E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή και το δώρο στον Αντώνη Κανάκη από την κόρη του

Πρεμιέρα σήμερα στη συχνότητα του OPEN

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/1/2021 | 20:46

Ράδιο Αρβύλα: Η επιστροφή και το δώρο στον Αντώνη Κανάκη από την κόρη του

Το Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Open και Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθηκς Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης υποδέχτηκαν το τηλεοπτικό κοινό σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Οι παρουσιαστές έκαναν είσοδο με το I Will Survive σε δική τους παραλλαγή... I Will Survaω.

Δεν παρέλλειψαν να αστειευτούν μιας και προβάλλονται την ίδια ώρα με αρκετά δελτία ειδήσεων άλλων τηλεοπτικών σταθμών ενώ ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να δείξει την ευχή της κορούλας του έγραψε μπαμπά καλή επιτυχία.

Ο ίδιος ανέφερε: «Σήμερα θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αυτό το χάρτινο κουτί. Έχω δεχτεί πολλά δώρα στη ζωή μου. Αλλά αυτό εδώ το δώρο που δέχτηκα σήμερα από το κοριτσάκι μου, που πήρε την πρωτοβουλία και το έφτιαξε. Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό. Κυρίες και κύριοι όλοι βρισκόμαστε εδώ και έχουμε πάρει τον ρόλο μας πολύ σοβαρά. Μέχρι τέλη Μαΐου θα είμαστε εδώ στο Open.»

Έπειτα η εκπομπή συνέχισε με την καθιερωμένη της σκαλέτα και το κρύο ανέκδοτο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να περάσουμε στο top επικαιρότητας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο νωρίτερα οι Ράδιο Αρβύλα είχαν ανεβάσει κι ένα video από τα παρασκήνια καθώς προετοιμάζονταν για να βγουν στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories 01.01.2026
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Έγκυος η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σάκης Κατσούλης

Celebrity Stories 01.01.2026
«Το πιο ιερό κεφάλαιο της ζωής μας μόλις ξεκινάει»