E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Meet The Legends: Ένα διήμερο συνέδριο για όλους τους επιστήμονες της οδοντιατρικής

Στις 20-21 Φεβρουαρίου 2021

Δημοσίευση 5/1/2021 | 16:45

Meet The Legends: Ένα διήμερο συνέδριο για όλους τους επιστήμονες της οδοντιατρικής
ΑΘΗΝΑ - Αίθουσα ΑΚΟ
Ημερομηνία: 20/2/2021
ΦΕΒ 2021
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Ωρα προσέλευσης: 09:00

από 21 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Αναλυτικές πληροφοριές για το πράγραμμα του συνεδρίου και τα βιογραφικά των διακεκριμένων ομιλητών μπορείτε να βρείτε στο: www.akod.gr/mtl.

O Dr. Jordi Manauta ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Μεξικού και τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Καταλονίας στη Βαρκελώνη (Ισπανία). Είναι επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια της Σιένας (Ιταλία) και Egas Moniz (Πορτογαλία). Ασχολείται  ιδιαίτερα με τον τομέα της Συντηρητικής Αισθητικής Οδοντιατρικής στην κλινική του στη Σάντα Μαργκερίτα Λιγκούρε. Είναι επίτιμο μέλος του Style Italiano, συγγραφέας του βιβλίου ”Layers: An Atlas of Composite Resin Stratification” (Quintessence 2012) κι έχει πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά.

Ο Dr.  Nikos Perakis ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας (Ιταλία) και τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Ελβετία) όπου απέκτησε Διδακτορικό υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Pascal Magne και την Ειδίκευση στην Ακίνητη Προσθετική υπό την καθοδήγηση του Καθ. Urs Belser. Είναι καθηγητής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Masters στην Επανορθωτική Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνιας and Master στην Παιδοδοντία στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβας. Τα τελευταία χρόνια, έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα, κεφάλαια βιβλίων και έχει κάνεις πολλές διεθνείς διαλέξεις.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις και πρακτικές επιδείξεις για 2 εβδομάδες μετά τη λήξη του συνεδρίου.

Σημείωση: Για τη συμμετοχή στο συνέδριο ΔΕΝ θα δοθεί Μοριοδότηση Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Μ.Ε.Ε.Ο.). Η Επιτροπή Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων - ΕΠΣΕΕΟ στη συνεδρίαση της 5 Οκτωβρίου 2018, αποφάσισε ομόφωνα τη ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ Πιστοποίησης Παρόχου στην “Ακαδημία Κλινικής Οδοντιατρικής”. Η παραπάνω απόφαση βασίστηκε στο μικρό χρονικό ορίζοντα δράσης της Επιστημονικής Εταιρείας, της οποίας η εκπαιδευτική δραστηριότητα ξεκινάει από την ημερομηνία ίδρυσής της 20-2-2017 και των μικρών και ανεπαρκών σε αριθμό Εκδηλώσεων και κυρίως Webinar.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5ο επετειακό Japan Festival 2026: Ένα διήμερο γεμάτο Ιαπωνία!

Φεστιβάλ 17.02.2026
4 και 5 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Η Δούκισσα της Πλακεντίας

Θέατρο+Χορός 15.02.2026
ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗαπό 08/01 έως 21/02

Έρχεται η παράσταση «Γουέστερν» στο Μικρό Κεραμεικό

Θέατρο+Χορός 12.02.2026
ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥαπό 19/02 έως 30/04

«Μια ελληνική λέξη που αγαπώ»: Εκπαιδευτική δράση του Σ.ΕΚ.Β. για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Cityλάιφ 09.02.2026
Η 9η Φεβρουαρίου, ημέρα μνήμης του εθνικού μας ποιητή Διονύσιου Σολωμού, αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο για τον ελληνισμό

The Greek Film Festival in Berlin: Πρόγραμμα ταινιών και εκδηλώσεων 2026

Σινεμά 03.02.2026
Το The Greek Film Festival in Berlin θα σηκώσει αυλαία για 11η φορά στον κινηματογράφο Babylon, στις 25-29 Μαρτίου 2026

Athens Fashion Trade Show: Νέες συλλογές SS26 στο Metropolitan Expo

Cityλάιφ 28.01.2026
Η Athens Fashion Trade Show θα πραγματοποιηθεί από 29 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ανοιξη / Καλοκαίρι 2026 (SS26)

Fuckup Nights Thessaloniki επιστρέφει για 2η χρονιά ‑ 4 αληθινές ιστορίες που αξίζει να ακουστούν

Cityλάιφ 28.01.2026
Ετοιμαστείτε για γέλιο, γνώση και δημιουργία από μια κοινότητα που μετατρέπει την αποτυχία σε ευκαιρία για εξέλιξη!

29ο Παζάρι Βιβλίου 2026

Cityλάιφ 20.01.2026
Στην Πλατεία Κλαυθμώνος από τις 23 Ιανουαρίου – 15 Φεβρουαρίου 2026, 200 Εκδότες – Χιλιάδες Βιβλία – Τιμές από 1 €