E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»

Τι δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης

Δημοσίευση 3/2/2021 | 09:13

«Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής Αυτός και ο Άλλος και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, πήρε θέση απέναντι στα πράγματα, μίλησε για το θέμα της σeξουαλικής παρενόχλησης, με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, που όμως δεν περιορίζεται στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τις διακρίσεις σε βάρος της διαφορετικότητας, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων στην Ελλάδα.

Κάθε πρωί ξυπνάω και ταΐζω τις γάτες μου στην Αίγινα. Περπατάω στο βουνό και μου αρέσει να μαγειρεύω! είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη ζωή του μακριά από την Αθήνα.

Γράφω μια κωμική σειρά. Και νιώθω ότι έχω εξελιχθεί ως σεναριογράφος. Ωρίμασα και έχω τόλμη. Δεν έχω άγχος να γεμίσω μια σελίδα. Είναι μια ιστορία σχέσεων. Δεν θα παίξουν πρόσωπα που έχουν παίξει και σε άλλες σειρές μου. Θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με τη συγγραφή. Θα κάνω εκπομπή στην ΕΡΤ για τους ολυμπιακούς αγώνες αφιερωμένες στους αθλητές που θα προκρίνονται.

Θαυμάζω απεριόριστα τη Σοφία Μπεκατώρου. Είναι πρότυπο. Η ισότητα δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Πρέπει να μάθει ένας άντρας πως να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα.

Έχω δεχθεί χυδαία σχόλια στα social media. Αλλά δεν πρέπει να το σκεπτόμαστε αυτό. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου και είσαι ευτυχισμένος δεν χρειάζεται να στεναχωρηθείς για αυτά που σου γράφουν κάτω από μια φωτογραφία. Το κοιτάς μόνο για να δεις πόσο πίσω είναι ένα μέρος της κοινωνίας μας.

Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σeξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τη δεκαετία του ΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν.

Δε θέλω να δίνω συμβουλές γιατί πρέπει για να δώσεις συμβουλή να ξέρεις τον άνθρωπο. Δε θέλω να δίνω συμβουλές αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος γι΄αυτό!

Πως ένιωσε όταν μίλησε για πρώτη φορά για την σeξουαλικότητά του: Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι. Το μόνο που με απασχολούσε είναι να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς έκαναν πέρα, όσους έκανα σούσουρο ηρέμησα. Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει.

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν τα γεγονότα με τις καταγγελίες για σeξουαλική παρενόχληση οπότε ο Γιώργος ρωτήθηκε για την Αγγελική Λάμπρη αλλά για άλλα θέματα όπως την απόφαση να πάει η στο Survivor: Στην αρχή μου την είδα αρνητικά γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα άντεχε. Την Αγγελική την αγαπώ πάρα πολύ. Πέρασε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της και έχασε τον αυθορμητισμό της, την τρέλα της. Είχε κλειστεί πολύ είχε στεναχωρηθεί. Και ήθελα να πάει να το ζήσει. Το έβλεπα όταν ήταν η Αγγελική.

Το πιο ακραίο πράγμα που έκανε μετά από ένα χωρισμό: Μετά από χωρισμό πήγα στο Ελσίνκι με το αυτοκίνητο. Δεν κάνω ακραία πράγματα αλλά δεν έχω μια συνηθισμένη καθημερινότητα.

Στο voice ήμουν τόσο λίγο στον αέρα που κατάλαβα ότι ήταν πολύ λίγο αυτό που έκανα. Μάλλον δεν άρεσα σε κανένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα. Είπα στον εαυτό μου ότι φίρμα δεν πρόκειται να γίνεις ούτε στο τρέιλερ δε βγαίνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φανείς χρήσιμος στα παιδιά που διαγωνίζονταν. Στο πρώτο live πήγαν όλα στραβά. Τα διόρθωσα όσο μπορούσα. Στο τέλος μου είπαν ότι έχουμε κάνει λάθος στο αποτέλεσμα. Μετά πήγαν όλα καλά. Ενώ στην αρχή δεν άρεσα, μετά ήρθαν όλοι κοντά μου και με βοήθησαν όλοι να κάνουμε αυτό το βίντεο κλιπ που έκανα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social 11.04.2026
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα 11.04.2026
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα