E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρραβώνας με χειροπέδες για μέλλοντα γαμπρό στη Θεσσαλονίκη

Το γλέντι του αρραβώνα τους βγήκε προφανώς τέτοια εποχή, ξινό

Δημοσίευση 5/1/2021 | 15:40

Αρραβώνας με χειροπέδες για μέλλοντα γαμπρό στη Θεσσαλονίκη

Εν μέσω lockdown οργάνωσαν γλέντι αρραβώνων. Το περιστατικό συνέβη στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης και το πάρτι έληξε άδοξα με πρόστιμα και σύλληψη του μέλλοντα γαμπρού.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από καταγγελία για παραβίαση του lockdown και συνέλαβαν τον υποψήφιο γαμπρό ως φερόμενο διοργανωτή. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ πρόστιμα 300 ευρώ βεβαιώθηκαν σε έξι καλεσμένους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συμμετέχοντες στο γλέντι του αρραβώνα ήταν περισσότεροι, αλλά πρόλαβαν και αποχώρησαν στη θέα των αστυνομικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Δικηγόρος και γιατρός
Εξάλλου, με διοικητικό πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε δικηγόρος που σύμφωνα, με την ΕΛ.ΑΣ., παραβίασε τα μέτρα κατά της διάδοσης του ιού. Ο δικηγόρος φέρεται να μην τήρησε τα προβλεπόμενα για τα επαγγελματικά ραντεβού, με αποτέλεσμα κατά τη στιγμή του αστυνομικού ελέγχου να βρεθούν στο γραφείο του περισσότεροι πελάτες από όσους επιτρέπει ο νόμος. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, στον καθένα, σε έξι πελάτες.

Στο μεταξύ, η αστυνομία γνωστοποίησε ότι διεγράφη πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πήγαινε για εφημερία στο νοσοκομείο της Βέροιας και, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν είχε μαζί του τα προβλεπόμενα έγγραφα μετακίνησης. Ο ίδιος προσέφυγε κατά του προστίμου και η ένσταση έγινε δεκτή. Η υπόθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Λατινοπούλου ειρωνεύεται τον Ιάσονα Αποστολόπουλο: «Αχου και δεν μας νοιάζει! Ας σας κρατήσουν εκεί»

Ελλάδα 03.10.2025
Αυτή τη φορά «τα έβαλε» με τον ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο που μαζί με άλλους Έλληνες αιχμαλωτίστηκε από το Ισραήλ

Βασίλης Παϊτέρης: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής ‑ «Είναι πολύ λιγότερα τα χρέη του»

Ελλάδα 03.10.2025
Οι δηλώσεις του δικηγόρου του γνωστού τραγουδιστή μετά την απρόσμενη εξέλιξη

ΗΠΑ: Ποινή φυλάκισης σε γυναίκα που επιχείρησε να πνίξει 3χρονη Παλαιστίνια

Κόσμος 03.10.2025
Μία 43χρονη Τεξανή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για απόπειρα πνιγμού ενός τρίχρονου κοριτσιού παλαιστινιακής καταγωγής.

«Ο φονιάς είναι έξω, μου σκότωσε τα παιδιά και πρέπει να πληρώσει»

Ελλάδα 03.10.2025
Συγκλονίζει η μητέρα του Ακη και της Χαριτίνης που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Έκλεισε το αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω drones που θεάθηκαν στην περιοχή

Κόσμος 03.10.2025
Eπαναλειτουργεί από σήμερα το πρωί

Ξυλοδαρμός γυναίκας δικηγόρου μέσα στο δικαστήριο: «Μου άστραψε χαστούκι και με γρονθοκόπησε»

Ελλάδα 03.10.2025
Δέχθηκε χτυπήματα από τον αντίδικο της εντολέως της - Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ομόνοια ‑ Ένας τραυματίας

Ελλάδα 03.10.2025
Ο άνδρας που πυροβολήθηκε, τραυματίστηκε στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Καιρός 03.10.2025
112 για έντονα φαινόμενα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Λήμνο

Αδιανόητο: η Ρόμα αστόχησε τρεις φορές στο ίδιο πέναλτι!

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Οζέρ έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αποκρούοντας και τις τρεις εκτελέσεις