E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Η γνωστή σεφ μίλησε για την απώλεια που την στιγμάτισε στην εκπομπή της Μελέτη

Δημοσίευση 4/3/2021 | 14:37

Συγκίνησε με τις εξομολογήσεις της η Ελένη Ψυχούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης (03/03) ήταν η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τα ξέφρενα χρόνια όταν ζούσε στο Παρίσι και για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου από καρκίνο - μια απώλεια που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται τη ζωή.

«Είναι και η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ό,τι και να κάνουμε. Η ιδέα του θανάτου μού μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω "ευχαριστώ" γιατί θα νικήσει ο θάνατος, αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή».

H Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη μίλησε και για τον επιχειρηματία σύντροφό της με τον οποίο ζει μόνιμα στο Πήλιο. Ο σύντροφός της είναι 13 χρόνια νεότερος και τους ενώνει η αγάπη τους για το φαγητό και τα ελληνικά προϊόντα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν λόγω του μαγαζιού που άνοιξε η Ελένη Ψυχούλη στον Βόλο πριν από κάποια χρόνια και ήταν αχώριστοι από την πρώτη συνάντησή τους.

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε: «Έχω να πω ότι ήταν το καλύτερο αφεντικό. Και να φανταστείς είμαστε και οι δυο Βολιώτες, αλλά δεν ανήκουμε στους ίδιους κόσμους. Εγώ ερχόμουν από έναν εναλλακτικό πλανήτη και ο Πέτρος αντιπροσώπευε εκείνη την περίοδο το mainstream». Η Ελένη Ψυχούλη αυτοχαρακτηρίστηκε party animal: «Έχω ζήσει 17.000 ζωές σε μία. Γεννιέσαι party animal. Αν είσαι θα κάνεις party μέχρι τα 100. Ακόμα και το να πάω να μαζέψω χόρτα είναι πάρτι!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρίτα Όρα: Η αποκαλυπτική εμφάνισή της με διάφανο φόρεμα σε πάρτι στο Παρίσι

Tabloid 06.10.2025
Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα τολμηρό look για το πάρτι του Έντουαρντ Ένινφουλ

Η Celia Kritharioti έντυσε ξανά την Taylor Swift – δείτε τη μαγευτική εμφάνιση με τα 12 αστέρια

Tabloid 06.10.2025
Όταν η μαγεία της μουσικής συναντά την ελληνική υψηλή ραπτική

Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους

Tabloid Χτες
Τα δύο μυστήρια τελέστηκαν σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη, παρουσία συγγενών, φίλων και συναδέλφων από τον καλλιτεχνικό χώρο

Χωρισμός ‑ βόμβα για ζευγάρι ηθοποιών που συμπρωταγωνιστούσε σε πασίγνωστη σειρά

Tabloid Χτες
Ένας ακόμα χωρισμός έρχεται να ταράξει τον κόσμο της σόουμπιζ!

Ακυρώθηκε η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην Κωνσταντινούπολη – Τι συνέβη

Tabloid Χτες
Οι Τούρκοι τον κατηγορούν ότι στηρίζει το Ισραήλ

Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν ήμουν λειτουργική! Έβαζα τα παιδιά για ύπνο και έσπαγα κάθε μέρα»

Tabloid Χτες
«Πήγα σε ψυχίατρο σε εκείνη τη φάση» - Η εξομολόγηση για το MeToo και τις δίκες

Γιώργος Μαζωνάκης: «Σήμερα έχασα τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου»

Tabloid Χτες
Η αναφορά του στην απώλεια του σκύλου του στο The Voice

Η Χάιντι Κλουμ δεν άφησε τίποτα στη φαντασία ‑ Εμφανίστηκε με διάφανο φόρεμα στο Παρίσι

Tabloid Χτες
Το 52χρονο πρώην μοντέλο τράβηξε τα βλέμματα με τη στιλιστική της επιλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Η πριγκίπισσα που ξεπερνά σε πλούτο τη Charlotte και την Kate Middleton

Celebrity Stories Χτες
Πόσο υπολογίζεται η περιουσία της;