E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Η γνωστή σεφ μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε στην εκπομπή της Μελέτη

Δημοσίευση 4/3/2021 | 14:37

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (03/03) ήταν η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα ξέφρενα χρόνια όταν ζούσε στο Παρίσι και για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου από καρκίνο - μια απώλεια που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται τη ζωή.

«Είναι και η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ό,τι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μού μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω "ευχαριστώ" γιατί θα νικήσει ο θάνατος, αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή».

H Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη μίλησε και για τον επιχειρηματία σύντροφό της με τον οποίο ζει μόνιμα στο Πήλιο. Ο σύντροφός της είναι 13 χρόνια νεότερος και τους ενώνει η αγάπη τους για το φαγητό και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω του μαγαζιού που άνοιξε η Ελένη Ψυχούλη στον Βόλο πριν από κάποια χρόνια και ήταν αχώριστοι από την πρώτη συνάντησή τους.

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε: «Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream». Η Ελένη Ψυχούλη αυτοχαρακτηρίστηκε party animal: «Έχω ζήσει 17.000 ζωές σε μία. Γεννιέσαι party animal. Αν είσαι θα κάνεις party μέχρι τα 100. Ακόμα και το να πάω να μαζέψω χόρτα είναι πάρτι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»