E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης

Τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα

Δημοσίευση 21/12/2020 | 17:48

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης

Οι κατηγορούμενοι ηλικίας από 13 ως 16 ετών συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα και υποχρεώνονται να βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή.

Οι απολογίες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται πως παραδέχτηκε ότι μόνο ασέλγησε στην 14χρονη με την ανοχή της.

Άλλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν αποχωρήσει πριν το περιστατικό.

Η καταγγελία της 14χρονης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 14χρονη, όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη (16.12.2020), στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα, όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανήλικους νεαρούς.

Το θύμα φέρεται πως κατήγγειλε ότι, χωρίς τη θέλησή της, οι κατηγορούμενοι την χαϊδέψαν και τη φίλησαν προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Σοκάρει η περιγραφή της

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς και εστάλη στον εισαγγελέα, προκαλεί σοκ.

Η μαθήτρια αναφέρει ότι έφτασε το κτίριο που έγινε το κολαστήριο της το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. «Ανέβηκα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Άρχισαν να μου κάνουν χυδαίες ερωτήσεις όπως τι τσόντες βλέπω…Ξεκίνησαν να με χουφτώνουν όλοι και να με χτυπάνε στο πρόσωπο», λέει σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη και προσθέτει: «Μετά μου έκλειναν τα μάτια ένας – ένας και με χτυπούσαν στο πρόσωπο».

Αφού οι κατηγορούμενοι σταμάτησαν για λίγο να υποβάλλουν στις άρρωστες ορέξεις τους την 14χρονη στη συνέχεια ξεκίνησαν και πάλι τις αποτρόπαιες πράξεις τους. «Τους είπα να σταματήσουν και ότι δεν μου άρεσε αυτό που έκαναν αλλά ένας από αυτούς είπε μην την πιστεύετε, γουστάρει. Συνέχιζα να κάθομαι στον καναπέ, τα αγόρια ήταν τριγύρω μου κι άρχισαν να με χουφτώνουν και κάτω από τα ρούχα μου και στο στήθος μου χωρίς τη θέληση μου. Εγώ τους έλεγα να σταματήσουν γιατί είχα κουραστεί κι αρκετές φορές προσπάθησα να φύγω, αλλά αυτοί με πετούσαν στον καναπέ και συνέχιζαν».

Όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση γίνονταν σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 14χρονη ανεξέλεγκτη. «Ένας από αυτούς έβαλε το δάχτυλο στα γεννητικά μου όργανα πάνω από τα ρούχα αλλά πόνεσα και έβγαλα μια τσιρίδα. Την τσιρίδα που έβγαλα πρέπει να την άκουσαν κάτι κοριτσάκια που ήταν παραδίπλα και ήρθαν να δουν τι γίνεται αλλά αυτοί τις έδιωξαν».

Κι ο εφιάλτης σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία δεν είχε τελειωμό. «Μου κατέβαζαν το παντελόνι χωρίς να το θέλω και αμέσως το ανέβαζα και μου σήκωναν την μπλούζα. Επίσης όλοι μου είπαν αν δεν τους πάρω π…δεν θα φύγω. Δύο από αυτούς ανέβηκαν από πάνω μου και μου έπιαναν τα χέρια για να μην τους σπρώξω και μου έλεγαν να τους πάρω π…».

Κάποιοι από τους ανήλικους έφυγαν, με την 14χρονη να παραμένει στον χώρο με όσους παρέμειναν μέσα σε αυτόν. «Μετά βγήκαν όλοι από το δωμάτιο κι εμένα με άφησαν με τον (αναφέρει όνομα) Πήγα να ανοίξω την πόρτα για να φύγω αλλά κάποιος την κρατούσε απέξω για να μη βγω. Μετά ο….(αυτός που έμεινε τελευταίο μαζί της στο δωμάτιο) έφυγε από ένα παράθυρο που ήταν ανοιχτό κι όταν κι εγώ προσπάθησα να βγω από αυτό το παράθυρο ο…(αναφέρει όνομα ) με έσπρωξε και πάλι μέσα στο δωμάτιο. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν πάλι όλοι μέσα στο δωμάτιο και συνέχιζαν ακόμα για λίγο να μου κλείνουν τα μάτια και να με χουφτώνουν. Φεύγοντας πήγα σε ένα διπλανό δωμάτιο για να πάρω τη ζακέτα μου και ήρθε ο…. και μου κατέβασε το παντελόνι, αλλά εγώ πάλι το ανέβασα».
Τελικά η 14χρονη έφυγε από το εργοστάσιο ενημέρωσε μια φίλη της για το τι της συνέβη και τη συνέχεια τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι επτά ανήλικοι που οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή είναι ηλικίας από 13 έως 16 ετών και φέρεται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονη μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στη Περαία Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ‑ Πορτοκαλί προειδοποίηση και για την Αττική

Καιρός 25.01.2026
Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που προβλέπονται αύριο Δευτέρα (26-01-2026) σε πολλές περιοχές της χώρας μας, εξέδωσε η ΕΜΥ

Αναρριχητής σκαρφάλωσε ουρανοξύστη 101 ορόφων χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας

Κόσμος 25.01.2026
Το τολμηρό εγχείρημα του Αμερικανού αναρριχητή μεταδόθηκε ζωντανά από το Netflix

Σία Κοσιώνη: Νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα στη ΜΕΘ με πνευμονία

Ελλάδα 25.01.2026
Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της γνωστής δημοσιογράφου

Γρίπη Α: Ανησυχία για την επικίνδυνη υποπαραλλαγή Κ ‑ «Μπορεί και τα μικρά παιδιά να κινδυνέψουν»

Ελλάδα 25.01.2026
Σημαντική πίεση ασκούν στο ΕΣΥ τα αυξημένα περιστατικά γρίπης και εποχικών ιώσεων, με τα παιδιατρικά νοσοκομεία να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή

Ιδιωτικός τομέας: Ποιοι θα δουν αυξήσεις στον μισθό τους τις επόμενες ημέρες

Οικονομία 25.01.2026
Σε ισχύ οι αλλαγές στην άμεση φορολογία

Μινεάπολη: Νέο βίντεο από τη στιγμή του θανάσιμου πυροβολισμού του Αλεξ Πρέτι

Οικονομία 25.01.2026
Το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ισχυρίζεται πως ο Πρέτι πλησίασε τον ομοσπονδιακό πράκτορα κρατώντας όπλο

Νεκρός άνδρας σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου στη Γλυφάδα ‑ Συνελήφθη ο γιος του, είχε σκοτώσει και τη μητέρα του το 2014

Ελλάδα 25.01.2026
Σκότωσε με μαχαίρι τον πατέρα του - Ο 46χρονος γιος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Με δασμούς 100% απειλεί τον Καναδά ο Τραμπ ‑ «Η Κίνα θα φάει την χώρα ζωντανή»

Κόσμος Χτες
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό

Νέο σοκ στη Μινεάπολη: Πυρά ομοσπονδιακών πρακτόρων κατά πολίτη

Κόσμος Χτες
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση «αρρωστημένη»

Νέα φωτό από Τραμπ για τη Γροιλανδία με έναν πιγκουίνο: «Λάθος ημισφαίριο!»

Κόσμος Χτες
Στην εικόνα που δημοσιεύτηκε, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εμφανίζεται να κατευθύνεται προς μια παγωμένη οροσειρά

Η Σία Κοσιώνη νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονία

Ελλάδα Χτες
Η δημοσιογράφος ένιωσε αδιαθεσία με προβλήματα στην αναπνοή της