E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Ξιαρχό: Ο βιασμός στα 6 και ο βίαιος, αλκοολικός πατέρας

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο χορευτής που μιλάει για τη ζωή του και τις δυσκολίες που έχει περάσει

Δημοσίευση 25/2/2021 | 09:10

Τάσος Ξιαρχό: Ο βιασμός στα 6 και ο βίαιος, αλκοολικός πατέρας

Συγκλονίζει με την συνέντευξή του ο Τάσος Ξιαρχό. Ο ταλαντούχος χορευτής και περφόρμερ άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη Αρνατούτογλου και το τηλεοπτικό κοινό και αποκάλυψε πως στην τρυφερή ηλικία των έξι τον βίασε ένα αγόρι από τη γειτονιά και οι γονείς του δεν τους στάθηκαν ποτέ. Αναφέρθηκε επίσης στα δύσκολα και βίαια παιδικά χρόνια που έζησε και μοιράστηκε ένα περιστατικό που έζησε σε ένα μπαρ της Πατησίων.

Στην Ελλάδα θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής, είναι ανώμαλοι, ή αδελφή
Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε πως κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι. «Κυκλοφόρησε το πρώτο μου τραγούδι. Δεν ξέρω αν είμαι χορευτής ή τραγουδιστής. Είμαι περφόρμερ! Για να γίνεις χορευτής, πρέπει να έχεις πάθος. Αναγκάστηκα να διδάξω χορό, για τα λεφτά. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί χορευτές. Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα ταμπού με το επάγγελμα του χορευτή. Θεωρούν ότι όποιος είναι χορευτής, είναι ανώμαλοι, ή αδελφή».

Τα βίαια παιδικά χρόνια με τον αλκκολικό πατέρα

Οι κακές παιδικές αναμνήσεις φεύγουν. Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Πολύ βία. Όχι σε μένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα. Με τον πατέρα τώρα είμαστε καλά. Μέσα από τα λάθη των γονιών μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Στα 6 με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς

Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Όταν ήμουν 6 ετών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς. Ποτέ δε βοήθησαν οι γονείς μου. Η μητέρα μου φοβόταν μήπως φάει ξύλο. Ένα παιδί 6 ετών μπορεί να θεωρήσει ότι είναι φυσιολογικό. Ποτέ δεν με ρώτησαν οι γονείς μου αν είμαι καλά” είπε ο Τάσος και τον έπιασαν τα κλάματα.

Η αινιγματική ανάρτηση και το βρώμικο μπαρ

Ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρθηκε και στην αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό αποκαλύπτοντας παράλληλα και ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα βρώμικο μπαρ που τον πήγε γνωστό του πρόσωπο.

«Βιασμός δεν είναι μόνο σeξουαλικός. Είναι και να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο… Αυτό που είδαν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ…. Κάποιος άλλο μπορεί να κυλούσε… Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και σου λένε πόσο κάνεις…είναι πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα χώρο με ένα άνθρωπο που ξέρετε… Είχα σοκαριστεί με αυτό που έβλεπα. Και ένας μεγάλος κύριος ρώτησε τον μπάρμαν. Ο νεαρός πόσο κάνει; Βρέθηκα σε ένα χώρο σε ένα μπαρ. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Στην Πατησίων είναι. Ήμουν από τους λίγους ενήλικες…Αυτό έγινε 10 χρόνια πριν. Μου είπε πάμε μια βόλτα… Αυτός που με πήγε ήταν ένας άνθρωπος που θαυμάζω και τον θεωρώ αξιόλογο, μπορεί να σε μαγνητίσει εύκολα. Το μπαρ που με πήγε ήταν ένα πολύ βρώμικο μέρος. Τα υπόλοιπα αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή. Επειδή ήμουν λευκός. Υπάρχουν βρώμικα μυαλά. Είναι μια από τις 5 καταστάσεις με αυτόν τον άνθρωπο που έζησα δεν θα πω κάποια άλλη…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα