E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε 24χρονη influencer που μοιραζόταν στα social media τη μάχη της με την ανορεξία

Η νεαρή γυναίκα πέθανε στην αγκαλιά της φίλης της - «Η μικρή σου καρδιά απλώς έπαψε να χτυπά»

Δημοσίευση 21/12/2020 | 18:47

Πέθανε 24χρονη influencer που μοιραζόταν στα social media τη μάχη της με την ανορεξία

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος μιας influencer του Instagram, η οποία μοιραζόταν στα social media τη μάχη που έδινε με την ανορεξία, στα 24 της χρόνια.

Η Josi Maria από τη Γερμανία είχε δεχτεί πολλά θετικά σχόλια για το γεγονός ότι μιλούσε ανοιχτά για το θέμα που αντιμετώπιζε. Η νεαρή κοπέλα αναρτούσε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στα social media.

Πρόσφατα αποκάλυψε στους 135.000 ακολούθους της ότι θα έκανε ένα ταξίδι στις Κανάριες Νήσους, αλλά η μητέρα της ανακοίνωσε ότι πέθανε λίγο μετά την πτήση.

Η Josi πιστεύεται ότι πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια λόγω προβλημάτων που είχε προκαλέσει στην υγεία της η ανορεξία. Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της είχε πει στους ακολούθους της στο Instagram ότι δεν ήθελε να είναι κάποια που θα πέθαινε από νευρική ανορεξία.

Η 24χρονη είχε ταξιδέψει με την φίλη της Vanja Rasova την οποία είχε γνωρίσει μέσω του ίντερνετ. Η 28χρονη Vanja δήλωσε στη γερμανική Bild ότι η Josi είχε πιεί δύο καφέδες πριν από την πτήση αλλά «δεν είχε φάει επί δύο ημέρες».

«Η Josi ρώτησε αν μπορούσα να την κάνω μια γρήγορη αγκαλιά και να ξαπλώσω μαζί της για μία στιγμή. Το έκανα με την ελπίδα ότι θα έτρωγε κάτι. Αποκοιμήθηκα μετά από αυτό.

Όταν ξύπνησα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, πρόσεξα ότι δεν ανέπνεε πλέον. Προσπάθησα να την ξυπνήσω αλλά δεν τα κατάφερα και πήγα στη ρεσεψιόν για βοήθεια», είπε η φίλη της.

Η μητέρα της Josi έχει σχολιάσει στο τελευταίο ποστ της κόρης της που ανέβηκε στο Instagram πριν από τρεις εβδομάδες. «Την προηγούμενη ημέρα σε κρατούσα αγαπημένη μου στην αγκαλιά μου, πήγαμε για ψώνια και ανυπομονούσες για τα Χριστούγεννα και για τις διακοπές σου.

Το επόμενο βράδυ κοιμήθηκες ήρεμα στην αγκαλιά της φίλης σου. Η μικρή σου καρδιά απλώς έπαψε να χτυπά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο τέταρτος ύποπτος για τη φονική εμπρηστική επίθεση  – Σε σταθερή κατάσταση η Αφροδίτη Νέστορα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, υπολείμματα των μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις