E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σεργουλόπουλος σε Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

«Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω»

Δημοσίευση 7/3/2021 | 20:32

Σεργουλόπουλος σε Γερμανού: «Τι θες να πεις δεν έγιναν καταγγελίες; Δεν καταλαβαίνω»

«Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα δεν Γίνεται» και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη. Όσο προχωρούσε η συζήτηση ο Φώτης Σεργουλόπουλος φάνηκε ότι εκνευρίστηκε όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει οι καταγγελίες που αναφέρει ο ίδιος στο ΣΕΗ.

Η συζήτησή τους εξελίχθηκε ως εξής: «Είχα κάνει μια ανάρτηση προτού βγούνε να μιλήσουν τα κορίτσια… Δεν φοβάμαι γιατί έχω το θάρρος να λέω αυτό που συμβαίνει… Ήμασταν μια ημέρα μαζεμένοι στο Shamone, όπου κάναμε πρόβα κι ήρθε η κουβέντα κι η Τζένη Μπότση είπε το συμβάν, όπως κι η Αγγελική Λάμπρη. Μαζεύτηκαν τέσσερις γυναίκες που ανέφεραν την ίδια τακτική για αυτήν την κακοποίηση. Οι δύο τελικά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Η Τζένη Μπότση είχε πει παλιά σε συνέντευξή της ότι κάποτε θα το πω. Αυτήν την φορά μπόρεσε να μιλήσει με αφορμή την Μπεκατώρου. Αρχικά το είπαν σε ανθρώπους που ξέρουν ότι έχουν δεχθεί κακοποίηση και δεν θα τις παρεξηγήσουν…Βγήκαν 20 γυναίκες που κατήγγειλαν αυτόν τον τύπο».

Όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει καταγγελίες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντέδρασε: «Από τις 20 γυναίκες οι 13 έκανα καταγγελίες στο ΣΕΗ και γνωρίζω τον αριθμό πρωτοκόλλου. Τι θες να πεις δεν έγιναν; Έγιναν τέλη Φεβρουαρίου. Που το ξέρεις ότι δεν έχει γίνει καταγγελία; Σου θυμώνω γιατί δεν καταλαβαίνω.»

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε φυσικά να πει στον αέρα από που εικάζει ότι δεν έχουν γίνει: «Δεν μπορώ να πω πράγματα στον αέρα γιατί εδώ είμαι παρουσιάστρια σε ένα κανάλι και πρέπει να προσέχω τι λέω.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλομοίρα: «Περίπου για τρία χρόνια, έκλαιγα στην τουαλέτα μόνη μου» – Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη

Tabloid 16.02.2026
Η Καλομοίρα φιλοξενήθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή και προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής

Eurovision 2026: Το πρώτο μήνυμα του Akyla μετά την νίκη στον Εθνικό Τελικό

Social 16.02.2026
Η συγκινητική ανάρτηση του καλλιτέχνη

Rainbow Mermaids: «Είμαστε σε σχέση από τα 18 και παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο»

Tabloid 16.02.2026
Στον καναπέ του «Buongiorno» κάθισαν το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου οι Rainbow Mermaids

Εύη Δρούτσα: «Τη φωνή του Akyla δεν την έχουμε ακούσει – Θα πάει εκεί και θα λέει πάρτο, πάρτο;»

Tabloid 16.02.2026
«Δεν ξέρω αν πρέπει να πάει στο εξωτερικό με αυτό το ντύσιμο, θα πουν ότι ήρθε ο καραγκιοζάκος», είπε η Εύη Δρούτσα

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον ‑ «Ο σερβιτόρος μας έκανε παρατήρηση»

Tabloid 16.02.2026
Με αφορμή το quiz της Έλενας Πολυκάρπου η Κατερίνα Καινούργιου διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη πριν λίγους μήνες

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταμορώθηκε σε Akyla – Δείτε το viral βίντεο

Social 16.02.2026
Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 φόρεσε μαύρα ρούχα και σκούφο

Αννα Φλωρινιώτη: Η νέα ζωή μετά τον θάνατο του πατέρα της – «Εργάζομαι πλέον σε κομμωτήριο»

Tabloid 16.02.2026
«Ήθελα μονίμως να δουλεύω και ήθελα να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα» λέει μεταξύ άλλων η Αννα Φλωρινιώτη

Eurovision 2026: Τι απαντά ο Καπουτζίδης σε ερώτηση για το Ισραήλ

Tabloid 16.02.2026
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά τον εθνικό τελικό για τη Eurovision 2026

Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Tabloid 16.02.2026
«Θα γιορτάσω τον Αγιο Βαλεντίνο», είχε πει στην εκπομπή της «Buongiorno»