E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρόκριση «θρίλερ» για την Ίντερ κόντρα στη Μίλαν

«Χοντρό» επεισόδιο Ζλάταν και Λουκάκου

Δημοσίευση 27/1/2021 | 08:44

Πρόκριση «θρίλερ» για την Ίντερ κόντρα στη Μίλαν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν «υπέγραψε» το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας και με δικό του γκολ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια επί της Μίλαν με 2-1, αποτέλεσμα που έστειλε τους «νερατζούρι» στους ημιτελικούς της διοργάνωσης και τους πρωτοπόρους της Serie A… στο σπίτι τους.

Ο Δανός επιθετικός μέσος πέρασε αλλαγή στο 88ο λεπτό και στον επιπλέον χρόνο του αγώνα έμελλε να στείλει την ομάδα του στην τετράδα, όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους.

Ο Ιμπραΐμοβιτς έδωσε προβάδισμα στη Μίλαν στο 31΄, αλλά η τυπικά γηπεδούχος Ίντερ, ισοφάρισε στο 77΄ με τον Λουκάκου και στις καθυστερήσεις πήρε την τεράστια νίκη με το γκολ του Έρικσεν.

«Μοιραίος» παίκτης των «ροσονέρι» ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στο 58ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, επιτρέποντας στους αντιπάλους της ομάδας του να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και να φέρουν… τούμπα τον αγώνα.

Ο Σουηδός πιάστηκε σχεδόν στα… χέρια με τον Βέλγο λέγοντάς του ανάμεσα σε άλλα «πάμε μέσα αν θες», με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ειπώθηκαν βαριές εκφράσεις. Συγκεκριμένα ο Ιμπραϊμοβιτς είπε προς τον Βέλγο επιθετικό της Ίντερ στα αγγλικά: «πήγαινε να κάνεις τις μαλ… σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο». Ο Λουκάκου έγινε έξαλλος και άρχισε να βρίζει την γυναίκα του Ζλάταν, θεωρώντας πως ο Σουηδός προσέβαλλε την οικογένεια του και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος Χτες
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος Χτες
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος Χτες
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα Χτες
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science Χτες
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα Χτες
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό