E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Πώρος: Έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ο γνωστός φωτογράφος ενοχλήθηκε με τα όσα ειπώθηκαν για την καριέρα του

Δημοσίευση 5/1/2021 | 09:45

Σπύρος Πώρος: Έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Με μια εξώδικη δήλωση προς τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας φωτογράφος Σπύρος Πώρος αμύνεται κατά των όσων ειπωθήκαν από τους συντελεστές της της εκπομπής «Happy Day» στις 23ης Δεκεμβρίου για τον ίδιο και την καριέρα του.

Αφορμή για την πρώτη τηλεοπτική κόντρα του νέου έτους μεταξύ του φωτογράφου με τους συμμετέχοντες της πρωινής εκπομπής τα ειρωνικά σχόλια σύμφωνα με τον ίδιο που ακούστηκαν σχετικά με το μέγεθος της καριέρας του ως μοντέλο και φωτογράφου σε Ελλάδα και εξωτερικό με τον Δημήτρη Παπανώτα από την μια να δηλώνει όλο νόημα: «Ο Σπύρος Πώρος έχει κάνει την μεγαλύτερη καριέρα απ' όλους… μπορώ να σου πω κι από τη Ναόμι Κάμπελ» και τον Κώστα Φραγκολιά να συμπληρώνει: «Σε ποιο τομέα στη φωτογραφία ή στο μόντελινγκ; Γιατί ειδικά στο μόντελινγκ υπάρχουν δυο τρεις καλύτεροι».

Δείτε το σχετικό τηλεοπτικό απόσπασμα:

Τα σχόλια του Happy Day που ενόχλησαν τον Σπύρο Πώρο

Στην εξώδικη δήλωση ο Σπύρος Πώρος πετάει τα «βέλη» του σε κάθε μέλος της εκπομπής ξεχωριστά: «Αντιλαμβάνομαι πως για κάποιον άλλο ενδεχομένως ο τίτλος του μοντέλου να είναι αρκετός ακόμα κι αν η όποια αναγνωρισιμότητα του στην πραγματικότητα δεν προήλθε καν από τον χώρο αυτό.
Παρόλα αυτά εγώ -αξιοποιώντας τα εφόδια που μου πρόσφερε ο χώρος της μόδας- να ασχοληθώ με τη φωτογραφία την τέχνη της οποίας θέλω να πιστεύω πως υπηρετώ επιπλέον εδώ και εικοσιπέντε χρόνια.

Δεν θα αναφερθώ στα περίβλεπτα πρόσωπα που έχω φωτογραφήσει διότι: πρώτον αυτά είναι γνωστά ακόμα και σε κάποιον που η όποια γνώση του περιορίζεται σε μια αναζήτηση στο Google, όπως οι συνεργάτες σας κατά ιδίαν δήλωση. Δεύτερον διότι η φωτογραφία είναι κάτι περισσότερο από μια εικόνα είναι έκφραση ιδεών και σκέψεων. Ο ίδιος την δουλειά μου την έχω ανάγκη για να εκφραστώ και όχι να επικυρωθώ ως άτομο».

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρεται και στην ερώτηση που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο Δημήτρης Παπανώτας: «Πόσο μεγάλη την ο Σπύρος Πώρος, την καριέρα;» αλλά και στην διαπίστωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ όλους».

«Σε μια εποχή που οποιοσδήποτε μπορεί να ορίζεται σαν δημοσιογράφος, προφανώς και για μένα θα ήταν πιο εύκολο να εκφράζω καθημερινά τις σκέψεις μου σ' ένα «πρωινό» πάνελ αν η περιέργεια μου ήταν «πόσο μεγάλη την έχει ο Σπύρος Πώρος της καριέρα».

«Σίγουρα πάντως έχει περισσότερα παιδιά απ΄όλους» όπως αναφέρατε. Πέραν από το αστείο του θέματος όμως, υπάρχει και η πλευρά τους θύματος του αστείου, όταν αυτό εκστομίζεται με ελαφρότητα για κάποιον άνθρωπος όπως εγώ, του οποίου τα δικαιώματα ως πατέρα δεν έχουν γίνει σεβαστά και οποίος παλεύω να βρω την «άκρη του νήματος» που θα με φέρει κοντά στα παιδιά μου κατόπιν μια πολυετούς δικαστικής μάχης με την πρώην σύζυγο μου, με αθέμιτο σε βάρος μου όπλο τα ίδια μας τα παιδιά. Μπορώ να κατανοήσω ότι δεν είχατε πρόθεση να δημιουργήσετε αρνητικές εντυπώσεις, παρουσιάζοντας εμένα σαν έναν άνθρωπο επιπόλαιο…».

Το εξώδικο του Σπύρου Πώρου εναντίον του Alpha και του Happy Day

Στο τέλος της εξώδικης δήλωσης ο γνωστός φωτογράφος καλεί του συντελεστές της εκπομπής τους Alpha να δημοσιοποιήσουν ως απάντηση του τα όσα αναφέρονται στην παρούσα δήλωση του ενώ τους καλεί στο μέλλον να απέχουν από οποιαδήποτε σχόλιο ή αστειότητα που μπορεί να αντανακλά αρνητικά στα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λόπεζ «τρέλαναν» το Παρίσι: Ποια είναι η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Λίντα

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η μικρότερη αδερφή της Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσαση από τη σούπερ σταρ με ένα προκλητικό φόρεμα, καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 57α γενέθλια της JLO στο Παρίσι.

Η Κέλι Όσμπορν πόζαρε με λευκό ολόσωμο μαγιό πάνω σε σκάφος

E-Daily 3.Left 10.07.2026
«Σερβίροντας θάλασσα, ήλιο και καμία απολύτως συγγνώμη», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του μουσικού Όζι Όσμπορν

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Έλληνας σύζυγός της Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η βασίλισσα Ράνια ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο με μία ανάρτηση στο Instagram

Στριπτίζ σε κηδεία: Χορεύτρια pole dance πάνω από τα φέρετρα ζευγαριού στο Αμστερνταμ

Παράξενα 10.07.2026
Ένα ξεχωριστός αποχαιρετισμός σε ένα ζευγάρι ιδιοκτητών κέντρου στα φημισμένα Κόκκινα Φανάρια

Ανησυχούν οι θαυμαστές της Σαρλίζ Θερόν μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της «Οδύσσειας»: Είναι υπερβολικά αδύνατη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Την ίδια στιγμή υπήρξαν και πρόσωπα που την υπερασπίστηκαν, σημειώνοντας ότι ανέκαθεν είχε λεπτή σιλουέτα

Το « καuτο κορίτσι του Μουντιάλ» κάνει κουπί για τους Νορβηγούς, δείτε το βίντεο της Ιβάνα Κνολ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
«Κάνω προπόνηση για τον νορβηγικό πανηγυρισμό μου για το Σάββατο και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξηγεί η Ιβάνα Κνολ

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Social 10.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι συνταξιούχος ανάπηρη, απάντησε σε ερώτηση για το πώς βιοπορίζεται

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε και πως σας μπερδεύω γιατί δεν το αφήνω να φανεί με το συνεχές χαμόγελό μου, πρόσθεσε

Αβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο που προκάλεσε ανησυχία

E-Daily 3.Left 10.07.2026
H Αβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους και θαυμαστές της.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.