E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης

Τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα

Δημοσίευση 21/12/2020 | 17:48

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 7 ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης

Οι κατηγορούμενοι ηλικίας από 13 ως 16 ετών συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα και υποχρεώνονται να βρίσκονται υπό την επίβλεψη επιμελητή.

Οι απολογίες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκαν γύρω στις 3 το μεσημέρι. Τουλάχιστον ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται πως παραδέχτηκε ότι μόνο ασέλγησε στην 14χρονη με την ανοχή της.

Άλλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι ήταν παρόντες αλλά δεν ακούμπησαν το κορίτσι ενώ άλλοι ανέφεραν ότι είχαν αποχωρήσει πριν το περιστατικό.

Η καταγγελία της 14χρονης

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 14χρονη, όλα έγιναν την περασμένη Τετάρτη (16.12.2020), στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα, όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανήλικους νεαρούς.

Το θύμα φέρεται πως κατήγγειλε ότι, χωρίς τη θέλησή της, οι κατηγορούμενοι την χαϊδέψαν και τη φίλησαν προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατά συναυτουργία, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συναυτουργία και γενετήσια πράξη με πρόσωπο κάτω των 15 ετών.

Σοκάρει η περιγραφή της

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς και εστάλη στον εισαγγελέα, προκαλεί σοκ.

Η μαθήτρια αναφέρει ότι έφτασε το κτίριο που έγινε το κολαστήριο της το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. «Ανέβηκα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Άρχισαν να μου κάνουν χυδαίες ερωτήσεις όπως τι τσόντες βλέπω…Ξεκίνησαν να με χουφτώνουν όλοι και να με χτυπάνε στο πρόσωπο», λέει σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη και προσθέτει: «Μετά μου έκλειναν τα μάτια ένας – ένας και με χτυπούσαν στο πρόσωπο».

Αφού οι κατηγορούμενοι σταμάτησαν για λίγο να υποβάλλουν στις άρρωστες ορέξεις τους την 14χρονη στη συνέχεια ξεκίνησαν και πάλι τις αποτρόπαιες πράξεις τους. «Τους είπα να σταματήσουν και ότι δεν μου άρεσε αυτό που έκαναν αλλά ένας από αυτούς είπε μην την πιστεύετε, γουστάρει. Συνέχιζα να κάθομαι στον καναπέ, τα αγόρια ήταν τριγύρω μου κι άρχισαν να με χουφτώνουν και κάτω από τα ρούχα μου και στο στήθος μου χωρίς τη θέληση μου. Εγώ τους έλεγα να σταματήσουν γιατί είχα κουραστεί κι αρκετές φορές προσπάθησα να φύγω, αλλά αυτοί με πετούσαν στον καναπέ και συνέχιζαν».

Όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση γίνονταν σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η 14χρονη ανεξέλεγκτη. «Ένας από αυτούς έβαλε το δάχτυλο στα γεννητικά μου όργανα πάνω από τα ρούχα αλλά πόνεσα και έβγαλα μια τσιρίδα. Την τσιρίδα που έβγαλα πρέπει να την άκουσαν κάτι κοριτσάκια που ήταν παραδίπλα και ήρθαν να δουν τι γίνεται αλλά αυτοί τις έδιωξαν».

Κι ο εφιάλτης σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην δικογραφία δεν είχε τελειωμό. «Μου κατέβαζαν το παντελόνι χωρίς να το θέλω και αμέσως το ανέβαζα και μου σήκωναν την μπλούζα. Επίσης όλοι μου είπαν αν δεν τους πάρω π…δεν θα φύγω. Δύο από αυτούς ανέβηκαν από πάνω μου και μου έπιαναν τα χέρια για να μην τους σπρώξω και μου έλεγαν να τους πάρω π…».

Κάποιοι από τους ανήλικους έφυγαν, με την 14χρονη να παραμένει στον χώρο με όσους παρέμειναν μέσα σε αυτόν. «Μετά βγήκαν όλοι από το δωμάτιο κι εμένα με άφησαν με τον (αναφέρει όνομα) Πήγα να ανοίξω την πόρτα για να φύγω αλλά κάποιος την κρατούσε απέξω για να μη βγω. Μετά ο….(αυτός που έμεινε τελευταίο μαζί της στο δωμάτιο) έφυγε από ένα παράθυρο που ήταν ανοιχτό κι όταν κι εγώ προσπάθησα να βγω από αυτό το παράθυρο ο…(αναφέρει όνομα ) με έσπρωξε και πάλι μέσα στο δωμάτιο. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν πάλι όλοι μέσα στο δωμάτιο και συνέχιζαν ακόμα για λίγο να μου κλείνουν τα μάτια και να με χουφτώνουν. Φεύγοντας πήγα σε ένα διπλανό δωμάτιο για να πάρω τη ζακέτα μου και ήρθε ο…. και μου κατέβασε το παντελόνι, αλλά εγώ πάλι το ανέβασα».
Τελικά η 14χρονη έφυγε από το εργοστάσιο ενημέρωσε μια φίλη της για το τι της συνέβη και τη συνέχεια τη μητέρα της, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι επτά ανήλικοι που οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή είναι ηλικίας από 13 έως 16 ετών και φέρεται να προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονη μαθήτριας της Γ’ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στη Περαία Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργή για τον αποκλεισμό μαθητή με αυτισμό από τη σημαιοφορία στη μαθητική παρέλαση – ΕΣΑμεΑ: «Να διερευνηθούν οι ευθύνες»

Ελλάδα Χτες
«Ο αγώνας για ένα συμπεριληπτικό σχολείο που θα σέβεται και θα μορφώνει όλους τους μαθητές είναι συνεχής και αδιάκοπος»

Ληστές στη Βραζιλία σκότωσαν 18χρονο Έλληνα που εργαζόταν σε εστιατόριο – Θρήνος στη Ρόδο

Κόσμος Χτες
Η οικογένεια του άτυχου Θεόδωρου είχε εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στη Βραζιλία αναζητώντας μια καλύτερη ζωή

Με business και χορευτικές φιγούρες σφράγισε ο Τραμπ την ειρήνη μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης

Κόσμος Χτες
Ο Λευκός Οίκος ανάρτησε το στιγμιότυπο στα κοινωνικά δίκτυα με τη λεζάντα «TRUMP DANCE MALAYSIA VERSION»

Απίστευτα σκηνικά στη Super League 2: Οι παίκτες της Καβάλας «έστειλαν» τον τερματοφύλακά τους στην κερκίδα μετά τα τραγικά του λάθη

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο γκολκίπερ της Καβάλας, Γιάννης Ζωγράφος δέχθηκε την επίθεση των συμπαικτών του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Αγροτικό παρέσυρε δύο μοτοσυκλέτες στην επαρχιακή οδό Ιτέας ‑ Αντιρρίου: Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματίας 37χρονος

Ελλάδα Χτες
Το αγροτικό αυτοκίνητο επιχείρησε να στρίψει και παρέσυρε δύο μηχανές που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έξι οι προφυλακίσεις για τις παράνομες επιδοτήσεις

Ελλάδα Χτες
Μεταξύ των κατηγορουμένων που απολογούνται είναι και μέλη της φερόμενης ως ηγετικής ομάδας

Λάρισα: Εξαιρετικά σοβαρή η κατάσταση του βρέφους που κάηκε από καυτό λάδι

Ελλάδα Χτες
Εξετάζεται η μεταφορά του σε εξειδικευμένο κέντρο εγκαυμάτων, ενώ η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή

Μουσείο του Λούβρου: Δυο συλλήψεις για τη ληστεία, σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης

Κόσμος Χτες
Οι δύο άνδρες, περίπου 30 ετών, στο διαμέρισμα Σεν Ντενί, θεωρούνται ότι μετείχαν στην ομάδα των τεσσάρων δραστών

Η Αθήνα στριμώχνεται στο Μετρό: Εκρηκτική άνοδος των επιβατών πάνω από 13% την τελευταία διετία

Ελλάδα Χτες
Την περασμένη Δευτέρα, η κυκλοφορία «έσπασε» τα κοντέρ και οι διελεύσεις επιβατών εκτινάχθηκαν στις 68.400

Βορίδης για την επίθεση σε εστιατόριο στο Ηράκλειο: Δεν με εκπλήσσουν, ούτε με φοβίζουν οι άθλιες πρακτικές τους

Ελλάδα Χτες
Ο πρώην υπουργός δέχθηκε επίθεση με αβγά και συνθήματα το βράδυ του Σαββάτου -