E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Ποιος είναι ο γνωστός 37χρονος ηθοποιός που θα ακολουθήσει τον «μέντορά» του στη ΓΑΔΑ

Δημοσίευση 23/2/2021 | 08:36

Έρχεται η ώρα του «βοηθού» του Λιγνάδη να αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη

Μία κτηνοβάτισσα Τζέσικα Ράμπιτ, μία φτηνοπόπ Μπάρμπι και ένας Αστυνόμος Σαίνης παιδεραστής…!

Όταν ο νεαρός σκηνοθέτης – ηθοποιός, επέλεγε αυτούς τους ποτισμένους με γερές δόσεις διαστροφής παιδικούς χαρακτήρες για το πρώτο, ακατάλληλο για ανηλίκους, θεατρικό ανέβασμα με την υπογραφή του, ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς πως σχεδόν μια δεκαετία αργότερα θα αναδεικνυόταν σε πρωταγωνιστή του μεγαλύτερου και πιο σοκαριστικού σκανδάλου που έχει ξεσπάσει ποτέ στα εγχώρια θεατρικά δρώμενα. Αν και η φαντασία αποτελεί αναμφισβήτητα την πεμπτουσία της τέχνης, όταν αυτή συναντιέται με την νοσηρότητα των σκέψεων, της ψυχής και των συναισθημάτων είναι σχεδόν βέβαιο πως αγγίζει τα όρια της παραβατικής συμπεριφοράς και ενίοτε τα ξεπερνά.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως συνέβη στην περίπτωση του Ν.Σ., του νεαρού, φιλόδοξου απόφοιτου της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, που όπως όλα δείχνουν θα είναι το δεύτερο άτομο από τον θεατρικό χώρο, μετά την πρόσφατη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, που θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την δικαιοσύνη για αξιόποινες πράξεις που σχετίζονται με σeξουαλική κακοποίηση.

Φαίνεται πως «ο πόνος, η εγκατάλειψη, η απόρριψη, η μοναξιά και το κτηνώδες σεξ» , όπως ο ίδιος χαρακηριστικά περιέγραφε, δεν σκίαζαν μόνον τη σκηνική ατμόσφαιρα εκείνης της νεανικής παράστασής του, αλλά συνέχισαν να αποτελούν βασικά συστατικά του κρυφού βίου που διήγαγε, την ίδια εποχή που συνεργαζόταν με καταξιωμένους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας πενταετίας υποδυόμενος άλλοτε τον κακό κι άλλοτε πάλι τον «διαφορετικό».

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr με δημοσίευμά του την προηγούμενη εβδομάδα, ο 37χρονος Ν.Σ, που δεν ταυτίζεται με τον πρώτο μάρτυρα της υπόθεσης των σοκαριστικών καταγγελιών συνδέεται όμως στενά με αυτόν, είναι το πρόσωπο – κλειδί σε τρεις διαφορετικής υποθέσεις σeξουαλικής κακοποίησης.

Ένα μάλιστα από τα θύματά του, ο Δημήτρης Άνθης, που τον κατέδειξε, χωρίς να τον κατονομάσει, ως υπεύθυνο του βιασμού που υπέστη πριν από 15 χρόνια, σε ηλικία 22 ετών, έχοντας προηγουμένως καταθέσει μήνυση εναντίον του, περιμένει με αγωνία να τον δει να ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ, με χειροπέδες στα χέρια, προκειμένου να τού απαγγελθούν κατηγορίες. Κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανόν να συμβεί ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εδώ και μέρες διαταχθεί προανακριτική εξέταση και αναμένεται να εκδοθεί άμεσα το ένταλμά σύλληψής του. Μέσω του δικηγόρου του, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες παραμένουν ζωντανές μιας και η υπόθεση δεν έχει ξεπεράσει το ανώτατο χρονικό όριο της παραγραφής.

Ο Δημήτρης Άνθης

Ο ίδιος άνθρωπος που συμμετείχε, το 2004, ως νεαρός τότε καλλιτέχνης, στην διοργάνωση των εντυπωσιακών τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ευλογήθηκε να βιώσει τη μυσταγωγική εμπειρία του αρχαίου δράματος και να συμμετάσχει σε σημαντικές παραστάσεις του κλασικού και του σύχγρονου ρεπερτορίου, φέρεται να μεταμορφωνόταν σε βιαστή αλλά και να λειτουργούσε ως γοητευτικό δόλωμα του πρώην δασκάλου του Δημήτρη Λιγνάδη με στόχο το «ψάρεμα» των νεαρών αγοριών – θυμάτων τους.

Εκτός από τον καταγγελλόμενο βιασμό του Δημήτρη Άνθη φέρεται να ήταν, παράλληλα, και το τρίτο πρόσωπο στην συγκλονιστική ιστορία βιασμού, από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, του Νίκου Σ., ο οποίος παρότι έχει διηγηθεί δημόσια την συγκλονιστικά τραυματική εμπειρία του, δεν έχει καταθέσει κάποια μήνυση, πιθανότατα επειδή το συγκεκριμένο αδίκημα διαπράχθηκε αρκετά χρόνια πριν και έχει πλέον διαγραφεί.

Στο πρόσωπο του φερέλπιδος μελαχρινού ηθοποιού όμως, που έχει ζήσει για ένα χρονικό διάστημα και στη Κύπρο, αναγνώρισε τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σeξουαλικά, με ιδιαίτερη επιμονή, και ένας ακόμη άνδρας, ο Χρήστος Πέρρος. Τις πρώτες δύο φορές – την μία εκ των οποίων σε ηλικία μόλις 14 ετών = τον είχε πλησιάσει με απώτερους σeξουαλικούς σκοπούς ο Δημήτρης Λιγνάδης και τις δύο επόμενες ο νεαρός «βοηθός» του ο οποίος επέμενε προκειμένου να τον πείσει να συνευρεθούν εpωτικά και οι τρεις μαζί χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί ο στόχος του. Η μαρτυρία του, ωστόσο, αποδείχτηκε εκαιρετικά σημαντική για να δεθεί η υπόθεση.

Μπορεί όλες αυτές τις ημέρες ο Ν.Σ να μοιάζει εξαφανισμένος από προσώπου γης, παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένει να ενημερωθεί αναλυτικά για τις κατηγορίες που θα τού αποδοθούν έτσι ώστε να προγραμματίσει, όσο είναι εφικτό, τις επόμενες κινήσεις του.

Τελικά αυτό το σκοτεινό παραμύθι που εμπνεύστηκε στο ξεκίνημά του μοιάζει να παίρνει σάρκα και οστά στην αληθινή ζωή, με πρωταγωνιστή έναν νέο άνθρωπο που άφησε ανεξέλεγκτα τα άγρια ένστικτά του και δεν σεβάστηκε τις επιθυμίες και τα όρια των συνανθρώπων του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλάβρυτα: Ανδρας μαχαίρωσε τον αδελφό του

Ελλάδα 04.07.2025
Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Τρίπολης με σοβαρό τραύμα

Έρευνα αποκαλύπτει πώς βλέπουν οι Γερμανοί την Ελλάδα

Κόσμος 04.07.2025
Η πρώτη έρευνα για την εικόνα της Ελλάδας στη Γερμανία, παρουσιάζεται σήμερα στην Αθήνα στον χώρο «Έβδομος»

Καιρός: Ο θερμικός θόλος στρέφεται προς τη χώρα μας

Καιρός 04.07.2025
Έρχεται «καυτό» τετραήμερο με 43άρια

Πειραιάς – Ο σοκαριστικός διάλογος της 14χρονης με τον βιαστή

Ελλάδα 04.07.2025
«Θα σε πάω κάπου για να συζητήσουμε»

Οδηγός χωρίς δίπλωμα παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με όχημα – Ακρωτηριάστηκε 53χρονη εργαζόμενη στην Κάτω Αχαΐα

Ελλάδα Χτες
Ο 63χρονος οδηγός του ΙΧ παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε με όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι» - Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε την 53χρονη

Πέθανε ο Μάικλ Μάντσεν

Κόσμος Χτες
Στη σπουδαία καριέρα του, που ξεπέρασε τα 40 χρόνια, ο Μάικλ Μάντσεν συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες

Μαίνεται η φωτιά στην Ιεράπετρα: Διάσπαρτες εστίες σε Φέρμα, Αχλιά και Κουτσουνάρι

Ελλάδα Χτες
Στην περιοχή που πλήττεται από την πυρκαγιά για περισσότερες από 24ωρες επιχειρούν 230 πυροσβέστες, 13 ομάδες πεζοπόρων, 46 οχήματα και δέκα εναέρια μέσα που θα συνεχίσουν να κάνουν ρίψεις νερού μέχρι πριν νυχτώσει

«Κόλαφος» ο Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά: «Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη...»

Αθλητικά Νέα Χτες
O νέος προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά με λίγα λόγια εξήγησε σε μέσο της Σερβίας την πτώση του Έλληνα τενίστα

Φωτιά στη Ραφήνα: «Δύσκολες οι επόμενες ώρες» – 51 πολίτες απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή

Ελλάδα Χτες
«Οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ δύσκολες», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, για τη μεγάλη φωτιά στην Ανατολική Αττική

Όλα τα πλοία με προορισμό τη Ραφήνα θα πηγαίνουν στο Λαύριο μέχρι νεωτέρας λόγω της φωτιάς

Ελλάδα Χτες
Λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή αποφασίστηκε να μην δέσουν πλοία στο λιμάνι