E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Spoiler Αγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με το φάντασμα «Γιάννο»

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος ξεκλειδώνει τα μυστικά του «Γιάννου»

Δημοσίευση 5/3/2021 | 20:17

Spoiler Αγριες Μέλισσες: Τι συμβαίνει με το φάντασμα «Γιάννο»

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος ήταν το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night Show

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για την επιστροφή του αγαπημένου Γιάννου, στις «Άγριες Μέλισσες» ως ανάμνηση, ενώ αποκαλύπτει και τους λόγους που εμφανίζεται σε κομβικά σημεία της πλοκής του σεναρίου. Επίσης, εκφράζει τον θυμό και την οργή του για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και τη στήριξή του στον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

Για τον (κακό) Γιάννο και τις Άγριες Μέλισσες:

"Δεν είμαι ακριβώς φάντασμα. Είμαι μέσα στις σκέψεις του Μιλτιάδη. Ο Μιλτιάδης χάνει το παιδί του άδικα, αισθάνεται τύψεις, ενοχές. Και σκέφτεται αν θα πρέπει να είναι χαρούμενος… Όταν είχε πεθάνει ο παππούς μου τον έβλεπα στον ύπνο μου. Ο Γιάννος θέλει να υπενθυμίσει στον πατέρα του να μην ξεχάσει το στόχο του που είναι η δικαίωση."

"Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας υπέροχος ηθοποιός που τον αγαπάω και έχω μάθει πολλά απ΄ αυτόν και τον ευχαριστώ. Θέλω να είναι ευτυχισμένος ο Μιλτιάδης αλλά και ο Γιάννος πρέπει να δικαιωθεί. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στα social media. Πριν από ένα μήνα μου έστειλε μια κυρία ένα μήνυμα που ο γιος της ήταν στην εντατική. Σε κομβικά σημεία της πλοκής, ο Γιάννος, θα εμφανίζεται"

Για τις καταγγελίες παρενοχλήσεων στο χώρο του θεάματος

"Βιώνω συναισθήματα οργής και θυμού για όσα γίνονται. Για τις καταγγελίες και τη κρίση του κορονοϊού. Νιώθω μεγάλη λύπη γιατί βλέπεις ανθρώπους που με τρέμουλο της φωνής και να εκμυστηρεύονται ένα σαράκι που τους τρώει. Τώρα έπρεπε να γίνει. Δεν υπάρχει γιατί τώρα. Τώρα είναι η στιγμή να συμβεί και τώρα θα γίνει. Πρώτη φορά βλέπω τους ηθοποιούς συσπειρωμένους. Στηρίζουμε τον Σπύρο Μπιμπίλα και το σωματείο που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Έχω συνεργαστεί με ένα πρόσωπο που έχει καταγγελθεί. Είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία με το πρόσωπο αυτό. Αλλά σκέφτομαι και τα φερόμενα ως θύματα"

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid 04.10.2025
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»