Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα
Ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος
Δημοσίευση 31/12/2020 | 14:46

Σε 38χρονη Κινέζα ανήκει η σορός που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, πεταμένη σε φρεάτιο, σε ερημική περιοχή των Βιλίων.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση -η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης- διαπιστώθηκε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.
Η διαπίστωση αυτή περιόρισε σε πέντε τον αριθμό των εξαφανισμένων γυναικών, ανάμεσα στις οποίες αναζητούνταν η ταυτότητα του θύματος. και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι 38χρονη Κινέζα η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί τον Οκτώβριο. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στο κέντρο της Αθήνας και εκεί ξεκινά η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή η γυναία ήταν νεκρή επί μεγάλο διάστημα -επομένως ήταν σε προχωρημένη σήψη-, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι δράστες φέρεται να τη σκότωσαν -πιθανότατα δια στραγγαλισμού- και αμέσως να την έβαλαν στη βαλίτσα.
Αυστραλία: Κατσαρίδες 200.000 δολαρίων – Έφοδος αποκάλυψε πάνω από 100.000 έντομα‑γίγαντες
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις του Ιράν – Συναγερμός στο Μπαχρέιν και το Κουβέιτ
Καιρός Σάββατο: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας έως 33 βαθμούς ‑ πού αναμένονται καταιγίδες
Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






