E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δανάη Παππά: Η συγκινητική δωρεά της ηθοποιού στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/3/2021 | 09:35

Δανάη Παππά: Η συγκινητική δωρεά της ηθοποιού στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Η Δανάη Παππά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/3) στο γενικό κρατικό Νίκαιας για να κάνει πράξη μια επιθυμία που είχε εδώ και καιρό.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν ένα χρόνο η ηθοποιός που γνωρίσαμε στο σήριαλ «Τατουάζ» και βλέπουμε φέτος στις «8 λέξεις» επισκέφθηκε στο νοσοκομείο συγγενικό της πρόσωπο. Εκεί αντίκρισε μια εικόνα που την στεναχώρησε καθώς υπήρχαν πολλοί ασθενείς στους διαδρόμους. Τότε αποφάσισε να βοηθήσει δωρίζοντας φορεία στο νοσοκομείο και ξεκίνησε να οργανώνει το «σχέδιο» της.

Μίλησε με τους αρμόδιους, έκανε τις απαραίτητες οικονομίες και την Πέμπτη (11/3) φανερά συγκινημένη επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Ο διοικητής του νοσοκομείου παρέλαβε τα κρεβάτια, την ευχαρίστησε θερμά ενώ και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού της εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους.

Η μάχη με τα ψυχοσωματικά συμπτώματα

Σύμφωνα με την ontime, η Δανάη Παππά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” και θα αποκαλύψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω άγχους. Η νεαρή ηθοποιός εξομολογείται για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζει όταν δεν είναι ψυχολογικά καλά και πως το σώμα της αντιδρά άσχημα όταν κρατάει μέσα της όσα την ενοχλούν λόγω έντονου άγχους.

Συγκεκριμένα, η Δανάη επισημαίνει: “Αυτό που μου συνέβη είναι ότι σε περίοδο έντονου άγχους και στρες εμφάνισα πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Όλο μου το πρόσωπο γέμισε σπυριά. Βιώνω γενικά καταστάσεις, ανάλογα την περίοδο και τον φόρτο εργασίας, που πιέζομαι και δεν το καταλαβαίνω εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να ξυπνήσω και να μην θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, να λέω “δεν θέλω να το κάνω αυτό τέλος”.

Με πιάνει η άρνηση πάρα πολύ. Για κάποιο λόγο αν γίνει κάτι που με στενοχωρεί δεν θα το εκφράσω κατευθείαν, θα το φιλτράρω, να το κρατήσω μέσα μου και να μην το εκφράσω κατευθείαν γιατί η αντίδρασή μου μπορί να είναι πολύ λάθος.

Να το μετανιώσω δηλαδή μετά. Και έτσι, κρατάω, κρατάω, κρατάω, λέω δεν πειράζει και μετά τρώω κάτι και το στομάχι μου φτάνει απέναντι και σκέφτομαι “έπρεπε να το είχες πει”, κατέληξε η Δανάη Παππά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν