E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ο κόσμος με δικαίωσε, έζησα δύσκολες στιγμές»

Τι δήλωσε σε συνέντευξη της

Δημοσίευση 22/12/2020 | 09:48

Αννα Μαρία Ψυχαράκη: «Ο κόσμος με δικαίωσε, έζησα δύσκολες στιγμές»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν φαβορί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του Big Brother και είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. Κατάφερε σε διάστημα τεσσάρων μηνών να επηρεάσει την κοινή γνώμη των τηλεθεατών και να δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό που την υποστήριζε μέχρι τέλους!

Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και ήταν εκείνη που την ανέδειξε μεγάλη νικήτρια καταφέρνοντας να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Ένα τεράστιο κύμα αγάπης κατέκλυσε την Άννα Μαρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειδικότερα μετά το τέλος του παιχνιδιού!

Εμείς την συναντήσαμε λίγα λεπτά μετά το τέλος της βραδιάς του Big Brother στο καμαρίνι της, την Παρασκευή (18/12) και μας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις! Η γλυκιά Άννα Μαρία μας εκμυστηρεύτηκε τα πρώτα της συναισθήματα, τις πρώτες τις εντυπώσεις μετά τον εγκλεισμό των τεσσάρων μηνών και όπως θα δείτε και στο παρακάτω video μας αποκάλυψε πως δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα!

Συγκεκριμένα είπε: «Νιώθω πραγματικά πιο ευτυχισμένη από ποτέ, ακόμα δεν το έχω καταλάβει, μπορώ να σας πω όμως ότι δικαιώθηκα! Ο κόσμος με δικαίωσε, διότι μέσα στο σπίτι έζησα πολλές έντονες και δύσκολες στιγμές!».

Επιπλέον η Άννα Μαρία μας αποκάλυψε ότι υπήρχε μια στιγμή που ήθελε να τα παρατήσει και να αποχωρήσει από το παιχνίδι! Μας απάντησε αν θα ξανά έμπαινε στο παιχνίδι με μεγάλη ευκολία και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μόλις επιστρέψει στο σπίτι!

Τέλος, μας σχολίασε την αγκαλιά με την Σοφία Δανέζη και μας εκμυστηρεύτηκε πως της είχε δώσει πολλά περισσότερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: Η αδημοσίευτη φωτογραφία της με αφορμή τα 92α γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Το Studio Κλεισθένης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της ηθοποιού από το παρελθόν για να της ευχηθεί

Ποιος έδωσε στον Γιώργο Αλκαίο το καλλιτεχνικό του επώνυμο και γιατί

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε την απρόσμενη στιγμή στο καμαρίνι που άλλαξε για πάντα το όνομά του, με τον Σάκη Ρουβά να είναι παρών.

Ποιος έκανε την έκπληξη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων για τα γενέθλιά του

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Η Ελένη Ράντου ανέβηκε στη σκηνή με τούρτα μπροστά σε χιλιάδες θεατές, μετατρέποντας τη συναυλία σε αξέχαστη γιορτή.

Θάλεια Ματίκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Τάσο Ιορδανίδη και τις μακροχρόνιες σχέσεις

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωπα τα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τραγούδησε σε συναυλία κρατώντας αγκαλιά ένα μικρό παιδί – Βίντεο

Tabloid 21.06.2026
Ο καλλιτέχνης χάρισε μία γλυκιά στιγμή στο κοινό που παρακολούθησε την εμφάνισή του στην Αλεξανδρούπολη

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια του GNTM δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Η κριτική επιτροπή του νέου κύκλου φόρεσε περούκες και πόζαρε χαρούμενα σε διάλειμμα από τα γυρίσματα

Ημισκούμπρια: Πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Πλατεία Νερού – δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 21.06.2026
«Βάλε τι βαρεμένοι τώρα είναι για να της κάνει πρόταση γάμου στα Ημισκούμπρια», ακούστηκε από τη σκηνή, καθώς το κοινό σφύριζε και χειροκροτούσε

Τζένιφερ Λόπεζ: Viral το βίντεο που τραγουδά το «Everything`s Fine» μέσα στο αυτοκίνητό της

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Ένα αυθόρμητο στιγμιότυπο μοιράστηκε η σταρ με τους fans της

Γιατί η Jessica Biel μίλησε στους γιους της για την περίοδό της

E-Daily 3.Left 21.06.2026
Και σου προτείνει να κάνεις το ίδιο στα παιδιά σου

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left Χτες
Εκθαμβωτική νύφη

Φανή Χαλκιά: «Πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά» ‑ Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η εξομολόγηση για την μητρότητα και το πρόβλημα υγείας του συζύγου της