E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Από τα χαμόγελα στη δολοφονία

Εικόνες και μαρτυρίες για το έγκλημα με θύμα μητέρα τριών παιδιών

Δημοσίευση 17/1/2021 | 19:28

Κρήτη: Από τα χαμόγελα στη δολοφονία

Συγκλονίζει την Κρήτη η δολοφονία μητέρας στα Χανιά. Ψάχνουν παντού τον άντρα που συζούσε. Τι ανέφερε ο εν διαστάσει σύζυγός της και τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής στη μεζονέτα του εγκλήματος…

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία της 55χρονης Ελληνίδας σε σπίτι στα Μεσκλά Χανίων, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητεί τον Νορβηγό με τον οποίο συζούσε, ως βασικό ύποπτο για την αποτρόπαια πράξη.

Σε φωτογραφίες στον λογαριασμό του θύματος στο Facebook, φαίνονται στιγμές που το ζευγάρι πέρασε μαζί στο πρόσφατο παρελθόν, ανέμελα και ευχάριστα. Στη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, ο Νορβηγός κρατάει αγκαλιά την 55χρονη και προσπαθεί να τη φιλήσει, ενώ αμφότεροι χαμογελούν.

Την περασμένη Τετάρτη, η 55χρονη φέρεται να τηλεφώνησε στον 60χρονο Χανιώτη σύζυγό της, με τον οποίο βρίσκονταν επί χρόνια σε διάσταση, λέγοντας πως ο Νορβηγός σύντροφός της, θα τη σκοτώσει. Του ζήτησε να έρθει στα Μεσκλά. Εκείνος δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Τηλεφώνησε όμως πίσω και τελικά μίλησε με τον Νορβηγό, ο οποίος τον καθησύχασε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση.

“Η γυναίκα είναι τρελή” του είπε μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ακολούθησε και άλλη συνομιλία, όπου η 55χρονη είπε πλέον ότι ο Νορβηγός κρατούσε μαχαίρι! Ο φερόμενος ως δράστης του εγκλήματος, μίλησε και τότε στον σύζυγο της γυναίκας και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα εκείνη πήγε να τον μαχαιρώσει και ότι της πήρε το μαχαίρι για να προστατευτεί.

Από εκείνο το σημείο τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν. Οι φόβοι ότι κάτι κακό της έχει συμβεί επιβεβαιώθηκαν, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στη μεζονέτα που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες…

Η Αστυνομία αναζητά τον Νορβηγό ως βασικό ύποπτο για το έγκλημα. Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε ο Ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, εντοπίστηκαν “κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος”, ή κοινώς, πληγές στον λαιμό.

Η 55χρονη καταγόταν από την Αθήνα, είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο με τον 60χρονο Χανιώτη και το ένα από παλαιότερο γάμο. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη φέρεται να είχε βρεθεί για τελευταία φορά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι η νεκρή αντιμετώπιζε ζήτημα εξάρτησης από το αλκοόλ, ενώ φέρεται να υπήρχαν και συχνοί διαπληκτισμοί μεταξύ της ίδιας και του Νορβηγού συντρόφου της. Στον λογαριασμό της στο Facebook, η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 15 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι μαρτυρίες από ενοίκους του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε η 54χρονη, έκαναν λόγο για συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ του ζευγαριού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος, βρέθηκαν σπασμένα ποτήρια και εικάζεται ότι υπήρξε καυγάς.

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ψύχος που επικρατούσε μέσα στο σπίτι – υπό την έννοια ότι το έγκλημα μπορεί να είχε διαπραχθεί και μέρες πριν με το πτώμα να συντηρείτο σε αυτή την κατάσταση λόγω του κρύου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βορίδης: «Κάποιος που είναι παράνομα στη χώρα πρέπει να τιμωρείται ...αυτό σημαίνει φυλακή»

Πολιτική 10.05.2025
«Όσοι κρίνονται παράνομοι πρέπει να γυρνάνε στην πατρίδα τους κι αυτό θέλει ένα αποτελεσματικότερο νομοθετικό πλαίσιο» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης

Κρήτη: Πέθανε μπροστά στην κόρη της ενώ έτρωγαν

Ελλάδα 10.05.2025
Στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Η στιγμή που η Ινδία χτυπα με πύραυλο αεροπορική βάση του Πακιστάν

Κόσμος 10.05.2025
Η Πακιστανική στρατιωτική ηγεσία προειδοποιεί για «άμεση απάντηση»

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στο Τατζικιστάν

Κόσμος 10.05.2025
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς από τον σεισμό

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νεκρός μετά από πτώση ΙΧ στη λιμνοθάλασσα ο 23χρονος Χάρης Αναστασόπουλος

Ελλάδα 10.05.2025
Ο 23χρονος σκοτώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε στη λιμνοθάλασσα, στον δρόμο προς την Τουρλίδα

Θρίλερ στο Ελληνικό: Μητέρα, κόρη και γιος πέθαναν μέσα σε 13 ημέρες ‑ «Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών αν δεν έχει να κρύψει .. »

Ελλάδα 10.05.2025
Ο ρόλος της οικιακής βοηθού που συνέχισε να μπαινοβγαίνει στο σπίτι της οικογένειας

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση μοτοσικλέτας στο Περιστέρι: «Καρφώθηκα κάτω από ένα τζιπ, είχα πολλή αιμορραγία»

Ελλάδα Χτες
«Θα το κυνηγήσουμε δικαστικά, προσπαθούμε να βρούμε τον οδηγό του αυτοκινήτου»

Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας ανήλικος τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Ατομα που επέβαιναν σε όχημα φέρεται να πυροβόλησαν έναν πεζό

Αυστηρότερο το πλαίσιο λειτουργίας των πανεπιστημίων: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Πολιτική Χτες
Οι παρεμβάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια και τη χρηματοδότηση των ΑΕΙ