E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρωταθλήτρια πατινάζ απαντά σε ποδοσφαιριστή που της είπε να κόψει το στήθος της

Η δήλωση του Βλάντιμιρ Μπίστροφ για την Άννα Σεμένοβιτς και την καριέρα της στο καλλιτεχνικό πατινάζ δεν έμεινε αναπάντητη

Δημοσίευση 9/2/2021 | 09:00

Πρωταθλήτρια πατινάζ απαντά σε ποδοσφαιριστή που της είπε να κόψει το στήθος της

Η Άννα Σεμένοβιτς εκτός από τραγουδίστρια του συγκροτήματος "Brilliant", παρουσιάστρια και ηθοποιός υπήρξε και πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο ένας τραυματισμός την ανάγκασε να εγκαταλείψει το παγοδρόμιο και να στραφεί σε άλλους καλλιτεχνικούς χώρους.

Η πρώην πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ προσβλήθηκε από μια δήλωση του πρώην ποδοσφαιριστή της Κράσνονταρ, Σπαρτάκ Μόσχας και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Βλάντιμιρ Μπίστροφ, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφερόμενος στο καλλιτεχνικό πατινάζ με το οποίο ασχολείται η κόρη του είπε πως αν η Σεμένοβιτς είχε κόψει τα β...α της, (boobs) θα τα είχε κάνει μεγαλύτερη καριέρα στο πατινάζ.

«Σε μικρή ηλικία οι πατινέζ πρέπει να κάνουν τετραπλά τόλουπ. Όταν όμως τα στήθη τους μεγαλώνουν, είναι πιο δύσκολο να το κάνεις. Είναι ευκολότερο να πηδάς χωρίς στήθος, απλή φυσιολογία είναι. Δείτε για παράδειγμα την Άννα Σεμένοβιτς. Με τόσο μεγάλα στήθη, δυσκολεύτηκε στο πατινάζ. Αυτό εννοώ, ότι αν η Σεμένοβιτς ήθελε να παραμείνει στον χώρο του πατινάζ, έπρεπε να κόψει τα β...α της» σχολίασε ο Μπιστρόφ, ο οποίος τώρα ασχολείται με το χόκεϊ στον πάγο.

Έλα όμως που η Σεμένοβιτς δεν το άφησε να πέσει κάτω. Η 40χρονη πληθωρική τραγουδίστρια και ηθοποιός απάντησε στον 37χρονο Ρώσο πρώην διεθνή εξτρέμ στον λογαριασμό της στο Instagram, σε βἰντεο που ανάρτησε μέσα σε παγοδρόμιο την ώρα που πίσω της αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ έκαναν προθέρμανση.

«Νόμιζα ότι είσαι ενήλικας, ένας πατέρας με κόρη που κάνει πατινάζ. Και λέγοντας ότι “θα έπρεπε να κόψω τα β...α μου” για να γίνω πρωταθλήτρια στο πατινάζ απλά σε χαρακτηρίζει ως ανήθικο.

Κατ’ αρχάς, έχω στήθος, όχι β… Και κατά δεύτερον, δεν καταλαβαίνω γιατί σε πειράζουν τα στήθη μου» πρόσθεσε η Σεμένοβιτς για να καταλήξει με ένα σχόλιο... φωτιά, λέγοντας του: «Αγαπητέ Βλαντιμίρ, μήπως εσύ πρέπει να κόψεις κάτι άλλο για να τρέχεις πιο γρήγορα και να βάζεις περισσότερα γκολ;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer