E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βουλευτής καταγγέλλει το φιλί της Βανδή με τη Βίσση

Πρώτο θέμα συζήτησης το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα

Δημοσίευση 28/12/2020 | 14:07

Βουλευτής καταγγέλλει το φιλί της Βανδή με τη Βίσση

H μουσική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή, το βράδυ του Σαββάτου, στη σκηνή του «Just the 2 of us» όπως ήταν αναμενόμενο έγινε το απόλυτο viral στα social media. Πρώτο θέμα συζήτησης όμως έγινε και το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα.

Μέχρι σήμερα τα όσα διαβάζαμε για την καλλιτεχνική συνύπαρξη των δύο τραγουδιστριών στο πλατό του J2US, αφορούσαν τη φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα και πώς αυτή ξεπεράστηκε. Σήμερα όμως η συζήτηση μετατοπίστηκε στην τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό. Ο διευθυντής της κοινοβουλευτική ομάδας της Εληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος σε ανάρτησή του στο Twitter, κατηγόρησε τις δύο τραγουδίστριες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Αυτές οι δυο κύριες (Βισση-Βανδή) που τυγχάνουν αναγνώρισης αλλά και απήχησης απο χιλιάδες κόσμο και κυρίως μικρά παιδιά, μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος από την Κυβέρνηση αν παραβίασαν τα μέτρα COVID-19 φιλώντας μάλιστα η μια την άλλη στο στόμα; Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση», αναφέρει ο Βασίλης Γραμμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories Χτες
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»