E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέτρος Κωστόπουλος για Κατερίνα Λιόλιου: Ποια νέα σχέση ρε παιδιά;

Ο πρώην εκδότης απάντησε σε όλα όσα του καταλογίζουν

Δημοσίευση 7/1/2021 | 12:25

Πέτρος Κωστόπουλος για Κατερίνα Λιόλιου: Ποια νέα σχέση ρε παιδιά;

To πολυσυζητημένο φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στην Κατερίνα Λιόλιου και τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και το ταξίδι τους στο «covid free» Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών.

Μετά την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι ο πρώην εκδότης και η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι έχει γίνει ο κακός χαμός. Τι λένε όμως οι πρωταγωνιστές για όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο ίδιος για ακόμα μια φορά απάντησε πως στο Νουμπάι βρισκόταν για δουλειά και όπως είπε πέρασε άσχημα.

«Όλοι αρνητικοί στο τεστ και οι 150 της πτήσης, και από ό,τι είδα χθες στα νοσοκομεία πάλι το ίδιο έγινε» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, γιατί είναι ανθρωποφαγικά. Γιατί ο άλλος δεν ξέρει ποια είναι η ζωή σου, πώς ζεις, εάν έχεις λεφτά, εάν έχεις δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κρατάει αυτή την εικόνα και κάνει σχόλια, παρακολουθεί ή φαντάζεται. Εγώ όμως εκεί πήγα γιατί με είχαν καλέσει εδώ και 6 μήνες και δεν μπορούσα να πάω και θα ξαναφύγω σε λίγο και θα πάω και αλλού».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε και για το τι τρέχει με την Κατερίνα Λιόλιου αλλά και γιατί ανέβασε και κατέβασε τη φωτογραφία με το γυναικείο χέρι που πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ήταν το χέρι της τραγουδίστριας.

«Ποιας Κατερίνας μωρέ; Αυτά να τα λέτε μόνοι σας. Ήταν μια κυρία στην είσοδο και κρατούσε το κινητό μου να το φορτίσει. Και επειδή το ξέχασα, πήραν τηλέφωνο να μου το φέρει. Δεν είναι κλειδί δωματίου, είναι κλειδί γκαρνταρόμπας. Κατά λάθος το ανέβασα» είπε αρχικά για να συνεχίσει σε ότι έχει να κάνει για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου: «Εγώ δεν θα σας μιλήσω για προσωπικά μου θέματα. Δεν σας μίλησα για το Ντουμπάι; Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου επειδή πήγα στο Ντουμπάι. (…) Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;».

Μετά το τέλος του της προβολής του βίντεο με τις δηλώσεις του πρώην εκδότη, η Τίνα Μεσσαροπούλου από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε ότι μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Κατερίνας Λιόλιου, υπήρξε μια «ενδοοικογενειακή διαφωνία» μεταξύ της Κατερίνας και της οικογένειάς της, λόγω της διαφοράς της ηλικίας. Ο πατέρας της, μάλιστα, της Κατερίνας Λιόλιου την πήρε τηλέφωνο για να την επιπλήξει, με αποτέλεσμα να γίνει ένας έντονος καβγάς ανάμεσα σε Πέτρο και Κατερίνα. Με τη σειρά της, η Σταματίνα είπε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει παύση της σχέσης, αλλά το Σάββατο κυκλοφορούν οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους στο περιοδικό ΟΚ!

Οι απαντήσεις της Κατερίνας Λιόλιου για Κωστόπουλο και Ντουμπάι

Από την πλευρά της η Κατερίνα Λιόλιου δέχεται και εκείνη επικρίσεις τόσο για τη φημολογούμενη σχέση όσο και για το ταξίδι στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας. Η τραγουδίστρια με δύο stories και χωρίς να κάνει καμία αναφορά στον Πέτρο Κωστόπουλο έκανε λόγο για ψέμματα και σαχλαμάρες.

«Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα κι άλλες χαζομάρες. Please. Stay cool», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ στο άλλο story ξεκαθάρισε πώς η δουλειά της και το νέο της τραγούδι είναι αυτό που την απασχολεί.

Πώς ταξίδεψε εν μέσω πανδημίας;

Η τραγουδίστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ρωτήθηκε μεταξύ άλλων με ποιο τρόπο ταξίδεψε στο πολυτελές Εμιράτο εν μέσω πανδημίας.

«Με τι μήνυμα ταξίδεψες; Γιατί εμείς δεν μπορούμε να πάμε στον δίπλα νομό να δούμε τους γονείς μας… Καλή Χρονιά με υγεία», τη ρώτησαν συγκεκριμένα με την τραγουδίστρια να απαντά: «Δεν χρειάζεσαι μήνυμα για το εξωτερικό! Μόνο ανάμεσα σε νομούς. Επιτρέπεται να ταξιδέψεις εκτός Ελλάδας! Κανονικά και με το νόμο!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα 11.04.2026
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid Χτες
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social Χτες
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη