεισμό που θεωρείται ως και σήμερα ο ισχυρότερος που καταγράφτηκε ποτέ

Χολαργός: Αντρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Την αστυνομία φέρεται να την κάλεσε η ίδια η γυναίκα

Χανταϊός στην Ισπανία: Δεύτερος θετικός επιβάτης του MV Hondius εντοπίστηκε

Κόσμος Χτες
Το νέο κρούσμα είναι ο δεύτερος θετικός στον χανταϊό ανάμεσα στους 14 Ισπανούς που κατέβηκαν από το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο

Coming out ακροδεξιού βουλευτή: Γκέι και σε σχέση με μουσουλμάνο μετανάστη

E-Daily 3.Left Χτες
Ξέσπασε σε λυγμούς, μιλώντας στο βήμα της Βουλής