E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μια ειδική μάσκα»

Τι λέει η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία εδώ και καιρό έχει πάρει την πρωτοβουλία να βοηθήσει την Ιωάννα

Δημοσίευση 9/2/2021 | 09:59

Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα κοιμάται και ξυπνάει με μια ειδική μάσκα»

Εννέα μήνες συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από το εφιαλτικό πρωινό που σημάδεψε το πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας, η οποία υπομονετικά εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της γολγοθά.

Ήταν 20 Μαϊου του 2020, όταν όλη η Ελλάδα άκουγε την είδηση πως μια νεαρή γυναίκα είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Καλλιθέας. Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε 8 χειρουργεία για την αποκατάσταση των σοβαρών εγκαυμάτων που φέρει στο πρόσωπο.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία εδώ και καιρό έχει πάρει την πρωτοβουλία να βοηθήσει την Ιωάννα, μιλά στη Σάσα Σταμάτη και την OΝ Time για την κατάσταση του κοριτσιού, τη μόνιμη μάσκα που φοράει, αλλά και τα ενδιαφέροντά τους.

Συναντιέστε με την Ιωάννα; Πώς είναι;

Βεβαίως και τη βλέπω. Είμαστε σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή τη στιγμή και προσεχώς θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να αξιολογηθεί η κατάστασή της και επιτέλους να ξεκινήσει η ίασή της και να σταματήσουν οι περιορισμοί, που συμβαίνουν παντού λόγω κορονοϊού.

Που θα πάτε;

Θα πάμε στο Παρίσι κάπου στις αρχές Μαρτίου. Δεν έχει κλείσει ακόμα το ραντεβού, αλλά είμαστε κοντά.

Τι σου λέει η Ιωάννα, πώς είναι;

Είναι αισιόδοξη. Βλέπει φως στην άκρη του τούνελ. Κάνει υπομονή πολλή. Είναι δύσκολο. Είναι με μια μάσκα συνέχεια. Σαν να μη βλέπεις τον εαυτό σου πώς είσαι. Κοιμάται – ξυπνάει με τη μάσκα. Όλη μέρα τη φοράει. Είναι μια πλαστική σκληρή μάσκα για να της κρατάει το πρόσωπο και να σταθεροποιηθούν οι ιστοί. Ζει με τη μάσκα.

Για την άλλη κοπέλα τι λέει που της έριξε το βιτριόλι;

Είναι πολύ ευτυχές το ότι η Ιωάννα αυτή τη στιγμή έχει βάλει όλο το focus στην ίαση. Δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτήν. Δεν έχει καν θυμό. Δεν αναλώνει την ενέργειά της εκεί. Είναι τόσο σοβαρή η κατάστασή της και βλέπει και η ίδια ότι πρέπει να προχωρήσει και δεν αναλώνεται από την άλλη πλευρά, γιατί βλέπει μπροστά της έχει τρελή ανηφόρα. Δεν έχει πάει άλλωστε ακόμα αυτή η υπόθεση στα δικαστήρια. Βλέπεις η νομοθεσία είναι πολύ ελλιπής εδώ πέρα, δεν θα γίνει κανένα θαύμα. Δεν περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα. Ούτε καν δικαίωση. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και δημιουργώντας θόρυβο γύρω από αυτή την κατάσταση, πρέπει κάτι να γίνει.

Ασχολείται με κάτι η Ιωάννα αυτή την περίοδο;

Βεβαίως. Η Ιωάννα κάνει καθημερινά σεμινάρια αυτοβελτίωσης και ήδη έχει μπει σε διαδικασία μέσω ενός προγράμματος για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια. Δηλαδή κάνει διαδικτυακά μαθήματα καθημερινά και με τις ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Σταρόβας: «Στην περιπέτεια με την υγεία μου ήταν όλοι δίπλα μου και ψυχικά και οικονομικά»

Media 03.01.2026
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για την την περιπέτεια που είχε με την υγεία του

H Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με ροζ μπικίνι σε παραλία της Αργεντινής

Tabloid 03.01.2026
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram - «Φυσική, αλμυρή και χαρούμενη», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τα στιγμιότυπα

Αγνώριστος και αντιμέτωπος με έξωση ο Μίκι Ρουρκ, χρωστάει 60.000 δολάρια

Tabloid 03.01.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκε την Πρωτοχρονιά έξω από το σπίτι του

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Celebrity Stories 03.01.2026
Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Celebrity Stories 03.01.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Celebrity Stories 03.01.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid Χτες
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social Χτες
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός