E-Daily

Αγανάκτησε η Καγιά: «Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες»

Τι απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Βίκυ Καγιά;

Δημοσίευση 23/12/2020 | 15:43

Από τη μία η Βίκυ Καγιά, από την άλλη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου και στη μέση οι δημοσιογράφοι να ρωτούν για την κόντρα τους. Τελευταία συνάντηση στα MadWalk, με την Βίκυ Καγιά να εκνευρίζεται ελαφρώς και να δίνει την οριστική απάντησή της στο θέμα.

«Θα σας πω κάτι που είναι για μένα πάρα πολύ σημαντικό. Σας σέβομαι πάρα πολύ για τη δουλειά που κάνετε. δεν έχω αρνηθεί ποτέ να σας μιλήσω και αντιλαμβάνομαι σε πόσο σκληρές συνθήκες δουλεύετε και τι πρέπει να αντιμετωπίζετε για να έχετε τις δουλειές σας και να είσαστε καλά. Δεν σας έχω αρνηθεί ποτέ να κάτσω και να σας μιλήσω. Θέλω να πω κάτι για τελευταία φορά. Στα 28 χρόνια που δουλεύω, είμαι μητέρα 2 παιδιών και 2 εν δυνάμει 4, δεν έχει υπάρξει ένας άνθρωπος να πει ότι έχει δημιουργηθεί μια κόντρα ή ίντριγκα μεταξύ μας. Δεν έχω κάτι άλλο να πω πέρα από ό,τι από την καρδιά μου σας έχω πει. Δεν θα ξαναδεχτώ ερωτήσεις γι’ αυτές τις δύο κυρίες γιατί δεν έχω κάτι να πω, ειλικρινά», είπε η Βίκυ Καγιά. 

Οι δημοσιογράφοι ενημέρωσαν αμέσως την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι εκείνη έδωσε την απάντησή της: «Εγώ πάντα έχω έναν καλό λόγο και μια καλησπέρα και μια αγκαλιά για όλους. Δεν υπάρχει κάτι από τη μεριά μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει πραγματικά και ό,τι ζητάει η καρδούλα του και με ό,τι είναι χαρούμενος. Σημασία έχει ότι είμαστε εδώ να στηρίξουμε Έλληνες σχεδιαστές, βιοτεχνίες, καλλιτέχνες και να δώσουμε ένα ωραίο show για τον κόσμο. Να πούμε καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, αγάπη και χαμόγελα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα 07.05.2026
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala