E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιόγκα, γuμνισμός, εναλλακτική ζωή: Πώς την έχει δει ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

Μια εντελώς διαφορετική ζωή ακολουθεί εδώ και χρόνια ο ηθοποιός

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 20/1/2021 | 00:06

Γιόγκα, γuμνισμός, εναλλακτική ζωή: Πώς την έχει δει ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

«Για εμένα όλο αυτό που θεωρείτα εναλλακτικό είναι το απολύτως φυσιολογικό»

Μπήκε στη ζωή μας ως πρωταγωνιστής σε μία σειρά που άφησε εποχή και αγαπήθηκε όσο λίγοι Έλληνες ηθοποιοί στη χώρα μας, το Ντόλτσε Βίτα. 

Ίσως αν κάποιος δεν έχει ακολουθήσει καθόλου τα χνάρια του... στη φύση τόσα χρόνια να αναρωτιέται πώς ο ηθοποιός από την celebrity ζωή να βρέθηκε σε μια άλλη alternative φάση, όμως όλα έγιναν σταδιακά. 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει αποκτήσει με την Άννα Δημητρίεβιτς δύο κόρες. Τη 13χρονη Ζωή και την 11χρονη Σόφη. "Τους έχω δώσει ό,τι είχα, όλα τα μαθήματα μου. Ήμουν δίπλα τους και δεν έφυγα στιγμή από κοντά τους στο μεγάλωμα τους μέχρι τα 10 χρόνια της μιας μου κόρης και τα 12 της άλλης. Είμαι ταμένος δίπλα τους και το ήθελα τόσο πολύ. Το έκανα με όλη μου την ψυχή. Πέρασα υπέροχα αυτά τα χρόνια, ήταν τεράστιο σχολείο και για εμένα η ανατροφή τους".

Πότε απέκτησε την δική του φιλοσοφία για τη ζωή και πότε δέθηκε με τη φύση; 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λατρεύει τη γιόγκα και από εκεί ξεκινάνε όλα. Ζει εναρμονισμένος με τη φύση και ονειρεύεται μια ζωή μακριά από την πόλη. "Επαφή με την φύση σημαίνει, ότι αναλογίζομαι την ευθύνη που έχω στο τι θα παραδώσω στην επόμενη γενιά. Είτε είναι παιδιά δικά μου, είτε είναι παιδιά του κόσμου. Όλα τα παιδιά είναι το αύριο αυτής της γης. Αναλογίζομαι την ευθύνη που έχω, στο πως πήρα αυτή την γη και πως θα την επιστρέψω. Σκέφτομαι πως θα κρατήσω τα ποτάμια, τα βουνά, τις λίμνες, τον καθαρό ουρανό. Άρα λοιπόν με ευθύνη και σεβασμό, βρίσκομαι κοντά στην φύση. Η ζωή δεν είναι ό,τι φάμε ό,τι πιούμε. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται έτσι. Το σέβομαι. Εγώ όμως δεν έχω κάτι κοινό με αυτούς".

"Καλό είναι να τα εκτιμάμε όλα, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια ευγενική χειρονομία, έχει τεράστια διαφορά να εκτιμούμε τους ανθρώπους γύρω μας που προσφέρουν και ένα κομμάτι της ψυχής τους. Όταν αρχίζουμε να βλέπουμε το θετικό σε όλα τότε όλα αλλάζουν.

Αλλάζει η σχέση μου με το φαγητό, αλλάζει η σχέση μου το σώμα μου, με την άσκηση, δηλαδή αν παλιότερα έκανα kick boxing και σήμερα κάνω γιόγκα αυτό δείχνει ότι πολλά πράγματα άλλαξαν μέσα μου. Πήγα από τον πόλεμο στην ειρήνη. Όταν ένιωσα ότι πραγματικά μπορώ να λέω συγνώμη και μπορώ να συγχωρώ αυτούς που πιστεύω ότι μπορεί να ήταν άδικοι μαζί μου ή ότι έκαναν κάτι κακό σε εμένα, τότε όλη μου η ζωή πήρε έναν άλλο ρυθμό. Δεν επεμβαίνω πουθενά. Ακολουθώ τον ρυθμό που έχει πάρει η ζωή μου" έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Μάλιστα τα καλοκαίρια απολαμβάνει να κάνει και γuμνισμό σε απόμερες παραλίες! 

Έχει γράψει στο Instagram του: "Eδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός....Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει!".

Γιατί αποφάσισε να απέχει από τον κόσμο της τηλεόρασης; "Κατάλαβα ότι εκείνος ο τρόπος ζωής έβγαζε σε αδιέξοδο. Ήταν χαρές που κρατούσαν λίγα λεπτά άντε το πολύ μια νύχτα. Το πρωί έβλεπα την πραγματικότητα κατάματα και αυτό που έβλεπα δεν μου άρεσε. Ήθελα αυτό που λέγεται ζωή να μου αρέσει συνέχεια. Για αυτό και άλλαξα".

Ο ίδιος πάντως δεν έχει εγκαταλείψει την υποκριτική, απλώς, επιλέγει το θέατρο και δη, τις κωμωδίες. "Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη να γελάει. Μου αρέσει να είμαι στην σκηνή και να ακούω τον κόσμο να γελάει".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left 24.04.2026
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left 24.04.2026
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου