E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικολόγος της Ρόδου: Ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Η υπόθεση του γυναικολόγου με τα «μακριά δάχτυλα» και το «ανοιχτό παντελόνι»

Δημοσίευση 14/1/2021 | 10:10

Γυναικολόγος της Ρόδου: Ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Δίωξη σε βάρος του γυναικολόγου στη Ρόδο για βιασμό κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση άσκησε το πρωί της Πέμπτης η εισαγγελέας.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες, μία ακόμη γυναίκα που πέρασε από την γυναικολογική καρέκλα του εν λόγω γιατρού υποστηρίζει ότι έπεσε κι αυτή θύμα του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για γυναίκα από την Θεσσαλονίκη, η οποία ισχυρίζεται ότι ο γυναικολόγος ασέλγησε πάνω της, όταν εκείνη ήταν φοιτήτρια στη Ρόδο και προτίθεται να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον του.

Ο γυναικολόγος βρίσκεται αντιμέτωπος με τουλάχιστον 17 μηνύσεις και κατηγορείται από τα θύματά του για σeξουαλική παρενόχληση, ασέλγεια, μέχρι και για βιασμό.

Η υπόθεση του γυναικολόγου με τα «μακριά δάχτυλα» και το «ανοιχτό παντελόνι» έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού. «Ενας καλός γιατρός», όπως τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του, αλλά με «περίεργα γούστα» και «ακόρεστες ορμές», σύμφωνα με μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσοκομείο, όπου εργάζεται.

Όπως είχε αποκαλύψει το protothema.gr, o γυναικολόγος στο απολογητικό του υπόμνημα επιρρίπτει ευθύνες στην πρώην ερωμένη του, την οποία κατηγορεί για μεθόδευση της υπόθεσης με σκοπό την εξόντωσή του. Υποστηρίζει ότι το έκανε, προκειμένου να τον εκδικηθεί επειδή διέκοψε σχέσεις μαζί της τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίζεται ο γιατρός δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να ασκηθούν διώξεις εναντίον του.

Εν τω μεταξύ, μετά την δημοσιοποίηση, από το «Πρώτο ΘΕΜΑ, τμημάτων από τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο γυναικολόγος, η πρώτη γυναίκα που τον καταμήνυσε και η οποία φέρεται από τους ισχυρισμούς του να διατηρούσε σχέση μαζί του, χθες υπέβαλε, δια της συνηγόρου της, Εύης Αρνιθενού, αίτημα ενώπιον της ανακρίτριας, προκειμένου να της χορηγηθούν αντίγραφα των έγγραφων εξηγήσεων του ιατρού, προκειμένου να ασκήσει νέα μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι η σχέση τους ήταν τυπική και ότι μάλιστα μιλούσαν ο ένας στον άλλο στον πληθυντικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σφοδρό τροχαίο στη Λαμία: Επιχείρησε προσπέραση σε κεντρικό δρόμο και προκάλεσε καραμπόλα

Ελλάδα 19.02.2026
Από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός

Πατέρας Αντώνιος: Αδυνατώ να καταβάλλω την εγγύηση των 60.000 ευρώ, ελπίζω στην βοήθεια των συνανθρώπων μου

Ελλάδα 19.02.2026
Από τα 9,5 έτη που επιβλήθηκαν στον πατέρα Αντώνιο, εκτιτέα είναι τα 8 χρόνια ενώ έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει λίγα περισσότερα από 60.000 ευρώ στο ελληνικό δημόσιο για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου

Η δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας μετά τη… μεθυσμένη ζωντανή σύνδεση στους Χειμερινούς Αγώνες

Αθλητικά Νέα 19.02.2026
Παραδέχθηκε δημόσια ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν βγει ζωντανά στον αέρα

Τέμπη: Ορίστηκαν οι πρώτες εκταφές των θυμάτων

Ελλάδα 19.02.2026
Ο ορισμός των ημερομηνιών προέκυψε μετά τη νέα εντολή της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας - Δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα

Τις εξουσίες της ICE ενισχύει η κυβέρνηση Τραμπ: Επιτρέπεται πλέον η σύλληψη προσφύγων

Κόσμος 19.02.2026
Η απόφαση έχει ήδη προκαλέσει την αντίδραση οργανώσεων προάσπισης των δικαιωμάτων των μεταναστών

Η Google βάζει μουσική στο Gemini: Lyria 3 με αυτόματους στίχους και μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο

Tech + Science 19.02.2026
Η νέα λειτουργία μετατρέπει ιδέες, αναμνήσεις και εικόνες σε μουσική

20 μήνες εξαγοράσιμη & αφαίρεση άδειας στην τραγουδίστρια για το τροχαίο στο Κολωνάκι: «Ήπια ένα ποτό, συγγνώμη»

Ελλάδα 19.02.2026
Ο ισχυρισμός της προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου η οποία της απάντησε: «Μη μας λέτε για ένα ποτό, αυτή η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα σας δεν βγαίνει με ένα ποτό»

Τι γνωρίζουμε για τη σύλληψη του Αντριου: Η ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου

Κόσμος 19.02.2026
Ο βασιλιάς Κάρολος, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο νόμος πρέπει να ακολουθήσει την πορεία του»

Καταγγελία για νέο πρόβλημα στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Με ένα μόνο ραντάρ η Προσέγγιση Αθηνών αντί για τρία»

Ελλάδα 19.02.2026
Χάθηκε ξανά η επικοινωνία, αναφέρουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας

Γλυφάδα: Νεκρός ο 26χρονος που αγνοούνταν ‑ Βρέθηκε στον ισθμό Κορίνθου

Ελλάδα 19.02.2026
Τα ίχνη του 26χρονου είχαν εξαφανιστεί από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου