E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιόγκα, γuμνισμός, εναλλακτική ζωή: Πώς την έχει δει ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Μια εντελώς διαφορετική ζωή ακολουθεί εδώ και χρόνια ο ηθοποιός

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 20/1/2021 | 00:06

Γιόγκα, γuμνισμός, εναλλακτική ζωή: Πώς την έχει δει ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

«Για εμένα όλο αυτό που θεωρείτα εναλλακτικό είναι το απολύτως φυσιολογικό»

Μπήκε στη ζωή μας ως πρωταγωνιστής σε μία σειρά που άφησε εποχή και αγαπήθηκε όσο λίγοι Έλληνες ηθοποιοί στη χώρα μας, το Ντόλτσε Βίτα. 

Ίσως αν κάποιος δεν έχει ακολουθήσει καθόλου τα χνάρια του... στη φύση τόσα χρόνια να αναρωτιέται πώς ο ηθοποιός από την celebrity ζωή να βρέθηκε σε μια άλλη alternative φάση, όμως όλα έγιναν σταδιακά. 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει αποκτήσει με την Άννα Δημητρίεβιτς δύο κόρες. Τη 13χρονη Ζωή και την 11χρονη Σόφη. "Τους έχω δώσει ό,τι είχα, όλα τα μαθήματα μου. Ήμουν δίπλα τους και δεν έφυγα στιγμή από κοντά τους στο μεγάλωμα τους μέχρι τα 10 χρόνια της μιας μου κόρης και τα 12 της άλλης. Είμαι ταμένος δίπλα τους και το ήθελα τόσο πολύ. Το έκανα με όλη μου την ψυχή. Πέρασα υπέροχα αυτά τα χρόνια, ήταν τεράστιο σχολείο και για εμένα η ανατροφή τους".

Πότε απέκτησε την δική του φιλοσοφία για τη ζωή και πότε δέθηκε με τη φύση; 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λατρεύει τη γιόγκα και από εκεί ξεκινάνε όλα. Ζει εναρμονισμένος με τη φύση και ονειρεύεται μια ζωή μακριά από την πόλη. "Επαφή με την φύση σημαίνει, ότι αναλογίζομαι την ευθύνη που έχω στο τι θα παραδώσω στην επόμενη γενιά. Είτε είναι παιδιά δικά μου, είτε είναι παιδιά του κόσμου. Όλα τα παιδιά είναι το αύριο αυτής της γης. Αναλογίζομαι την ευθύνη που έχω, στο πως πήρα αυτή την γη και πως θα την επιστρέψω. Σκέφτομαι πως θα κρατήσω τα ποτάμια, τα βουνά, τις λίμνες, τον καθαρό ουρανό. Άρα λοιπόν με ευθύνη και σεβασμό, βρίσκομαι κοντά στην φύση. Η ζωή δεν είναι ό,τι φάμε ό,τι πιούμε. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται έτσι. Το σέβομαι. Εγώ όμως δεν έχω κάτι κοινό με αυτούς".

"Καλό είναι να τα εκτιμάμε όλα, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια ευγενική χειρονομία, έχει τεράστια διαφορά να εκτιμούμε τους ανθρώπους γύρω μας που προσφέρουν και ένα κομμάτι της ψυχής τους. Όταν αρχίζουμε να βλέπουμε το θετικό σε όλα τότε όλα αλλάζουν.

Αλλάζει η σχέση μου με το φαγητό, αλλάζει η σχέση μου το σώμα μου, με την άσκηση, δηλαδή αν παλιότερα έκανα kick boxing και σήμερα κάνω γιόγκα αυτό δείχνει ότι πολλά πράγματα άλλαξαν μέσα μου. Πήγα από τον πόλεμο στην ειρήνη. Όταν ένιωσα ότι πραγματικά μπορώ να λέω συγνώμη και μπορώ να συγχωρώ αυτούς που πιστεύω ότι μπορεί να ήταν άδικοι μαζί μου ή ότι έκαναν κάτι κακό σε εμένα, τότε όλη μου η ζωή πήρε έναν άλλο ρυθμό. Δεν επεμβαίνω πουθενά. Ακολουθώ τον ρυθμό που έχει πάρει η ζωή μου" έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μάλιστα τα καλοκαίρια απολαμβάνει να κάνει και γuμνισμό σε απόμερες παραλίες! 

Έχει γράψει στο Instagram του: "Eδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός....Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει!".

Γιατί αποφάσισε να απέχει από τον κόσμο της τηλεόρασης; "Κατάλαβα ότι εκείνος ο τρόπος ζωής έβγαζε σε αδιέξοδο. Ήταν χαρές που κρατούσαν λίγα λεπτά άντε το πολύ μια νύχτα. Το πρωί έβλεπα την πραγματικότητα κατάματα και αυτό που έβλεπα δεν μου άρεσε. Ήθελα αυτό που λέγεται ζωή να μου αρέσει συνέχεια. Για αυτό και άλλαξα".

Ο ίδιος πάντως δεν έχει εγκαταλείψει την υποκριτική, απλώς, επιλέγει το θέατρο και δη, τις κωμωδίες. "Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να γελάει. Μου αρέσει να είμαι στην σκηνή και να ακούω τον κόσμο να γελάει".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η υπόθεση της ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών που σόκαρε τις ΗΠΑ επιστρέφει στο προσκήνιο

E-Daily 3.Left 06.06.2026
Από μικρούς ρόλους στο Χόλιγουντ σε 18 χρόνια ομοσπονδιακής κάθειρξης

Γυναίκα απείλησε την Χριστίνα Παππά και απελάθηκε: «Τη στείλανε στη χώρα της»

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας περιέγραψε στις τηλεοπτικές κάμερες τη δικαστική περιπέτεια που αντιμετώπισε

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid Χτες
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left Χτες
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left Χτες
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left Χτες
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!