E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατρίτσια Περιστέρη: «Ως εδώ! Γι` αυτό απομακρύνθηκα από την υποκριτική»

Μια συγκλονιστική ανάρτηση της ηθοποιού που πλέον ζει στο Μεξικό

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/2/2021 | 13:27

Πατρίτσια Περιστέρη: «Ως εδώ! Γι` αυτό απομακρύνθηκα από την υποκριτική»

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η ηθοποιός Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη παίρνει θέση και ξεσπά σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες που συγκλονίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από διάφορες σειρές, κυρίως από τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαρά αγνοείται» το 2009, αποσύρθηκε από το χώρο και τα τελευταία χρόνια ζει με τον σύντροφό της στο Μεξικό.

«Ως εδώ. Από την πρώτη μετά που ξεκίνησε όλο αυτό με τις καταγγελίες και με τους ανθρώπους που επιτέλους μιλούν, δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι, να αναρωτιέμαι και να ταυτίζομαι αλλά και να πονάω. Να σκέφτομαι την μαυρίλα και το σκοτάδι του χώρου που έχω υπάρξει και έχω αγαπήσει και εγώ με τη σειρά μου, έχω υπάρξει επίσης θύμα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και που επιτέλους μπορώ να πω και να παραδεχτώ πως αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον χώρο της υποκριτικής. Αυτή η έπαρση των ανθρώπων που κατέχουν την εξουσία και που σε θέλουν ένα πιόνι που θα σε κάνουν ό,τι θέλουν ακριβώς επειδή είναι “ανώτεροι”. Εγώ δεν είχα τη δύναμη να το διαχειριστώ και όταν κάτι δεν μου ταιριάζει στο μέσα μου, το αφήνω. Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί κουβαλώ συναισθήματα που ακόμα πρέπει να τα λύσω με το μέσα μου. Όμως, χαίρομαι που ο χώρος κάνει την επανάσταση του και βάζει τα όρια του. Να καθαρίσει η μαυρίλα γιατί πήγε πολύ. Ακόμη το μυαλό μου δεν μπορεί να καταλάβει και να διανοηθεί τη συνείδηση αυτών των τεράτων που αμαυρώνουν τα όνειρα του κάθε παιδιού… αλλά όχι μόνο παιδιού, του κάθε ανθρώπου που έρχεται αντιμέτωπος με την κακοποίηση για χάρη των ονείρων του. Ως εδώ. Τέλος», αναφέρεη η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Celebrity Stories 03.01.2026
Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Celebrity Stories 03.01.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Celebrity Stories 03.01.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid Χτες
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social Χτες
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid Χτες
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz Χτες
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid Χτες
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της