E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Μαρία Ψυχαράκη: Αποκάλυψε τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ

Η νικήτρια του Big Brother μίλησε για τις φιλοδοξίες και τα όνειρά της

Δημοσίευση 24/12/2020 | 12:57

Αννα Μαρία Ψυχαράκη: Αποκάλυψε τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς κατάφερε να αντέξει και βγει νικήτρια από το σπίτι του Big Brother. H δικηγόρος από την Κρήτη που είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει μίλησε στο «Secret» και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της, αλλά και τα σχέδιά της για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που κέρδισε και την… πολιτική.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και, όταν έγινε, δεν το πίστευα», αναφέρει. Η ίδια, μάλιστα, απαντά αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε στο Big Brother. «Είναι ένα ποσό το οποίο δεν το είχα δει ποτέ ως χρηματικό έπαθλο, γι’ αυτό, άλλωστε, το έχω ονομάσει έπαθλο αγάπης. Αυτό το έπαθλο αγάπης θέλω να το μοιραστώ με τους συνανθρώπους μας», εξηγεί.

Η συζήτησή φτάνει μέχρι τις πολιτικές εξελίξεις και αν της έκαναν πρόταση να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τι θα έκανε. «Θα έλεγα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Η πολιτική ασχολείται με τα κοινά, με τον άνθρωπο – αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα. Και όχι μόνο – και υπουργός. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου»,
σημειώνει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η ίδια εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κόσμο που τη στήριξε. «Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που από την πρώτη μέρα με αγάπησε και συνεχίζει. Δεν σταματάει αυτή η αγάπη του. Τη ζω καθημερινά. Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων από παντού. Ολους τους ανθρώπους που είναι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τους ανθρώπους που αγαπούν, εκτιμούν, στηρίζουν και σέβονται τον τόπο μας εντός και εκτός. Ακόμα και εκείνους που δεν γεννήθηκαν Eλληνες. Oλον τον κόσμο που αγαπάει την Ελλάδα μας και τον συνάνθρωπό του».

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εκφράζει το «ευχαριστώ» της και στους Έλληνες εκτός της Ελλάδας. «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στην Αμερική, στον Καναδά, στο Τορόντο, στη Βοστώνη, στη Μελβούρνη, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κύπρο. Θέλω να πω “ευχαριστώ” σε όλη την Ελλάδα και στη γενέτειρά μου, την Κρήτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγνώστους, διότι με αγαπήσανε γι’ αυτό που λέω: “Αγαπάτε αλλήλους”. Κλείνοντας, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα αμέτρητα fan pages και fan clubs».

Η νικήτρια του Big Brother δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμά της στον κόσμο. «Οσον αφορά τον κορωνοϊό, θέλω ο κόσμος να πιστέψει στον Θεό και όλα θα πάνε καλά. Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων

Νοσηλεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εισήχθη εκτάκτως στο «Ασκληπιείο» Βούλας

Μαντόνα: Ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της; ‑ Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Η 67χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε το όνομα του κορυφαίου εραστή της σε προωθητικό βίντεο για το νέο άλμπουμ Confessions II, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left 29.05.2026
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό

Αγρια λεκτική επίθεση στην Έλεν Μίρεν σε δρόμο του Λονδίνου: «Είσαι μια διαβολική σιωνίστρια σκύλα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το περιστατικό συνδέεται με την ανοιχτή στήριξη της ηθοποιού στο Ισραήλ

Ο Νίκολας Κέιτζ άλλαξε επίσημα το επίθετό του για να μην είναι «ο κλόουν ξάδελφος των Κόπολα»

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι προτιμότερο να είσαι ο “πατριάρχης” της δικής σου μικρής οικογένειας, τόνισε ο ηθοποιός που είναι ανιψιός του γνωστού σκηνοθέτη Φράνσις Φόρντ Κόπολα