E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κεραυνοί» για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Είναι αντιδεοντολογικό και χτύπημα κάτω από τη ζώνη»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/1/2021 | 12:18

Ιωάννα Μαλέσκου: «Κεραυνοί» για Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ποδαρικό στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ έκανε την Παρασκευή (22/1) η Ιωάννα Μαλέσκου, μιλώντας και για σχόλια από συνάδελφους που την έχουν ενοχλήσει.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, φιλοξένησε στην πρώτη εκπομπή του νέου κύκλου, την παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου από την οποία ευχήθηκε να αποδειχθεί «γουρλού» και να του κάνει «καλό ποδαρικό» καθώς ήταν η πρώτη του καλεσμένη.

Μαθήματα γλώσσας αλλά και δεοντολογίας για τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ξεκινώντας την κουβέντα τους, η Ιωάννα έκανε ένα «μίνι μάθημα γλώσσας» στον Θέμη, καθώς εκτός από παρουσιάστρια είναι και εκπαιδευτικός, δίνοντάς του συμβουλές πως να χρησιμοποιεί τα ρήματα στην προστακτική αλλά και να μην χρησιμοποιεί τη φράση «τους ασκούς του Αιόλου», καθότι ο θεός των ανέμων διέθετε έναν ασκό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως δεν ξεκαθάρισε το τοπίο της προσωπικής της ζωής, κάνοντας αναφορά σε άνδρες που της αρέσουν, μεταξύ άλλων και στο όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού, για τον οποίο έχει ακουστεί πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους, άνοιξε τον δικό της ασκό με τα σχόλια που αφορούσαν στη συνάδελφό της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Ιωάννα ερωτώμενη από τον Θέμη Γεωργαντά για κάποια λόγια που είχαν ειπωθεί από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα μέλη του πάνελ της εκπομπής της, σχετικά με μια εμφάνιση της Ιωάννας, αποκάλυψε πως ενοχλήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως, το περιστατικό αφορούσε μια έξοδο της Ιωάννας, στην οποία ειπώθηκε στην εκπομπή της Ηλιάννας πως είχε ένα «ενδυματολογικό ατύχημα» ενώ κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα: «Κάποιος που δεν είχε δει την εκπομπή μου και προβάλλοντας ένα απόσπασμα με blur, αυτομάτως σκεφτόταν ότι κάτι φάνηκε από το ρούχο μου. Άρα τι; Έκανα εκπομπή σχεδόν γυμνή με ένα ατύχημα; Αυτό δεν έγινε. Για εμένα κάποιοι κανόνες είναι πολύ σημαντικοί κι απαράβατοι. Είναι αντιδεοντολογικό και χτυπήματα κάτω από τις ζώνες. Και να είχε γίνει ένα ατύχημα τηλεοπτικά θα έπρεπε να προστατεύσεις κι ως γυναίκα κι ως άνθρωπος. Όχι να το βγάλεις στα μανταλάκια».

Ειδικότερα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ιωάννα δήλωσε πως: «Αυτό που δεν διευκρινίστηκε ποτέ με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια, με την οποία δεν έχω καμία σχέση, δεν έχουμε γνωριστεί, με ενόχλησε ότι πρόβαλαν κάτι για να με κατηγορήσουν».

Ωστόσο, στη συνέχεια υπογράμμισε πως για την ίδια το θέμα έχει πλέον λήξει, αφού δήλωσε: «Σε προσωπικό επίπεδο με ενόχλησε και κάποια πράγματα ξεπερνούν το μέτρο και κάποιοι δεν σκέφτονται ότι θα μπορούσαν να είναι στην δική μου θέση με την διαδρομή μου, την πορεία μου και την οικογένειά μου που εισπράττει τι; Είναι άσχημο αλλά για εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν».

Για το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου πως «φορά στολή» - Εγώ δεν θα κιτρινίσω

Αναφερόμενη σε άλλο θέμα, το οποίο είχε προκαλέσει θόρυβο όταν δημιουργήθηκε, δηλαδή το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος αναφερόμενος στο πρόσωπό της δήλωσε πως «φορά στολή», η Ιωάννα και πάλι δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της.

«Είχε αναφέρει για εμένα και την Δανάη Μπάρκα ότι φοράμε στολή εργασίας. Με κρίνει ως τι; Ας σταματήσουμε να γινόμαστε τιμητές των πάντων. Ναι βάζω την στολή εργασίας μου γιατί είναι τα ρούχα μου αυτά. Θεωρώ πολύ άσχημο να προσπαθώ να μπω στα παπούτσια σου, στα μονοπάτια σου και στα βήματά σου χωρίς καν να είμαι εσύ. Δεν τα συζητώ αυτά με τους φίλους μου, ξεπερνώ το παρεϊστικο, το κεκλεισμένων των θυρών και το μοιράζομαι με τον κόσμο, που μπορεί να πει μωρέ λες αυτή η γυναίκα;»

Η Ιωάννα πρόσθεσε πως: «Σε βάθος χρόνου όλα φαίνονται αλλά κάποια στιγμή γεμίζει ο ασκός του Αιόλου. Έχω απίστευτη υπομονή κι ανεκτικότητα αλλά κάποια στιγμή λες φτάνει ρε παιδί μου όταν εσύ δεν μπαίνεις σε τέτοια μονοπάτια και δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εγώ ποτέ δεν θα κιτρινίσω.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιμάν Κελίφ: Αγνώριστη η μποξέρ που προκάλεσε σάλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Tabloid 24.08.2025
Η εικόνα αυτή ήρθε περίπου μια εβδομάδα από την εξομολόγηση της Κελίφ ότι περνάει μια «δύσκολη φάση» έναν χρόνο από την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 24.08.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Αλλαγή φυσιογνωμίας για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα

Media Χτες
Επίσης, οι αλλαγές στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και πότε βγαίνει στον αέρα

Παντρεύεται η Στέλλα Πάσσαρη: Δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η έκπληξη από τον σύντροφό της μέσα σε θερινό σινεμά - Το λαμπερό μονόπετρο που της χάρισε

Τραγωδία στο Emily in Paris: Θάνατος στα γυρίσματα του νέου κύκλου

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με τα ιταλικά media, τα γυρίσματα έχουν διακοπεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Ακόμη μία αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της

Media Χτες
`Ήταν πολύ όμορφα αλλά όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν`

Φώτης Σπύρος: Από πολύ μικρός ανακάλυψα ότι είμαι γκέι, ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός, όπως ήμουν κι εγώ

Tabloid Χτες
Μόνο κακοποιητική συμπεριφορά έχω ζήσει από τον πατέρα μου, δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί ότι ο γιος του ήταν ομοφυλόφιλος, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Έλλη Κοκκίνου: Με κίτρινο μπικίνι στη Σέριφο ‑ Έτσι είναι στα 55 της χωρίς ρετούς

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια πέρασε τρεις ημέρες στο νησί των Κυκλάδων

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημοσίευσε στιγμιότυπό της με μπικίνι από τη Φολέγανδρο

Tabloid Χτες
Αγαπημένο μέρος, έγραψε η τραγουδίστρια για το νησί των Κυκλάδων