E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες

Ξεσκίζεις κόσμο στο όνομα της τέχνης; Ποιείς ήθος;

Δημοσίευση 4/2/2021 | 19:17

Ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου για τις καταγγελίες

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το «τσουνάμι» καταγγελιών οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Mega.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Πολλοί χρησιμοποιούν το “αν δεν κάτσεις…”, εγώ το αντιμετώπισα όταν βγήκα, ήμουν νέος… Μου συνέβη άπειρες φορές! Είχα την ευλογία όμως να κάνω σπουδαία πράγματα στην αρχή της καριέρας μου. Και δεν ήταν από ευνοιοκρατία του χώρου, όσο ανέβαινα τόσο μεγάλωνε ο φθόνος και η ζήλια. Αντιμετώπισα πολλά τέτοια προβλήματα και γι αυτό από μια εποχή και ύστερα έκανα δουλειές μόνος μου για να επιβιώσω ως ηθοποιός. Έκανα τα σίριαλ για να παίρνω τα χρήματα και να μπορώ να επιβιώνω στο θέατρο που ήταν η μεγάλη μου αγάπη».

Στην συνέχεια, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ανέβασε τον τόνο του και είπε: «Με την Τζένη Μπότση είχαμε πολλές γυμνές σκηνές κι εγώ προσπαθούσα να την προστατέψω. Δεν μου είχε πει τι είχε τραβήξει, αλλά είχα καταλάβει ότι είχε θέμα. Με την Τζένη Ιωακειμίδου και τη Ζέτα Δούκα έχω δουλέψει, καταπληκτικά παιδιά. Καμία από αυτές δεν μου είχε μιλήσει ποτέ. Όταν μιλάγαμε για τέτοια θέματα με κοιτούσαν με ένα βλέμμα σαν να μου λένε “α ρε Στράτο”. Μια εποχή που έκανα οντισιόν, το 1995, δυο κοπέλες, οι οποίες δεν έχουν βγει τώρα να μιλήσουν, μου είπαν για συγκεκριμένα άτομα μέσα στο χώρο ότι είχαν υποστεί και αυνανισμό και όλα αυτά και ότι δεν θα τις έπαιρναν στην οντισιόν. Μου το είπαν και φρίκαρα γιατί ήταν γνωστά ονόματα τότε», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Με φανερή την ένταση στο πρόσωπο του, ο ηθοποιός τόνισε: «Αν είναι να μιλήσω για όλους αυτούς που καταχράστηκαν την εξουσία τους και τη δύναμή τους, μόνο να σκεφτούν τα παιδιά τους. Θα ήθελαν αυτά που κάνουν εκείνοι να τα υποστούν τα παιδιά τους; Ότι κι αν πει η δικαιοσύνη, να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη όλοι τους, αυτό το οφείλουν στον εαυτό τους. Το πιο σημαντικό είναι η συγγνώμη και να έχει τη λεβεντιά να πει ότι “αν είναι να τιμωρηθώ, να τιμωρηθώ”. Η συγγνώμη δεν έχει να κάνει με το αν θα τιμωρηθείς ή όχι, να τους πάρουν τηλέφωνο έναν έναν, ότι κάνανε σε αυτή τη ζωή, που έχουν εκμεταλλευτεί τα πάντα και να ζητήσουν συγγνώμη. Και μετά ας τα βρουν στα δικαστήρια και αν θέλουν να τη γλιτώσουν. Εγώ αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, πρώτος θα πήγαινα στο γιο μου να το έλεγα… Τι ποιώ ήθος; Από πού ποιώ ήθος; Έχεις κάποια ευκολία πάνω στη σκηνή και ξεσκίζεις κόσμο στο όνομα της τέχνης; Ποιεί ήθος; Ποιώ ήθος σημαίνει ποιώ ανθρωπιά, αγάπη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social 11.04.2026
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα 11.04.2026
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα