E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στον ανακριτή

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Δημοσίευση 24/2/2021 | 12:04

Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στον ανακριτή

Νέα προθεσμία αναμένεται να ζητήσει σήμερα από την 19η ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας ζητά περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή, η οποία αυτή τη στιγμή κινείται στη πλήρη άρνηση της κατηγορίας του βιασμού κατα συρροή που αντιμετωπίζει.

Φορώντας ένα σκουφί και με σκυμμένο το κεφάλι ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι. Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων και πλέον είναι ενώπιον της ανακρίτριας.

Ήδη ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έχει αφήσει αιχμές για το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας, χαρακτηρίζοντας την τηλεγράφημα. Παράλληλα, έκανε λόγο για «δήθεν βιασθέντες», αφήνοντας υπόνοιες πως η στόχευση ήταν να πληγεί η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

«Ο ένας μηνυτής ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος δηλώνει ότι ήταν μοντέλο, οι οποίοι μάλιστα στην ουσία δεν περιγράφουν τίποτα εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη και μόλις διαβάσεις αυτά που περιγράφουν, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες.

Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σeξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Στην ανακρίτρια οι συνήγοροι του Νίκου Σ.

Λίγο νωρίτερα, ενώπιον της ανακρίτριας, βρέθηκαν οι συνήγοροι του Νίκου Σ., του ανθρώπου από τη συνέντευξη του οποίου στο 2020mag άνοιξε το «χορό» των καταγγελιών για τον Δημήτρη Λιγνάδη, για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

Οι συνήγοροι του Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος ήδη έχουν καταθέσει καταγγελία του εντολέα τους στο ΣΕΗ και μπορεί η υπόθεση να έχει παραγραφεί για την δικαιοσύνη, άλλα μια κατάθεση του Νίκου Σ. ίσως ενισχύσει την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η συνέντευξη του Νίκου Σ., συγκλόνισε τη κοινή γνώμη και άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Παράλληλα, έβαλε στο «κάδρο» το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε στο σπίτι εκείνη τη νύχτα. Στο πρόσωπο εκείνου του αγοριού ο Δημήτρης Άνθης αναγνώρισε τον δικό του βιαστή και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, που βρίσκεται στην προανάκριση και αναμένεται να επιστρέψει στον εισαγγελέα. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός τις επόμενες ώρες δίνει έγγραφες εξηγήσεις στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται σε βάρος του. Μάλιστα, φέρεται να αρνείται πως βίασε τον μηνυτή κάνοντας λόγο για «ερωtική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση». Η προκαταρκτική εξέταση κινείται γρήγορα διότι τον Μάιο του 2021 παραγράφεται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πανεπιστήμιο Κολούμπια προειδοποιεί τους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές: «Διαλυθείτε οικειοθελώς…»

Κόσμος 29.04.2024
Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις, δεν κάνουν πίσω οι φοιτητές-διαδηλωτές

Νορβηγία: Θαλάσσιος ίππος πέθανε από γρίπη των πτηνών

Κόσμος 29.04.2024
Ήταν το πρώτο κρούσμα σε αυτά τα θηλαστικά

Οριστικό: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του κυπέλλου

Αθλητικά Νέα 29.04.2024
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Δίκη Μάτι: Ελεύθεροι χωρίς καταβολή ούτε ενός ευρώ οι καταδικασθέντες

Ελλάδα 29.04.2024
Ελεύθεροι χωρίς να καταβάλουν ούτε ένα ευρώ βρίσκονται οι έξι καταδικασμένοι για την εθνική τραγωδία στο Μάτι με τους 104 vεκρούς

Απίστευτη καταγγελία μητέρας για δασκάλες νηπιαγωγείου ‑ Εκφόβισαν και κούρεψαν τον 5χρονο γιο της

Ελλάδα 29.04.2024
Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 5χρονου παιδιού για τις δασκάλες του νηπιαγωγείου που φοιτά ο γιος 5χρονος γιος της

Δώρο Πάσχα: Πως υπολογίζεται on line με ειδική εφαρμογή

Οικονομία 29.04.2024
Έως τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή του

Εργατική Πρωτομαγιά: Τραβούν «χειρόφρενο» τα μέσα μεταφοράς ‑ Χωρίς πλοία η χώρα

Ελλάδα 29.04.2024
Οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργiα της Μεγάλης Τετάρτης 1η Μαΐου που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Γιάννης Καλλιάνος: 145 αγγειοχειρούργοι ζητούν την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Πολιτική 29.04.2024
Με μία σκληρή επιστολή όλες οι επιστημονικές εταιρείες και ενώσεις Αγγειοχειρουργικής στην Ελλάδα καταδικάζουν τη στάση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου

Ρένα Δούρου: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Ελλάδα 29.04.2024
Η πρώτη δήλωση της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση για το Μάτι